Şimdi Ara

Sony Xperia™M Kullanıcıları : 1 GHz x2 (MSM 8227) /5MP ExmorRS HDR/4.0 inch TFT/4.2 JB/NFC (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
18.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende ne sony pc companionda nede update centerde gözüküyo hala 15.4.a.0.23 nasıl güncellerim
  • ya aslında nokialarda güzel.ama nokia artık eskisi gibi değil ki.kullanan bütün arkadaşlarım şikayetçi.durduk yere bozuldu diyolar.zaten genel anlamdaki şikayetler de bunlar.ayrıca flash yok ön kamera(çok şart olmasa da) yok kalitede güvence yok.aslında bu isteklerim doğrultusunda 650 tlye telefon bulmak zor farkındayım.ama bende telefonlara çok para veren birisi değilim.bi tek samsunglar var ama samsunga da pek güvenemiyorum.çok dandik yapıyolar.kalite sıfır neredeyse. :) bi de android sanki daha iyi olur gibime geliyo ama wpda da kaliteli bulabilirsem düşünürüm.başka fikirleriniz de varsa lütfen söyleyin :)
    cevabınız için çok teşekkürler
  • haa bu arada kaliteden kastım yere düşünce kırılması su geçirmesi felan değil yanlış anlaşılmasın.telefon kendince hatalar vermesin.kendince yerlere girmesin.resetlemesin.donmasın.kısacası teknik hatalar felan.zaten telefonu çok kasan bi insan değilim :)
  • lumia al geç bnce
  • peki lumianın hangisini tavsiye edersiniz ?
  • lumiada facebook bile ingilizceydi ben kullanırken yani nerdeyse bütün programlar öyleydi şimdi değiştimi Türkçe oldumu acaba
  • Ben hala ruyada B kullanıcısına yanıt
    bulabilirseniz 525 bulamazsanız 520 var daha çok araştırma yaparak kendınde karar verebilirsin
  • bakıyorum ama kararsızım.520yi çok övende var yerende.630 da ilgimi çekti.yeni çıkmış özellikleri neredeyse aynı.sadece boyutu büyük.şuan 630u inceliyorum ama yeni olduğundan yorum yok.
    bu arada size de çok teşekkür ederim.kırk tane soru sormama rağmen ilgiyle cevap verdiniz :)

• Arkadaşlar 4.3 güncellemesinden sonra ahizeden ses az geliyor gürültülü ortamlarda karsıdakini sesini duyamıyorum sizdede varmı bu sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zweihanderr

Arkadaşlar 4.3 güncellemesinden sonra ahizeden ses az geliyor gürültülü ortamlarda karsıdakini sesini duyamıyorum sizdede varmı bu sorun

Evet arkadaşım bende de oldu aynı sorun...ahize sesi düştü resmen:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre768

quote:

Arkadaşlar 4.3 güncellemesinden sonra ahizeden ses az geliyor gürültülü ortamlarda karsıdakini sesini duyamıyorum sizdede varmı bu sorun

Evet arkadaşım bende de oldu aynı sorun...ahize sesi düştü resmen:(

otobüste felan karşıdakini duymak mümkün değil telefon defteri yavaş açılıyor artık inş düzeltirler pişman oldum
  • iyileştirmesi dışında 4.3'ten hiç memnun kalmadım. Tekrardan 4.2'ye dönmeyi düşünüyorum.. Şöyle söyleyim bu benim son SONY'm olacak. Sony bence telefonu yükseltsinler diye böyle dandik güncelleştirmeler yapıyor.. Son 2 telefonumu bu yüzden değiştirmiştim. Bu arada konuyla alakasız bi sorum da var.. Telefonu garantiye veren oldumu hiç? Prosedürleri nelerdir? Bilen biri yardımcı olursa çok makbule geçer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tadigrat

iyileştirmesi dışında 4.3'ten hiç memnun kalmadım. Tekrardan 4.2'ye dönmeyi düşünüyorum.. Şöyle söyleyim bu benim son SONY'm olacak. Sony bence telefonu yükseltsinler diye böyle dandik güncelleştirmeler yapıyor.. Son 2 telefonumu bu yüzden değiştirmiştim. Bu arada konuyla alakasız bi sorum da var.. Telefonu garantiye veren oldumu hiç? Prosedürleri nelerdir? Bilen biri yardımcı olursa çok makbule geçer..

Acele etme bence düzelteceklerdir optimize edeceklerdir.Bu halde ahizeden az ses geliyor,telefon yavasladı resmen rehber mesajlar yavaş açılıyor,internette gezerken daha çok ısınıyor ama bunu böyle bırakacaklarını sanmıyorum eğer düzeltilmezse bende bir daha Sony almayacagım.
  • quote:

quote:

iyileştirmesi dışında 4.3'ten hiç memnun kalmadım. Tekrardan 4.2'ye dönmeyi düşünüyorum.. Şöyle söyleyim bu benim son SONY'm olacak. Sony bence telefonu yükseltsinler diye böyle dandik güncelleştirmeler yapıyor.. Son 2 telefonumu bu yüzden değiştirmiştim. Bu arada konuyla alakasız bi sorum da var.. Telefonu garantiye veren oldumu hiç? Prosedürleri nelerdir? Bilen biri yardımcı olursa çok makbule geçer..

Acele etme bence düzelteceklerdir optimize edeceklerdir.Bu halde ahizeden az ses geliyor,telefon yavasladı resmen rehber mesajlar yavaş açılıyor,internette gezerken daha çok ısınıyor ama bunu böyle bırakacaklarını sanmıyorum eğer düzeltilmezse bende bir daha Sony almayacagım.

Hocam düzeltmeyeceklerine adım gibi eminim çünkü bu güncelleme yeni değil, yaklaşık 3-4 ay önce gelmişti, Türkiyeye yeni girdi. Bundan öncede xperia mini pro kullanıyordum android 2.3.7'den 4'e yükselttiler telefonu. Bazen rehbere basınca 20-30 saniye beklediğim oluyordu. Dediğim gibi bu benim son sony'm artık. w810i'den beri sony bende takıntı hale gelmişti ama sanırım başka markalara yönelme zamanı geldi :)

Bu arada güncelleme sonrasında kilit ekranında sürekli Kilidi açın yazısı kalıyor yeni fark ettim. Batarya süresi inanılmaz kısaldı. Tuş kilidi sonrası crt efekti gitti. Güncellemeyen varsa güncellemesin. Dediğim gibi T9 dışında hiçbi pozitif tarafını göremedim ben güncellemenin. Şimdi downgrade arıyorum..

• quote:

quote:

quote:

Hocam düzeltmeyeceklerine adım gibi eminim çünkü bu güncelleme yeni değil, yaklaşık 3-4 ay önce gelmişti, Türkiyeye yeni girdi. Bundan öncede xperia mini pro kullanıyordum android 2.3.7'den 4'e yükselttiler telefonu. Bazen rehbere basınca 20-30 saniye beklediğim oluyordu. Dediğim gibi bu benim son sony'm artık. w810i'den beri sony bende takıntı hale gelmişti ama sanırım başka markalara yönelme zamanı geldi :)

Bu arada güncelleme sonrasında kilit ekranında sürekli Kilidi açın yazısı kalıyor yeni fark ettim. Batarya süresi inanılmaz kısaldı. Tuş kilidi sonrası crt efekti gitti. Güncellemeyen varsa güncellemesin. Dediğim gibi T9 dışında hiçbi pozitif tarafını göremedim ben güncellemenin. Şimdi downgrade arıyorum..

Evet bende K750 den beri Sony kullanıyorum O dediklerin bende olmadı ya sende durum daha vahimmiş nette gezerken ısınma ve ahize sesi ve rehberin geç açılmasından başka sorun yok gibi ... Batarya süresi bariz uzadı aynen güncellemeyin bende pişman oldum eski hali gayet stabil di.

• Ya güncelleme rezil gerçekten. 15.4.1.A.9 sürümü de geldi bana flashladığım için, onunla beraber rehber hızı, donma kendi kendini resetleme gibi dünya kadar sorun var. Bende 4.2 ye geri getirdim. Eski haline getirince 4.3 ün ne kadar yavaş olduğunu anladım. Tek sorun güncelleme bildirimini kaldıramadım. Onun haricinde çok iyi. Tavsiye ederim flashlayın eski sürüme
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusemre746

Yok dur heralde çok kez 4.1.2 ye geri kurdum hiç bi sorun çıkmadı

Hocam nasıl döncez 4.1.2'ye tekrar? Bi yardımcı olsanız..
  • Yeni guncelleme çok sıkıntılı karsıdan gelen ses duyulmuyor ve cızırtılı geliyor bu kesinlikle duzeltilmeli pil çok düşük artık oda sıkıntı menu geçişleri yavasladı ve sd karta atamama sorunu yeni gelecek guncelleme ile giderilmesi gerek versiyon bazılarında 23 bazılarında 19 ile bitiyor bu neden degişik bu arada bilgisi olan varsa kit kat gelecekmi telefona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahool

Yeni guncelleme çok sıkıntılı karsıdan gelen ses duyulmuyor ve cızırtılı geliyor bu kesinlikle duzeltilmeli pil çok düşük artık oda sıkıntı menu geçişleri yavasladı ve sd karta atamama sorunu yeni gelecek guncelleme ile giderilmesi gerek versiyon bazılarında 23 bazılarında 19 ile bitiyor bu neden degişik bu arada bilgisi olan varsa kit kat gelecekmi telefona

Bu halde telefon kullanılamaz zaten düzeltilmezse Sony başına iş alır dedikleri gibi düzeltilmezse biz çöpe sallar yeni telefon bakarız.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.