Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (350. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
201.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafa2936

telefona rom atmak istiyorum. Fakat kendime de atacağım roma da güvenemiyorum. Sizce yapması zor mu? Hangi rom tavsiye edersiniz?? Lollipop yüklemeyi düşünüyorum xda'dan.

http://forum.xda-developers.com/xperia-l/orig-development/rom-development-cyanogenmod-12-taoshan-t2940173 (CM12)

http://forum.xda-developers.com/xperia-l/orig-development/rom-aosp-alpha-1-9-11-14-t2934036

sizce hangisi? CM nasıl romdur. Deneyen bilen varsa deneyimlerinin paylaşırsa sevinirim.

Cm bi süre sonra şişiyor en stabil yazılım AOSPA şuan 2-3 aydır kullanıyorum forumda konusu mevcut

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• şarj fazla gitmiyor diyenler söylemiştim gerçi yine söyliyim; şarja takmadan önce teli yeniden başlatın clean master la temizleyin öyle takın. artı yeniden başlatmadan öncede temizlerseniz daha garantili olur.

kesinlikle şarj nerdeyse yarı yarıya fazla gidiyor. pil ister eski ister yeni ister orjinal ister yansanayi olsun.

bazı sorunlarıda hemen dert etmeyin yeniden başlatınca düzeliyor genelde. mesela 1.17 tr romundayım çok nadir sensör açık kalabiliyor yeniden başlatınca düzeliyor. bazanda sorun şebekeden kaynaklanabiliyor. mesela denemek için ev telefonunu arıyorum veya evden xl yi arıyorum çağrı sonlanıyor hemen. şebekeden falandır diyorum akşama deniyorum hiç bir sorun yok.

benim zaten xl yi aktif kullanma gerekçem ortadan kalktı. internet paketini falan kapattım. teknolojiden medyadan uzak kalmaya çalışıyorum artık. hem yaş ilerledi hemde boş gelmeye başladı bana. tamamen kopacağımı sanmıyorum ama bundan sonra böyle olacak büyük olasılıkla. vaktiyle gündem piyasa v.s aşırı ilgilendim. artık yeter dedim.

• Merhaba arkadaşlar XPeria L var bende de..

Hafıza sıkıntısı mevcut..

Sistemi hep orjinal ile yeniledim, garantim geçen yıl bitti Cyanogenmod mu yükleyeyim, daha iyi performanslı tavsiyeniz var mı?
    Sizler genelde ne yüklüyorsunuz?

Cevaplarınızı dört gözle bekliyorum.. Sevgilerle :)
  • mahbarulu kullanıcısına yanıt
    Cm şişiyor hocam hafıza sıkıntısı var.En iyisi AOSPA bence.
  • DoranSLX D kullanıcısına yanıt
    CM 11 yükledim, az evvel 12.1'e geçtim fakat hafıza sıkıntısı oldu, şimdide tekrar 11'e döndürmeye uğraşıyorum..

AOSPA'dan biraz bahseder misiniz? Eksiklikleri artıları olarak.. İlk defa orjinalliği bıraktığım için çok bilgisizim..
  • Arkadaşlar merhaba.

Birinci seri üretim cihazlarının garanti süresi dolmuştur.
    İkinci seri üretim cihazlarının garanti süresi kasım ayında dolacaktır.
  • mutluerol M kullanıcısına yanıt
    Hocam ne günler geçirdik şu konuda, ne sorunlar gördük ne güncellemelere şahit olduk. :) Velhasıl kelam, benim her zaman var olan şu sorunum hiç çözülmedi.

http://forum.xda-developers.com/xperia-l/help/com-qualcomm-qcrilmsgtunnel-battery-t2583924

Bakınız konunun tüm sayfalarını incelerseniz atılan ekran görüntülerinde vs. herkeste bir sorun olduğunu göreceksiniz. Şu sorun olmasa veya bana denk gelmeseydi çok mutlu bir ilişki yaşıyoruz ama artık buna da şükür.

Garanti süresi doldu telefonun, en ufak bir arızası, sıkıntısı falan yok.. Kullansam bir 2-3 sene daha gider gibime geliyor. Şarj süresi bile halen 2 gün civarı...

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Arkadaşlar merhaba.

Birinci seri üretim cihazlarının garanti süresi dolmuştur.
    İkinci seri üretim cihazlarının garanti süresi kasım ayında dolacaktır.

O yüzden göndermeyi düşünüyorum. Garantinin son ayları.

Hoparlörün sesi biraz cızırtılı gibi geliyor sanki. Aslında aldığımdan beri böyle de ha bugün ha yarın derken bir türlü gönderemedim bari garanti dolmadan göndereyim artık. Belki bir çözüm bulunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• many@ik M kullanıcısına yanıt
    Tabii hocam.. Gönderin..
  • Beyler lütfen bir çözüm bulun.
    Anasını sattığımın telefonu günlerdir dahili depolama dolu diyor. Foto video ne bulsam SD karta taşıdım ama hala play'den uyglama indiremiyorum. (clean master ile temizleme yapmama rağmen.)
    Root hariç çözüm öneriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 29 Ağustos 2015; 18:06:06 >
  • ChicharitoHernandez kullanıcısına yanıt
    Hocam uygulamalarin bulundugu yerden bahsediyor orada, ya uygulamalari sd karta tasiyin ya da kullanmadiginiz birkac uygulamayi silin

• quote:

Orijinalden alıntı: Gibson SG

Hocam uygulamalarin bulundugu yerden bahsediyor orada, ya uygulamalari sd karta tasiyin ya da kullanmadiginiz birkac uygulamayi silin

Taşıdım hocam hepsini taşıdım. Ama telefonun silemediğim uygulamaları var. Onlar bir anda nasıl bu kadar yer kaplar oldu bilemiyorum.
    Otomatik güncelleniyordur belki, güncellemeleri kaldırmayı dene bir de, aklıma başka bişey gelmedi
  • 4.5 g ile bizim xl nin interneti çöpmü olacak şimdi? gerçi ben wi fi dışında internet kullanmayı bıraktım zatende. internete gsm operatöründen girmeyen akıllı telefon olurmu lan :)

biraz safça bir soru olacak birde ama şu telefondaki tuş takımındaki harfler nasıl kullanılıyor ve ne işi yarıyor?
    Merhaba..

Bu telefonun kronik sorunlarından birisi. Herkese uğramıyor ama uğrayınca çözümsüz bırakıyor.https://eksisozluk.com/sony-xperia-l--3752500?p=3 İlgili linkteki son iki üç mesajı okursanız yaşadığınız sorunda tek olmadığını görebilirsiniz. Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gibson SG

Otomatik güncelleniyordur belki, güncellemeleri kaldırmayı dene bir de, aklıma başka bişey gelmedi

eyvallah hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Merhaba..

Bu telefonun kronik sorunlarından birisi. Herkese uğramıyor ama uğrayınca çözümsüz bırakıyor.https://eksisozluk.com/sony-xperia-l--3752500?p=3 İlgili linkteki son iki üç mesajı okursanız yaşadığınız sorunda tek olmadığını görebilirsiniz. Saygılar..

Çözüm yok yani :@
    bilgisayarda silinemez mi acaba bu thumb dosyası.

ayarlardan uygulamalara gir. orda tek tek büyük boyutlu uygulamalara tıkla ve verileri temizle tuşuna bas. facebook, chrome gibi uygulamaların verileri çok yer kaplıyor, arada silmek gerekiyor. ama uygulama ayarları falan da siliniyor benden söylemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz_1903

ayarlardan uygulamalara gir. orda tek tek büyük boyutlu uygulamalara tıkla ve verileri temizle tuşuna bas. facebook, chrome gibi uygulamaların verileri çok yer kaplıyor, arada silmek gerekiyor. ama uygulama ayarları falan da siliniyor benden söylemesi.

Yaptım hocam bunları. Birazcık düzeldi gibi ama hemen sonra tekrar aynı problem başladı.
  • dosya yöneticisi ile telefon hafızasına girip DCIM\.thumbnails klasörünü kontrol eder misiniz? Eğer klasörde büyük boyut lu dosyalar varsa silin hatta .thumnails klasörünü komplede silebilirsiniz. Tekrar oluşursa tekrar tekrar silin. Tekrar oluşmasın diyorsanız da telefononu fabrika veilerine döndürün sdcartıda sil diyerek ...Bu sefer gene oluşur ama hafızayı şişirecek kadar değil.

• Beyler bir süredir oynuyorum promosyonlardan falan filan baya pack açmıştım, ilk legendary'm bugüne nasipmiş. Golden The Black Knight çıktı çok sevindim fakat dustlasam mı çok kararsızım. Çok güzel gözüküyor ama warlock hayranı biri olarak bir mal'ganis de fena olmazdı. Black Knight'ı ne tür destelere koyabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.