Şimdi Ara

Sony Xperia™M Kullanıcıları : 1 GHz x2 (MSM 8227) /5MP ExmorRS HDR/4.0 inch TFT/4.2 JB/NFC (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
18.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım yeni bir güncelleme var Xperia m için. 28 Mayıs'ta sertifika alınmış.
    Sony Xperia™M Kullanıcıları : 1 GHz x2 (MSM 8227) /5MP ExmorRS HDR/4.0 inch TFT/4.2 JB/NFC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssylmz -- 29 Mayıs 2014; 23:37:47 >
  • Arkadaşlar, 4.3 kullanımımda kanaatım şu ki pil performansı çok düşmüş veya sorun var.

%100 şarj da senkronizasyon kapalı, stamina kapalı, wifi açık şekilde güç yönetiminde tahmini pil süresi 2 gün üzerinde bir süre olurdu. şimdi telefonu şarj dan çıkardım, güç yönetiminde stamina modu kapalı 10 saat, açık olursa 1 gün 20 saat,

yorumlarınızı alabilirmiyim. sizlerde nasıl durum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keceli32 -- 30 Mayıs 2014; 10:14:06 >

• Merhaba arkadaşar. Siyah telefonum için kılıf tavsiesine ihtiyacım var. Telefonun şıklığını bozmayacak ve en iyi koruma sağlayacak. Telefon iki yaşındaki çocuğumun elinde oyuncak oluyor. Cüzdan, ruber, slikon hangisi daha kullanışlı ve güvenlidir? Siz ne kullanıyorsunuz?

Not: Gruba beni de ekleebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keceli32

Arkadaşlar, 4.3 kullanımımda kanaatım şu ki pil performansı çok düşmüş veya sorun var.

%100 şarj da senkronizasyon kapalı, stamina kapalı, wifi açık şekilde güç yönetiminde tahmini pil süresi 2 gün üzerinde bir süre olurdu. şimdi telefonu şarj dan çıkardım, güç yönetiminde stamina modu kapalı 10 saat, açık olursa 1 gün 20 saat,

Acil bir güncelleme lazım zira bazılarında batarya iyi fakat kardeşimde uçurum bildiğimiz...

Batarya okulda bitiyor çocuk telefonu kullanamıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: AlpDEV

quote:

Orijinalden alıntı: keceli32

Arkadaşlar, 4.3 kullanımımda kanaatım şu ki pil performansı çok düşmüş veya sorun var.

Acil bir güncelleme lazım zira bazılarında batarya iyi fakat kardeşimde uçurum bildiğimiz...

Batarya okulda bitiyor çocuk telefonu kullanamıyor...

bende dün güncelledim ama batarya ile ilgili sorunum yok saat 5 gibi çıkardım Şarjdan bugün 1 bölüm dizi izledim oynadım internet kullandım şuan %61 acaba bazı kişilerde mi oldu

not:kilidi açmak için aşağı veya yukarı kaydırın yazısı neden gitmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam korkmanıza gerek yok ben hala 4.1 kullanıyorum 45 dk- 1 saat minecraft oynadım şarj %66 oldu yani yeni sürümle gelen bir hata değildir o
  • Ben de bugün PC Companion'a bağladım telefonu ve güncelleştirmeyi buldu. Az önce yükleme işlemi tamamlandı ve artık android sürümüm 4.3
    Bakalım ne değişiklikler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahmmut

hocam korkmanıza gerek yok ben hala 4.1 kullanıyorum 45 dk- 1 saat minecraft oynadım şarj %66 oldu yani yeni sürümle gelen bir hata değildir o

ben sabah 05 te çıkarmıştım yani yaklaşık 12 saat :D

• Eski sürümde çok kullanmadım o yüzden belki yanılıyorumdur ama şimdi 4.3 le kamera çok daha güzel sanki. sağ alt köşede scn auto diye bir şey çıkıyor ve ortamın ışık vb durumuna göre en uygun ayarı otomatik yapıyor. Şimdi akşam evdeki fotoğraflar daha güzel gibi...

Mesela kamerayı bilgisayar ekranına çevirdiğimde ekranın çevresi simsiyah oluyor ve ekran çok net görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf___42 -- 30 Mayıs 2014; 23:50:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf___42

Eski sürümde çok kullanmadım o yüzden belki yanılıyorumdur ama şimdi 4.3 le kamera çok daha güzel sanki. sağ alt köşede scn auto diye bir şey çıkıyor ve ortamın ışık vb durumuna göre en uygun ayarı otomatik yapıyor. Şimdi akşam evdeki fotoğraflar daha güzel gibi...

Mesela kamerayı bilgisayar ekranına çevirdiğimde ekranın çevresi simsiyah oluyor ve ekran çok net görünüyor.

SCN Auto çok güzel bir mod makro çekimleri son derece kaliteli yapıyor.
  • keceli32 K kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar güç yönetimi kendine geldi herhalde.
    25 saat geçti stamina kapalı %59 da ve akşam uçak modunu açmıştım. durum normal yani.

• Android. 4.3 le,birlikte. Performans ta ciddi artış olmuş ön ve arka. Kamera. Daha iyi olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

Hiç sormayın hocam. 1 Gün sonra ölü piksel olduğunu fark ettim bimexdeki görevli sonuç alammayacağımı ve bir kaç rapor gösterdi değmez diye sineğe çektim. birkaç gün evvel Mh750 kulaklık aldım 4 gün sorunsuz kullandım dün cihaz kulaklığı görmez oldu desteklenmeyen cihaz uyarısı veriyo, bugün de yamulma ve kırığı gördüm adeta başımdan aşağı kaynar sular döküldü.

Kılıf hemen hemen hepimizin tanıdığı kılıf zaten piyasada başka yok, Foıtoğraflarda arka planda görünüyor. Çatlakları kılıfın yaptığını sanmıyorum telefon bildiğimiz yamulmuş. Darbe düşme ezilme herhangi bir kaba kuvvetede maruz kalmadı sadece yan cebimde taşıyorum eğilip kalkmakla böyle olacağı hiç aklıma gelmezdi. sizden ricam sizin cihazda esnekmi yani el ile ufak müdahelelerde esniyormu.

Sony Xperia™M Kullanıcıları : 1 GHz x2 (MSM 8227) /5MP ExmorRS HDR/4.0 inch TFT/4.2 JB/NFCSony Xperia™M Kullanıcıları : 1 GHz x2 (MSM 8227) /5MP ExmorRS HDR/4.0 inch TFT/4.2 JB/NFC
    Çatlağın biri net görünüyor diğeri de ses açma tuşunun hemen üstünde fotoğrafda parladığı için pek görünmüyor, birde fotoğrafdan fark ettim kapakda güç düğmesinin etrafında deformasyon olmuş

Düzenleme:imla

Arkadaşlar Yaklaşık 1 ay önce servise gönderdiğim cihazımın yerine Xperia L bir kaç gün önce geldi. L nin gelmesi ile tam olarak donanım veya yazılımı kestiremediğimiz (tahminen yazılımsal) Xperia L maceramız başlamış bulunmakta. Buradan TELESERVİCE ve Xperia M kullanıcısı arkadaşlara teşekkür ediyorum.

• quote:

quote:

Hiç sormayın hocam. 1 Gün sonra ölü piksel olduğunu fark ettim bimexdeki görevli sonuç alammayacağımı ve bir kaç rapor gösterdi değmez diye sineğe çektim. birkaç gün evvel Mh750 kulaklık aldım 4 gün sorunsuz kullandım dün cihaz kulaklığı görmez oldu desteklenmeyen cihaz uyarısı veriyo, bugün de yamulma ve kırığı gördüm adeta başımdan aşağı kaynar sular döküldü.

Kılıf hemen hemen hepimizin tanıdığı kılıf zaten piyasada başka yok, Foıtoğraflarda arka planda görünüyor. Çatlakları kılıfın yaptığını sanmıyorum telefon bildiğimiz yamulmuş. Darbe düşme ezilme herhangi bir kaba kuvvetede maruz kalmadı sadece yan cebimde taşıyorum eğilip kalkmakla böyle olacağı hiç aklıma gelmezdi. sizden ricam sizin cihazda esnekmi yani el ile ufak müdahelelerde esniyormu.

Sony Xperia™M Kullanıcıları : 1 GHz x2 (MSM 8227) /5MP ExmorRS HDR/4.0 inch TFT/4.2 JB/NFCSony Xperia™M Kullanıcıları : 1 GHz x2 (MSM 8227) /5MP ExmorRS HDR/4.0 inch TFT/4.2 JB/NFC
    Çatlağın biri net görünüyor diğeri de ses açma tuşunun hemen üstünde fotoğrafda parladığı için pek görünmüyor, birde fotoğrafdan fark ettim kapakda güç düğmesinin etrafında deformasyon olmuş

Arkadaşlar Yaklaşık 1 ay önce servise gönderdiğim cihazımın yerine Xperia L bir kaç gün önce geldi. L nin gelmesi ile tam olarak donanım veya yazılımı kestiremediğimiz (tahminen yazılımsal) Xperia L maceramız başlamış bulunmakta. Buradan TELESERVİCE ve Xperia M kullanıcısı arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Aramıza hoşgeldiniz ve güle güle hocam zir ben L kullanıcısıyım

• quote:

quote:

quote:

Üstat bu L de nekadar yazılım sorunları var böyle güncelleme yapıyosun sorunun biri düzeliyo farklı bir sorun çıkıyo.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Üstat bu L de nekadar yazılım sorunları var böyle güncelleme yapıyosun sorunun biri düzeliyo farklı bir sorun çıkıyo.

Sürüsüyle var CM11 güzel çalışıyor diyorlar ama ben yinede 4.3.2'nin gelmesini bekleyeceğim

• arkadaşlar 4.3 nasıl root edilecek bootloader açılmadan bilen var mı?
  • 4.3 için root olayını arayan arkadaşlar teknik konuya ekledim. ama bootlaoder kilidi açılarak yapılıyor. sadece halen 4.1 de olup 4.3 geçmeyi düşünenler için bootlaoder kilini kırmadan root var.

4.x Bootloader kilidini açma eklendi
    4.3 Root eklendi

http://forum.donanimhaber.com/m_91300837/f_//tm.htm#92752381

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzer3 -- 4 Haziran 2014; 17:45:11 >
  • ssylmz S kullanıcısına yanıt
    O Ekran kapanma animasyonun adı CRT diye geçiyo. ilk duyduğumda çok saçma gelmişti ama CRT diye geçiyor ismi . Şu anda sadece costum rom yada xposed modules (root gerektirir) ile eski CRT effecte sahip olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzer3 -- 4 Haziran 2014; 23:01:37 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.