Şimdi Ara

Sony Xperia™M Kullanıcıları : 1 GHz x2 (MSM 8227) /5MP ExmorRS HDR/4.0 inch TFT/4.2 JB/NFC (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
18.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu flashladım, durum iyi ama hani 4.1 de ki ekran kapanma tarzı yok bunda. Hani eski televizyonlar gibi ortada son bulan beyaz çizgi. Acaba var da ben mi bulamadım ayarlarda falan. Bu arada 4.3 ile alakalı sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olurum.
  • ssylmz S kullanıcısına yanıt
    Dostum kaçgündür güncelleme güncelleme deyip durdun. E flaşladığına deydimi bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tunc52 kullanıcısına yanıt
    Gereksiz bi şekilde takıntı haline gelmişti o durumdan kurtuldum dostum =) Kamera daha iyi sanki, onun dışında kilit ekran efekti yok sanırım ya da ben beceremedim. Sıkıntı yok
  • Yaklasık 1 haftadır bu teli kullanıyorum, s3 mini ile bunun arasında kalmıştım ama bunu alınca iyiki almışım. bence çok güzel telefon tek sıkıntı bana göre dahili hafıza xda da biraz araştırdım orada sd ye kopyalama yollarını anlatmışlar ama root gerekiyor felan demişler biraz daha kullanıp bu sorunuda boyle halletmeyi düşünüyorum. istanbul bilişimden 580 tl yeldım bence parasını sonuna kadar hak ediyor.
  • yunusemre746 kullanıcısına yanıt
    kardeş 4.1.2 ye flashlayınca kilitlenme brick olma ihtimali var mı bende tekrar eski haline dönmek istiyorumda...
  • beyler forumda aradım aradım xperia m nin anakonusu yoktu yada ben bulamadım. Bende kendim anakonu açtım, ancak nasıl olduysa bu başlığı keşfettim. konu sahibi arkadaş benim şu açtığım konudan işterse root ve swap memory kısmını bu konuya eklesin.Açtığım konuyu nasıl kapatacağımı yada sileceğimi bilmiyorum..Kusura bakmayın bu konuyu daha yeni gördüm.
    http://forum.donanimhaber.com/m_91300837/f_//tm.htm#91300837

Xperia M rooted locked bootloader
    Swap memory(via scriptmanager)
    Gravity Box
    Ex-Themer
    Xreality Engine
    Camera Cyber-shot™

Sony Xperia™M Kullanıcıları : 1 GHz x2 (MSM 8227) /5MP ExmorRS HDR/4.0 inch TFT/4.2 JB/NFC
    Sony Xperia™M Kullanıcıları : 1 GHz x2 (MSM 8227) /5MP ExmorRS HDR/4.0 inch TFT/4.2 JB/NFC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzer3 -- 1 Mayıs 2014; 23:18:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abuzer3

beyler forumda aradım aradım xperia m nin anakonusu yoktu yada ben bulamadım. Bende kendim anakonu açtım, ancak nasıl olduysa bu başlığı keşfettim. konu sahibi arkadaş benim şu açtığım konudan işterse root ve swap memory kısmını bu konuya eklesin.Açtığım konuyu nasıl kapatacağımı yada sileceğimi bilmiyorum..Kusura bakmayın bu konuyu daha yeni gördüm.
    https://forum.donanimhaber.com/m_91300837/tm.htm

Gravity Box
    Ex-Themer
    Xreality Engine
    Camera Cyber-shot™

Sorun değil hocam bilgileri hemen çekeyim ben

Konuyu silinsin olarak değiştirirseniz adminler yok eder hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: AlpDEV

quote:

Orijinalden alıntı: abuzer3

beyler forumda aradım aradım xperia m nin anakonusu yoktu yada ben bulamadım. Bende kendim anakonu açtım, ancak nasıl olduysa bu başlığı keşfettim. konu sahibi arkadaş benim şu açtığım konudan işterse root ve swap memory kısmını bu konuya eklesin.Açtığım konuyu nasıl kapatacağımı yada sileceğimi bilmiyorum..Kusura bakmayın bu konuyu daha yeni gördüm.
    https://forum.donanimhaber.com/m_91300837/tm.htm

Gravity Box
    Ex-Themer
    Xreality Engine
    Camera Cyber-shot™

Sorun değil hocam bilgileri hemen çekeyim ben

Konuyu silinsin olarak değiştirirseniz adminler yok eder hocam

Hocam konucu silcektimde aslinda ancak xposed modulleri, xreality, cybershot gibi konularida tr eklicem bu yuzden benim actigim konu bassligini xperia m teknik konu olarak degistirecem. Rooting ile swap memory gene senin konu altinde dursun.

• Bende dayanamayıp 4.3ü flashladım.Çok memnunum güncellemeden cihaz ciddi anlamda hızlandı ve arayüz çok daha estetik görünüyor.Yanlız Yeni temaların yanında markentten indirilen Sonye özel navigasyon tuşarına kadar değiştirme imkanı veren temalar cihazınızla uymlu değil diyor.Apk olarak yüklesemde yüklenmiyor Sanırım Xperia M desteklemiyor yüklenebilen temaları :(
  • Benim telefon şimdi update centreyi güncelledi ama 4.3 hala yok

• +1

ön hazırlık galiba...
  • keceli32 K kullanıcısına yanıt
    olabilir bi yerde okumuştum önce update centre güncellemesi geliyormuş sonra güncelleme geliyormuş bakalım artık
  • arkadaşlar cihazıma root yaptım uygulamaları hafıza kartına taşımak için ama bundan sonra ne yapmam gerekiyor bilemiyorum, yardım edin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacos

arkadaşlar cihazıma root yaptım uygulamaları hafıza kartına taşımak için ama bundan sonra ne yapmam gerekiyor bilemiyorum, yardım edin lütfen

Merhaba dostum sorunu sormadan önce aynı sayfada mesajlara baksaydın görecektin detaylı şekilde anlatımı mevcut link verilmiş.

• tunc52 kullanıcısına yanıt
    merhaba dostum o söylediğin linkteki bölümede yazdım zaten... oradaki yazılanları uyguladım ama olmadı farklı bir yol arıyorum...
  • pacos P kullanıcısına yanıt
    Yok dur heralde çok kez 4.1.2 ye geri kurdum hiç bi sorun çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusemre746 -- 20 Mayıs 2014; 21:41:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacos

merhaba dostum o söylediğin linkteki bölümede yazdım zaten... oradaki yazılanları uyguladım ama olmadı farklı bir yol arıyorum...

Uygulamaları sd karta taşımak için Folder mount indir marketten ben kullanıyorum işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusemre746 -- 20 Mayıs 2014; 21:42:45 >
  • 4.3 Türkiye'ye geldimi? 4.3 Kullananlar sorun yaşıyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusemre746 -- 20 Mayıs 2014; 21:43:32 >
  • Arkadaşlar 4.1.2 kullananlara 15.1.C.2.8 diye yeni versiyon geldi mi ve kuran mı ve memnun mu?
    Bana o güncelleme geldi ama kurma başarısız oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusemre746 -- 20 Mayıs 2014; 21:48:22 >
  • Arkadaşlar bu xperia'dan xperia'ya çalışan NFC midir nedir bu sistemin tam olarak nasıl çalıştığını bilen var mı?
    Bugün denedik bir netice alamadık. Telefonlar titriyor, bir ses çıkartıyorlar ekranlar ufalıyor vs. bir şeyler oluyor. Göndermek için dokunun yazısı çıkıyor ama herhangi bir şey gönderemiyoruz.
    Nedir bunun formülü?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.