Şimdi Ara

Sony Xperia L mi? Nokia Lumia 720 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baya bir konu açtım en son açtığım konu da bunla ilgiliydi ama fazla ilgi görmedi bende yeniden böyle bir kıyaslama yapmak istedim.

bu iki telefondan birini alacağım ve kararsız kaldım. iki telefonda gerçekten iyi cihaz ama ikisinin belli avantajları ve dezavantajları var.

benim için en önemli durum uzun ömürlü ve sorunsuz bir şekilde kullanabilmek.

bunun bir garantisi olmayacağını biliyorum ama android için en fazla 1.5 2 sene gider diyorlar. wp ' ye ise güvenemiyorum.

tavsiyelerini ve nedenlerinizi bekliyorum ama lütfen fanatiklik yapmayın ve " kesin xperia l al ya da lumia 720 iyidir" gibi yorumlar yerine daha detaylı ve nedenleriyle bir tavsiyede bulunmanızı rica edeceğim.

şimdiden sağolun. objektif tavsiyeler dileği ile :)

• Şahsen Lumia'yı daha uzun süre kullanırsın ama eğer dikkatsizsen, atıyorum telefona su dökecek kadar dikkatsizsen, Xperia al derim. Android ve WP'nin ikisi de dayanıklıdır, hangisi daha dayanıklı tartışılır.
  • Wp den bence suanlık uzak durmalısın sony telefonu kullanmana baglı daha uzun ömürlü gidebilir ama 2 sene sonra ne olur oyun oynayamzsın tabi sğalam oynları kastediyorum internet performansıda sana tatminkar gelmeyebilir. gerçi o zamana kadar flash içeriklerde ölür html 5 çoğalır web performansı artar ama .

WP alcaksanda bi düşün lumia 720 920 ve 820 arasına geldi ama 820 ile aynı fiyat şuan. 820 ise 920 donanımını taşıyor.

520 620 ve 720 ise donanım olarak aynı ekran boyutları tasarım batarya ve kameraları farklı. Nokia pazarın içine etti. Düzgün pazar yapamadı.

ŞAHSİ GÖRÜŞÜM XPERİA L
  • bywankedi kullanıcısına yanıt
    bende hemen hemen böyle düşünceler içerisindeyim ama ben telefonda sadelik ve görünüşe de önem veren biriyim. açıkçası lumia 720 son derece şık ve sade bir telefon.

belki fiyatı 850 lira falan olsaydı muhtemelen hemen alırdım ama 1000 tl biraz fazla geldi.

hadi maden bu fiyata satıyorsun ram neden 512? nokia' nın pazarlama tekniği de bu telefonlar birbirine yakın olur ama illa birinde olması gereken diğerinde olur onda olması gereken diğer modelde olur falan filan.

android mağaza açısında ezip geçiyor tabi ki ama açıkçası aldıktan 6-7 ay sonra yavaşlama problemleri yaşamak istemem:)

tabi temkinli kullanılırsa çok fazla sorun olmaz. şimdilik xperia l diye düşünüyorum ama biraz daha araştıracağım. birde aklıma takılan bazı yerlerde okudum xperia l ile bir günü zor çıkartıyorum falan diyenler vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukinan -- 25 Temmuz 2013; 7:03:37 >
  • Genelde xperia l alanlar hep memnun 1 günü zor çıkartma doğru olaiblir adam telefonu yeni almıştır film müzik internet takılıyo kamerada çok foto falan çekiyodur.

stamina modu falan var pil tasarrufu çok sağlıyo. Ayrıca batarya kalibrasyonuylada alakalı olabilir.

Bunun yanı sıra aldıktan 6 7 ay sonra yavaşlama dediğin sistemin kasmasıdır. Bir fabrika ayarı veya hard reset atarsın basit 2 3 dakikada ilk aldıgın güne döner.

6 - 7 Ay sonra donanım düşecek değil ya trial donanım mı bu :))

Ben anladım seni bir macera yaşamak istiyosun lumia alasın var ama lumia 520 ve 620 alanlardan çok şikayetler duydum xperia l de suana dek bi şikayet gelmedi gibi.

Kişiden kişiye dğeişen bazı şikayetler var tabi mesela bazısı wifi az çekiyo gücü zayıf diyo.

Bazısı kamerası dandik diyo Ki imkan vermem

Bazısıda kamera foto çekerken 4 5 sn bekliyo diyo incelemelerde 1 sn de foto çekiyo cihaz. Teknomarketede gidip inceleyebilirsin.

Tabi yine karar senin hocam.

Windows phone almak şuan için akılkarı değil ama 1 yıl sonra falan güncellemelerle oturabilir sistem.

• quote:

Orijinalden alıntı: bywankedi

Genelde xperia l alanlar hep memnun 1 günü zor çıkartma doğru olaiblir adam telefonu yeni almıştır film müzik internet takılıyo kamerada çok foto falan çekiyodur.

stamina modu falan var pil tasarrufu çok sağlıyo. Ayrıca batarya kalibrasyonuylada alakalı olabilir.

Bunun yanı sıra aldıktan 6 7 ay sonra yavaşlama dediğin sistemin kasmasıdır. Bir fabrika ayarı veya hard reset atarsın basit 2 3 dakikada ilk aldıgın güne döner.

6 - 7 Ay sonra donanım düşecek değil ya trial donanım mı bu :))

Ben anladım seni bir macera yaşamak istiyosun lumia alasın var ama lumia 520 ve 620 alanlardan çok şikayetler duydum xperia l de suana dek bi şikayet gelmedi gibi.

Kişiden kişiye dğeişen bazı şikayetler var tabi mesela bazısı wifi az çekiyo gücü zayıf diyo.

Bazısı kamerası dandik diyo Ki imkan vermem

Bazısıda kamera foto çekerken 4 5 sn bekliyo diyo incelemelerde 1 sn de foto çekiyo cihaz. Teknomarketede gidip inceleyebilirsin.

Tabi yine karar senin hocam.

Windows phone almak şuan için akılkarı değil ama 1 yıl sonra falan güncellemelerle oturabilir sistem.

hocam xperia l bulamadım ve lumia 720 almaya karar vermiştim turkcell' de 1250 liraya xperia sp vardı.

sonra dedim lumia 720' ye 1000 lira vereceğime 250 lira daha arttırır sp alırım.

sp üzerinde çok düşünmemiştim ama hem tasarım hem de performans ogerçekten çok iyi.

en önemlisi batarya ömrü çok iyi.

telefon biraz kalın ve ağır gibi ama oda çok sorun olmak artık.

teşekkürler tavsiyeler için :)

• tabıkı xperıa L bırkere fıyatına gore kullandıgı son nesıl ıslemcısı ayrıca ses ve kamera performansı fıyatındandan haylı ıyı ve sony kalıtesı,lumıalara bulasmanı hıc onermem arkadasım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 7 mi Htc U11 mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.