Şimdi Ara

Sony Xperia J - Türkiyede satış başlamış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
11.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 gündür kullanıyorum Gold'da ürün Gold garantili Vatan'da 700 lira Sony garantili. Bunu göze alarak değerlendir. Telefon genel anlamdastabil çalışıyor ısınma problemi yok kameraları gayet iyi sarjı daha tam oturmadı ama sürekli kurcalamama rağmen 1.5 gün gider gibi duruyor düzene girince 2 gün çıkaracaktır.
  • merhaba arkadaşlar uzun süredir bende xperia j ile ilgileniyorum.telefondan çok büyük beklentilerim olmadığı için fiyat performans anlamında oldukça işimi göreceğine inanıyorum.Kullanan arkadaşlardan tek ricam olcak ekran parlaklığı nasıldır şuan neo v kullanıyorum neo v den iyimi yoksa aynı ayarlardamı yoksa dahamı kötüdür :) kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse memnun olurum
  • şu an hepsi burada kampanyayla birlikte xperia U 420 tlye geliyor taksitli alınırmı
    Not: eşime doğumgünü için almayı düşünüyorumda
  • Ram düşük çıldırtabilir insanı.
  • Ram yetersiz gibi. Android de düşük ram tercih edilmemeli.
  • Sony Xperia J Ailesine Katılmış Bulunuyorum.İlk Android Telefonum ... Bakalım Geçen Sürelerde Ne Gibi Faydalarını Göreceğim.

En Güzel Özellik Sadece 2 Noktada Satılması Ve Kimsede Bulunmayacak Telefon Serisi Olması Güzel.Herkeste S3 İphone 4 - 4S Vs.. Olması Benim Açımdan Hoş Değil...
  • bende dün aldım
  • Alan arkadaşlardan yorum alabilir miyiz ? sadece sosyal ağ kullanan kişiler için makine kasma yapıyor mu ? olumlu yada olumsuz yönleri nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barce

Alan arkadaşlardan yorum alabilir miyiz ? sadece sosyal ağ kullanan kişiler için makine kasma yapıyor mu ? olumlu yada olumsuz yönleri nedir ?

Üstad İlk Kez Android Kullanıyorum ..
    Telefon Çok Teferruatlı
    Neyi Neden Ne İçin Yaptığımı Bilmiyorum.
    Adeta Kayboluyorum.

Sosyal Ağ Konusuna Gelince Kasma dan Çok Takılma Oluyor
    Ama Sık Yaşanan Durum Değil
    Fakat İnternetimde 1 Mbps Hızında Bundanda Kaynaklanıyor mu Bilemem.

Fotoğraflarını Beğenmedim Fakat Aynı Kriterdeki Diğer Marka Telefondaki Fotoğraflarda Aynı mı ? Bilmiyorum.
    Özellikle Sony Xperia Z Kamerasını Hiç Beğenmediler 2000 TL Olan Bir Telefonun.

Dokunmatiğini Beğendim.Fakat Bazen 2 3 Kez Dokunmak Zorunda Kalıyorum.

Jelly Bean Güncellemesi Alacak Olması Çok Çok Enteresan ... Daha Güçlü Donanıma Sahip Xperia U Almayacak Fakat Xperia J Alacak.
    Ekranın 4 İnç Olması Güzel Elde Tutuşu Farklı Dizayn Güzel.Ekran Canlılığı Güzel Yandan Tutunca Xperia Z Gibi Grimsi Ton Yok.. Çok Düşün Işık Kullanmama Rağmen En Parlakta Denemedim. !

Home Tuşu Geri Ve AYar Tuşu Dokunmatik Olduğundan Ele Yakın Bölgede Olduğundan Yazarken Oynarken Gezerken Bi Anda kendinizi Ana Menüde Bulabiliyorsunuz.Can Sıkıcı Durum.

Dışarı Ses Verişi Başarılı Kulaklık İyi Olmasada Aletten Gelen Ses Sony Kalitesinde...
    Kutu İçeriğinde Bir Sİyah Kapak Birde Beyaz Kapak Veriyorlar..

Aklıma Geldikçe Yazarım.

Xperia U İle Yanyana Getirdiğimde Xperia J çok Daha Havalı Büyük Ve Malzeme Kalitesi Daha Güzel Duruyor.

• @RomeoR35 Teşekkürler. Beni şarjı cezbediyor açıkçası.Şarjı iyi,sar değeri düşük.600 TL altı alınabilir duruyor.
  • Şarj Konusunda Evet Bu Telefonun Cezbedici Yönü...

Ayrı Parantez Olarak Bu Akıllı Telefonların Bir An Önce Pil Sorununu Halletmesi Gerekiyor.Çünkü Çok Uğraştırıcı Ve Zaman Alıcı Bu Yüzden Pil Ömrüde Uzun Olmalı... Xperia J Modelin Pil Ömrünün İyi Olması Bile Dert Ettiriyor Çünkü Elimden Bir Türlü Düşürmüyorum.
    Xperiz Z Geldiğinde Bakalım Ne Olacak .(
  • RomeoR35 kardeş nerden ve kaça aldın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezayy.

RomeoR35 kardeş nerden ve kaça aldın ?

Birde Şunu Söyleyeyim Modem Uzaklığı Çekim Alanı İphone Kadar Değil...

Ben Gold Pc den 600 TL Aldım.
  • başka nerde bulabilirim (internet ve vatan hariç) mediamarkt da var mı ? bilgisi olan varsa söylesin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezayy. -- 9 Mart 2013; 18:07:55 >
  • Bende Vatan dan almayı düşünüyorum kız arkadaşıma. Sosyal Ağlar+Oyun+Whatsapp+Müzik kullanacak sizce yeterli midir ? 699 taksitli fiyatı ? 512 MB RAM beni de düşündürüyor ? Cevap verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezayy.

başka nerde bulabilirim (internet ve vatan hariç) mediamarkt da var mı ? bilgisi olan varsa söylesin lütfen.

Üstad Media Markt a Yok Ve Gold Pc de Tükenmiş Sadece Vatan da Var Veya da İnternet Üzerinden Alabilirsin... :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugraerdem

Bende Vatan dan almayı düşünüyorum kız arkadaşıma. Sosyal Ağlar+Oyun+Whatsapp+Müzik kullanacak sizce yeterli midir ? 699 taksitli fiyatı ? 512 MB RAM beni de düşündürüyor ? Cevap verirseniz sevinirim.

Bir Bayan İçin İse 512 Ram Sorun teşkil Değil Zaten Pil ömrü İle Çıkarılabilir Pili İle Boyutu İle Tam Bayan Telefonu Dİyebiliriz.Oyun da İse Biraz Kasma yada Frame Düşmesi Anlık yaşıyorsunuz Ama Oyunun Durumuna Göre Değişiyor. Ama Şunu Belirteyim Sırf Oyun İçin Alınacak Telefon Değil Gerisi Tam İstediklerinize Göre...
  • Oynayacağı oyunlar Temple Run+Angry Birds gibi çok özellikli oyunlar değil ama bakalım. Bir de Gold da ithalatci firma garantili yanlız Vatan da Sony ve Vatan garantili siz ne düşünüyorsunuz ?
  • arkadaşlar ben bu telefonu net üzerinden vatandan sipariş ettim.. telefonun flaşı berbat inanılmaz derecede kötü çıkıyor fotolar.. geldiğinin ertesi günü gönderdim servise herhangi bi sorun yok yazılım güncelledik diyip geri gönderdiler.. bu telefonun kamerasına çok iyi vs yazanlar gece çekim modunda flaşlı çektiğiniz bi fotoyu koyarmısınız lütfen.. bulunduğum yerde bu tel.den olmadığı için karşılaştırma yapamıyorum..
  • bu teli gecen hafta aldım memnunum bi tek kamera hoşuma gitmedi ama iyi diyorlar gene. arayüz gecişleri mükemmel ötesi şarj face e giriyom mesaj atıyom kardeşim oyun oynuyor falan en az bir gün sürüyor ama bana sorsanız sola alırdım derim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.