Bildirim
Sony Xperia™M Kullanıcıları : 1 GHz x2 (MSM 8227) /5MP ExmorRS HDR/4.0 inch TFT/4.2 JB/NFC (22. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Gelistirici Seçeneklerini açmak için ayarlar>telefon hakkında> oradan en alttaki derleme numarasına 5 6 defa ardı ardına tıklaman gerekir baban neler yapmış öyle şaka bi yana servise vereceğin zaman fabrika ayarlarına dönersin olur biter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diğer konuyada yazdım ama cevap gelmedi aynen kopyalıyorum, cevap verebilecek arkadaslar varsa ltf;quote:
Orijinalden alıntı: endelo46
Gelistirici Seçeneklerini açmak için ayarlar>telefon hakkında> oradan en alttaki derleme numarasına 5 6 defa ardı ardına tıklaman gerekir baban neler yapmış öyleşaka bi yana servise vereceğin zaman fabrika ayarlarına dönersin olur biter
BENİM TELDE 4.1 VAR VE SİZİN ANLATTIGINIZ GİBİ ROOT LU GL TO SD SWAP MEMORY FELAN KULLANDIM MERAK ETTIGIM BEN DIREK 4.3 E GUNCELLEYINCE ROOT YOK OLURMU TEKRAR ROOT ISTERMI NE YAPMAM LAZIM... -
Bu arada Xperia M2 temin ettim bir iki güne incelemesi geliyor arkadaşlarquote:
Orijinalden alıntı: dys
Diğer konuyada yazdım ama cevap gelmedi aynen kopyalıyorum, cevap verebilecek arkadaslar varsa ltf;
BENİM TELDE 4.1 VAR VE SİZİN ANLATTIGINIZ GİBİ ROOT LU GL TO SD SWAP MEMORY FELAN KULLANDIM MERAK ETTIGIM BEN DIREK 4.3 E GUNCELLEYINCE ROOT YOK OLURMU TEKRAR ROOT ISTERMI NE YAPMAM LAZIM...
Alıntıları Göster
-
bootloader kilidini açarak root yaptıysan güncelleme yapmaz zaten hata verir ama bootloader kilidini açmadan root yaptıysan güncelleme yapabilirsin ve cihazını rootsuz olarak kullanmaya başlarsın aynı bende olduğu gibi -
bootloader kilidi kapalı.benim derdim 4.3 e yukseltince root kaybolmasın.onun icin onceden yapılması gereken varsa yapayımda guncelleyim...quote:
Orijinalden alıntı: pacos
bootloader kilidini açarak root yaptıysan güncelleme yapmaz zaten hata verir ama bootloader kilidini açmadan root yaptıysan güncelleme yapabilirsin ve cihazını rootsuz olarak kullanmaya başlarsın aynı bende olduğu gibi -
arkadaşlar ben uygulamaları sd karta aktarmak için root yapmak istiyorum öncelikle root yaparsak telefona herhangi bir sıkıntı yaratır mı,garantiden çıkar mı ve bu root işlemini nasıl yapacağızquote:
Orijinalden alıntı: sirkesurat
Bende aldım hizlialdan kargonun gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum:)) benide ekleuin gruba:)) -
acaba android klasörünü sd karta kopyalayıp dahili hafızaya kısayolunu yapıştırsak nasıl olurquote:
Orijinalden alıntı: Javier Pena
arkadaşlar ben uygulamaları sd karta aktarmak için root yapmak istiyorum öncelikle root yaparsak telefona herhangi bir sıkıntı yaratır mı,garantiden çıkar mı ve bu root işlemini nasıl yapacağız
Alıntıları Göster -
4.3 Türkiyeye geldimi haberi olan varmı?
Yeniden rootlaman lazım ve 4.3 te benim bildiğim tek yöntem var rootlamak için ondada bootloader kilidini açmanlazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusemre746 -- 12 Haziran 2014; 21:44:34 >
Telefonu pc companion ile bağlayıp, güncelleyin. 4.3 olacak.quote:
Orijinalden alıntı: yunusemre746
Yeniden rootlaman lazım ve 4.3 te benim bildiğim tek yöntem var rootlamak için ondada bootloader kilidini açmanlazım -
yeni bir güncelleme daha geldi hala sd karta uygulama taşıma yok :((quote:
Orijinalden alıntı: reverse
Telefonu pc companion ile bağlayıp, güncelleyin. 4.3 olacak.
Alıntıları Göster -
quote:
yeni bir güncelleme daha geldi hala sd karta uygulama taşıma yok :((
Malesef SD Karta taşımanın geleceğini sanmıyorum...
16 GB koysalar ne olurduki ?Tamam cihaz F/P ama bir yerleri şişmez yani 16 koysalar. -
quote:
yeni bir güncelleme daha geldi hala sd karta uygulama taşıma yok :((
yeni güncelleme ile ne değişti zaten 4.3 olunca çok şey yenilenmişti
benim farkettiğim bir yenilik yok -
Yeni güncelleme bana gelmedi nedendir benim telin derleme numarası 15.4.a.0.23 sizinki nedirquote:
benim farkettiğim bir yenilik yok -
merhaba arkadaşlar.ben uzun zamandır xperia mi araştırıyorum.almak için neredeyse can atıyorum ama çok kararsızım.çünkü telefon mağaza olarak bi tek bimeks de var ve fiyatı 650 tl.bütçemi birazcık zorlasa da telefon hakkını verdikten sonra sıkıntı olmaz.ben genellikle facebook whatsapp mesajlaşma ve kamerayla uğraşırım.sizce bimeksten almalı mıyım? genellikle bimeksten alınan telefonlarda ölü pikseller gibi sorunlarla karşılaşılıyo.ben de alacağım telefonu 3-4 sene rahat kullanmak isterim.sizce ne yapmalıyım.başka önerileriniz olursa onları da göz önünde bulundururum :)quote:
Orijinalden alıntı: abuzer3
O Ekran kapanma animasyonun adı CRT diye geçiyo. ilk duyduğumda çok saçma gelmişti ama CRT diye geçiyor ismi . Şu anda sadece costum rom yada xposed modules (root gerektirir) ile eski CRT effecte sahip olabilirsin
-
benim derleme 15.4.A.1.9. 1 hafta önce geldi bu sürüm.quote:
Orijinalden alıntı: Ben hala ruyada
merhaba arkadaşlar.ben uzun zamandır xperia mi araştırıyorum.almak için neredeyse can atıyorum ama çok kararsızım.çünkü telefon mağaza olarak bi tek bimeks de var ve fiyatı 650 tl.bütçemi birazcık zorlasa da telefon hakkını verdikten sonra sıkıntı olmaz.ben genellikle facebook whatsapp mesajlaşma ve kamerayla uğraşırım.sizce bimeksten almalı mıyım? genellikle bimeksten alınan telefonlarda ölü pikseller gibi sorunlarla karşılaşılıyo.ben de alacağım telefonu 3-4 sene rahat kullanmak isterim.sizce ne yapmalıyım.başka önerileriniz olursa onları da göz önünde bulundururum :) -
anladığım kadarıyla günlük sıradan uygulamar kullanacaksınız.android in genel sorunu 2 sene sonra kasmasıdır bence lumia 520-525 alın deirm -
arkadaşlar 4.3 güncellemesi yaptıktan sonra kamera ile yapılan farklı çekimlerdeki görüntü kalitesi nasıl sizde.quote:
Orijinalden alıntı: KERPETEN ALİ
anladığım kadarıyla günlük sıradan uygulamar kullanacaksınız.android in genel sorunu 2 sene sonra kasmasıdır bence lumia 520-525 alın deirm
bence netleme de biraz problem var gibi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X