Şimdi Ara

Sony Xperia J - Türkiyede satış başlamış (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
11.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Modeminizin wifi ayarlarını 802.11g olan seçeneği yaparsanız daha hızlı ve daha uzun menzilli çekim gücü sağlarsınız.
    Ben araştırma yaptım ne nedir ne ne değildir falan. Bu g n b ne oluyor diye de baya bir şeyler okudum.
    En sonunda g moduna aldım modemi. Şu anda telefonum çok hızlı internete giriyor ve evimiz iki katlı en üst katında oda da bile internete girebiliyorum sıkıntı olmuyor.
  • telefonu düşürüp ekranını kırdım ekranı hiç bir yerde bulamadım yedek parça sıkıntısı var teknik servisler bile bir şey söylemiyor.
  • ben ürünü yaklaşık 1 ay önce aldım gayet memnunum sanalpazar.com dan 558 tl ye açık artırmayla almıştım
    çok memnunum sosyal ağlarda olsun oyunlarda olsun nerdeyse mükemmel denebilecek bir performansı var :))
    şu anda istanbul bilişim de yanılmıyorsam 523 tl ye satılıyor
  • şimdi arkadaşlar ben günde 5 10 dk bile konuşmayan biriyim. medimartkta telefonun bekleme süresinin 25 gün olduğunu söylüyor tabiki palavra. sözüm olaki bu telefonu alan arkadaşlar için günde 5 dakka konuşan birine başka hiçbir halt yemeden(müzik,oyun,internet vs vs vs ) pili kaç gün gider bunun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disection -- 6 Temmuz 2013; 21:22:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disection

şimdi arkadaşlar ben günde 5 10 dk bile konuşmayan biriyim. medimartkta telefonun bekleme süresinin 25 gün olduğunu söylüyor tabiki palavra. sözüm olaki bu telefonu alan arkadaşlar için günde 5 dakka konuşan birine başka hiçbir halt yemeden(müzik,oyun,internet vs vs vs ) pili kaç gün gider bunun ?

3-4 gün arası gider
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.