Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
201.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Genesis.

Beyler bir süredir oynuyorum promosyonlardan falan filan baya pack açmıştım, ilk legendary'm bugüne nasipmiş. Golden The Black Knight çıktı çok sevindim fakat dustlasam mı çok kararsızım. Çok güzel gözüküyor ama warlock hayranı biri olarak bir mal'ganis de fena olmazdı. Black Knight'ı ne tür destelere koyabilirim?

Bu aralar bazi druid decklerinde goruyorum bana sorarsan dustlama
  • arkadaşlar merhaba. kamerada ses açma tuşuna fotoğraf çekme özelliği atayabilirmiyiz? selfie tuşuna basınca zoom yapıyor. selfie çubuğu kullanmak istiyor kardeşim illa bir programlamı atayabilirim.
  • mateach M kullanıcısına yanıt
    Program olmadan olmuyor galiba o söylediğin. Onunla ilgili bir program olduğunu duymuştum ama şu an hatırlayamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: many@ik

Program olmadan olmuyor galiba o söylediğin. Onunla ilgili bir program olduğunu duymuştum ama şu an hatırlayamıyorum.

camera 360 indirdim.vga kamerayla selfie falan olmaz zatende.teşekkürler
  • Poljak50 kullanıcısına yanıt
    Hafızanın boş olması ancak dolu olarak göstermesi bu telefonun kronik bir sorunu malesef. Thumbs dosyasını silmelisiniz sürekli. 1.57 gb yer kaplıyor ortalama. Albümde fotoğraflara baktıkça video izledikçe falan oluşuyor.
  • NcTNS arkadaşımızın katkısıyla ilk kez telefonuma bu linkteki işlemleri gerçekleştirerek root yaptım. ancak google launcher'ı kullanmak istemiyorum. rehber, arama ve mesajlaşma uygulaması olarak orijinal xperia uygulamalarını kullanmak istiyorum. malum alışkanlıklar ve google'i çok sevmemem. bu konuda da yardımlarınıza ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salur kazan

NcTNS arkadaşımızın katkısıyla ilk kez telefonuma bu linkteki işlemleri gerçekleştirerek root yaptım. ancak google launcher'ı kullanmak istemiyorum. rehber, arama ve mesajlaşma uygulaması olarak orijinal xperia uygulamalarını kullanmak istiyorum. malum alışkanlıklar ve google'i çok sevmemem. bu konuda da yardımlarınıza ihtiyacım var.

maalesef bu mümkün değil hocam :) Windows 10daki özelliği nasıl XP de kullanamıyorsak onun gibi düşünebilirsiniz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NcTNS

quote:

Orijinalden alıntı: salur kazan

NcTNS arkadaşımızın katkısıyla ilk kez telefonuma bu linkteki işlemleri gerçekleştirerek root yaptım. ancak google launcher'ı kullanmak istemiyorum. rehber, arama ve mesajlaşma uygulaması olarak orijinal xperia uygulamalarını kullanmak istiyorum. malum alışkanlıklar ve google'i çok sevmemem. bu konuda da yardımlarınıza ihtiyacım var.

maalesef bu mümkün değil hocam :) Windows 10daki özelliği nasıl XP de kullanamıyorsak onun gibi düşünebilirsiniz..

Ben de yakın zamanda root atmayı düşünüyorum. Rehber, arama ve mesajlaşma yerleri çok mu değişiyor? Nasıl oluyor, kötü mü :/

• Ana Sayfa

Menü 1

Menü 2

Root işlemini gerçekleştirdikten sonraki ilk günde izlenimlerim oldukça olumlu yönde. Keşke daha önce böyle bir işe kalkışsaymışım. Tabi alışkanlıkların değişmesi biraz zorluyor insanı. Çoğu şeyi eskisi gibi olsun istiyorum ama mümkün görünmüyor.
    Launcher3 diye bir varsayılan launcher'i kullanıyorum ancak ekran koruyucu sayfasını falan ayarlayamadım. Batarya fazla tüketmeyecek iyi bir launcher lazım.
    Root ile gelen mevcut klavye uygulaması çok kullanışlı değil. İyi bir de klavye uygulaması bulmam lazım.
    Ayrıca sormak istediğim birkaç husus daha var.

1. Şebeke işaretinin yanında sürekli bir ünlem (!) işareti var. Görüntü 1 Bunu ne yaptıysam kaybedemedim. 3g'yi açınca kayboluyor ancak kapattığım zaman yine görülüyor. Sebebi ne olabilir?
    2. Telefon numaralarını direkt olarak simkart'tan kullanamiyorum. Filtreleme gibi bir seçenek bulamadim. Google hesabından numaralari kullaniyorum ancak ona çok bağlı kalmak istemiyorum. Zaten mesajlaşma uygulamasından mesaj yazacağım zaman alıcıyı da göremiyorum. :(
    3. İçinde yüklü gelen ancak kullanmak istemediğim birkaç uygulama var, bunları nasıl kaldırabilirim? Kaldırırsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
    4. Paranoid OTA uygulaması hakkında hiçbir bilgi bulamadım. Ne işe yarar?
    5. Bazı uygulamaları bir klasör içinde biriktirmek istiyorum. Mesela "oyunlar" diye bunu nasıl yapabilirim?
    6. Durum çubuğu çok kullanışlı gelmedi, bunu değiştirmenin bir yolu var mıdır?

Yardımlarınız ve aydınlatıcı bilgileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salur kazan -- 3 Ekim 2015; 20:58:15 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_79905279/mpage_49/f_//tm.htm#86329514

buradaki işlemleri de yapmak istiyorum ancak telefon rootlu olmasina rağmen telefonunuzun root erişimine açık olduğundan emin olun diyor. root işleminden sonra tekrar roota kapatılıyor mu telefon? nasıl açmalıyım?
  • ROOT larsanız telefon rahatlar, Tavsiye ettiğim uygulamalar ise:

1)SuperSu (olmazsa olmaz root u kontrol eden uygulama)
    2)Greenify (seçtiğiniz uygulamaları ekran kapalıyken uyutuyor, taa ki siz o programı tekrar tıklayana kadar o program arka planda çalışmıyor dolayısıyla bellek ve uzun ömürlü pil...bir nevi her uygulamayı tek hamlede durdurmaya zorlamış oluyoruz...)
    3)Foldermount
    4)Fotor(fotoğraf uygulaması)
    5)İlkyardım (bulunsun)
    6)Wps office
    7)Mx player
    ...

gibi 25 tane uygulama kurulu ama sadece whatsup arka planda çalışıyor ekran kapalıyken, sadece kendi klavye apk sevmiyorum ama anahtar bizde ''ROOT''

Ayrıca ROOT sadece bizi yönetici yapar, başka bir ROM ise sony yerine farklı işletim sistemi vb kurmaya yarar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the spooks -- 20 Kasım 2015; 2:18:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ChicharitoHernandez

Beyler lütfen bir çözüm bulun.
    Anasını sattığımın telefonu günlerdir dahili depolama dolu diyor. Foto video ne bulsam SD karta taşıdım ama hala play'den uyglama indiremiyorum. (clean master ile temizleme yapmama rağmen.)
    Root hariç çözüm öneriniz var mı?

Bende de aynı sorun var geçici bir çözüm buldum. Uygulamalara gir google play'in güncellemelerini kaldır. İndirmek istediğini playden muhtemelen indirirsin. Ancak bir kaç saat sonra yine aynı hatayı verir herhangi bir şey indirmek istediğinde
  • Arkadaşlar telefonu yeni rootladım sıra cwm yüklenmeye geldi ama hata veriyor tüm adımları doğru yapıyorum sorun ne olabilir ? yardım ederseniz çok sevinirim.

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC
  • Bootloader bölümünde unlock done yazıyor arkadaşlar buraya kadar bir sorun yok gibi gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niirvana -- 26 Kasım 2015; 15:00:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cm 12.1 kurdum ama wifi sorunlu,hiç wifi ağı bulamıyor...???????
  • hangi romu kurarsam kurayım (3tane denedim) wifi sorunu oldu,hiç bir şekilde wifi ağı bulmuyor...
  • Root moot uğraşmadım fabrika ayarlarına döndüm canavar gibi oldu telefon
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Wifi bulamaması rom yada yazılımla düzelmiyor maalesef. bende çok uğraştım, modemin ayarlarını değiştirmeye kadar detaylarla denedim ama asla görmedi. telefonu fabrika ayarlarına da döndürseniz, yepyeni bir rom da yükleseniz sony nin wifi olayını çözemedim.. en sonunda telefonu değiştirmek zorunda kaldım.
  • Telefonumun kamerası bozuldu, google playdan bir şey indirmek işkence oldu, arada feci donma kasma yapıyor. Telefonun ömrü iyice bitti. Ben en az 1-2 sene daha kullanırım diye hesaplamıştım. Beni idare eden bir telefondu ama kamerası bozulması kötü oldu.
    Kamera kullanılamıyor hatası alıyorum sizde de hiç oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

Telefonumun kamerası bozuldu, google playdan bir şey indirmek işkence oldu, arada feci donma kasma yapıyor. Telefonun ömrü iyice bitti. Ben en az 1-2 sene daha kullanırım diye hesaplamıştım. Beni idare eden bir telefondu ama kamerası bozulması kötü oldu.
    Kamera kullanılamıyor hatası alıyorum sizde de hiç oldu mu?

Depolama bitmiş olabilir, ben de depolama alanı bittiğinde bazı uygulamar aynı hatayı veriyor
  • 
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.