Bildirim
SONY XPERIA L Mİ? LG L9 MU?
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: zsimcen
quote:
Orijinalden alıntı: selmanerdem61
İYİ FORUMLAR. BİLİYORUM BURASI APPLE FORUMU AMA DİĞER FORUMLARDA CEVAP GELMEDI HENUZ. BURDA BILGISI OLAN VARSA YARDIM ETSIN LUTFEN. IKI TELEFON ARASINDA KALDIM. LG L9 YA DA SONY XPERIA L . IKISI DE TEKNOSA DA 900 TL. HANGİSİ ÖNERİRSİNİZ? NEDEN? 900 TL YE BAŞKA TELEFON ÖNERİLERİNİZ VAR MI?
xperia nin pil ömrü daha iyi diyorlar renkdaş..
KAMERASI DA DAHA İYİ VE TASARIMI DA DAHA HOŞ BENCE. BENDE XPERIA L YI DUSUNUYORUM AMA BAKALIM BASKALARI NE DIYO DIYE RENKTAS :) -
quote:
quote:
quote:
quote:
İYİ FORUMLAR. BİLİYORUM BURASI APPLE FORUMU AMA DİĞER FORUMLARDA CEVAP GELMEDI HENUZ. BURDA BILGISI OLAN VARSA YARDIM ETSIN LUTFEN. IKI TELEFON ARASINDA KALDIM. LG L9 YA DA SONY XPERIA L . IKISI DE TEKNOSA DA 900 TL. HANGİSİ ÖNERİRSİNİZ? NEDEN? 900 TL YE BAŞKA TELEFON ÖNERİLERİNİZ VAR MI?
xperia nin pil ömrü daha iyi diyorlar renkdaş..
KAMERASI DA DAHA İYİ VE TASARIMI DA DAHA HOŞ BENCE. BENDE XPERIA L YI DUSUNUYORUM AMA BAKALIM BASKALARI NE DIYO DIYE RENKTAS :)
ben olsam ip 5 yada 5s alırdım..
Çok veremem diyosan 2.el ip 5 al.
BUGÜN SORDUM Bİ 2.EL IPHONE 5 DAHA KUTUDA. 1500 DEDİLER VE O KADAR PARA VEREMEM. AYRICA 4S BAKTIM IKINCI EL KULLANILMIS. 32 GB SİYAH RENKLİ. 850 TL DEDİ COK UYGUN GELDİ AMA ONDA KESIN VARDIR BİŞEYLER. ÖYLE TAHMIN EDIYORUM? SEN NE DERSN
-
MESELA YURT DISINDAN GEMIS TELEFON ALDIM.SORUN CIKMICAKMI
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eski iphone imei yeni telefona aktarma
- rehberinde ekli miyim nasıl anlarım
- iphone 13 yılbaşından sonra ne olur
- facetime sesli arama yapamıyorum
- parmak izi bırakmayan ekran koruyucu
- iphone pil değişim ücreti
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- ıphone 17
- iphone 15 arka cam fiyatı
- facetime windows
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X