Şimdi Ara

Sony Xperia™M Kullanıcıları : 1 GHz x2 (MSM 8227) /5MP ExmorRS HDR/4.0 inch TFT/4.2 JB/NFC (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
18.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar telefon kullanılmaz hale gelsin yenisini alsınlar diyor herhalde. En son 19 la biteni de denedim ben aynı sorunlar devam ediyor. Mecbur ilk sürüme geri çevirdim kullanabilmek için. Düzeltme sürümü diye yolladıkları daha beter yani :D
  • Arkadaşlar telefonun screenshot boyu ne kadar acaba? Romsuz telefonu olan örnek bir screenshot atabilir mi rica etsem
  • Beyler 4.3 için aynı 4.1 de oldugu gibi bootloader kilidini açmadan root sonunda çıkdı. 4.1 için frameroot kullanıyorduk burda towelroot kullanıyoz . Gayet basit ve açıklayıcı şekilde anlatımı Teknik konuya ekledim. Çoğu kişi için faydalı olacağını sanıyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_91300837/f_//tm.htm#91300837

4.3 geçtiğim gün telefonda hafıf kasıyordu guncelleme yaptıgındadır dedim. Sonra 2. gün hala kasıyor. Abi burda menuler daha hızlı artık geçikme felan yok diye yazıları okuyarak geçtim 4.3 e.......Root yapdıkdan sonra azalır dedim daha da azdı hafif kasma. Samsung a döndü ya telefon :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzer3 -- 24 Haziran 2014; 15:54:28 >
  • Arkadaşlar bu 4.3 den sonra telefonu şarja taktıktan sonra telefonun hoparlör sesinde çok ciddi ses azalması yaşıyorum teli açıp kapamadıkça düzelmiyor sizde de aynı sorun varmı daha önceki mesajlarda ahize sesi düştü mesajları var bende o yok ne yapmak gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonumuzu bozdun Sony
  • Arkadaşlar benim telefonda şarj almamaya başladı şarja takınca şarj doldurmuyor azaltıyor acaba neden olmuş olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: kapramci1

Arkadaşlar benim telefonda şarj almamaya başladı şarja takınca şarj doldurmuyor azaltıyor acaba neden olmuş olabilir

Sony pc companion ac ve program acikken pc ye baglayarak sarj et . Bakbbakalim orda program sarj oliyormu diyormu.

• Şikayetlerinizi sony mesaj atın ilgilensinler sıkıntı buyuk ses duyulmuyor guncelleme versiyonu bende sonu 23 sitesinde 19gosteriyor kontrol edin sizdedemi öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: abuzer3

quote:

Arkadaşlar benim telefonda şarj almamaya başladı şarja takınca şarj doldurmuyor azaltıyor acaba neden olmuş olabilir

Sony pc companion ac ve program acikken pc ye baglayarak sarj et . Bakbbakalim orda program sarj oliyormu diyormu.

hocam hiç bişey demiyo şarj azalıyo sadece veya aynı kalıyo
  • arkadaşlar android 4.1.2 ye nasıl dönecem lütfen yardımmm şarj sorunu var.
  • quote:

quote:

quote:

Batarya ölmüş olabilir hocam.

Tüm bataryayı boşaltın sonra geceden şarja takın sabaha kadar şarjda dursun eğer açılmaz ise batarya gitmiştir muhtemel olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlpDEV

quote:

quote:

quote:

Batarya ölmüş olabilir hocam.

Tüm bataryayı boşaltın sonra geceden şarja takın sabaha kadar şarjda dursun eğer açılmaz ise batarya gitmiştir muhtemel olarak.

hocam servise götürecem pazartesi bakalım ne diyecekler

• quote:

Şarj olmuyosa ya kablodan yada şarj takılan yerde sorjun var.

• quote:

Orijinalden alıntı: dahool

Şikayetlerinizi sony mesaj atın ilgilensinler sıkıntı buyuk ses duyulmuyor guncelleme versiyonu bende sonu 23 sitesinde 19gosteriyor kontrol edin sizdedemi öyle

Öncellikle ben hiç öylebir sorun yaşamadım ama kontrol etmek için 4.1.2 kurup deneyebilirmisiniz yazılımdan kaynaklı olup olmadığını öğrenelim
    Ve sesin son seste olup olmadığına bi bakın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusemre746 -- 28 Haziran 2014; 17:48:02 >
  • quote:

Beyler 4.3 için aynı 4.1 de oldugu gibi bootloader kilidini açmadan root sonunda çıkdı. 4.1 için frameroot kullanıyorduk burda towelroot kullanıyoz . Gayet basit ve açıklayıcı şekilde anlatımı Teknik konuya ekledim. Çoğu kişi için faydalı olacağını sanıyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_91300837/f_//tm.htm#91300837

4.3 geçtiğim gün telefonda hafıf kasıyordu guncelleme yaptıgındadır dedim. Sonra 2. gün hala kasıyor. Abi burda menuler daha hızlı artık geçikme felan yok diye yazıları okuyarak geçtim 4.3 e.......Root yapdıkdan sonra azalır dedim daha da azdı hafif kasma. Samsung a döndü ya telefon :(

Eyvallah bende bunu arıyordum :)
    Yanlız bu işlem biraz uzunmuş ben yinede bootloader açarak kullanırım daha basit :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusemre746 -- 28 Haziran 2014; 17:58:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusemre746

quote:

kabloda sorun yok başka telefonları şarj ediyor o zaman anakartta sorun olabilir
  • quote:

quote:

quote:

kabloda sorun yok başka telefonları şarj ediyor o zaman anakartta sorun olabilir

bak şimdi şarj aletini telefona bağla önde kırmızı ışık yancak eğer yanmıyorsa bilki kablodan yada şarj aletinden yada bağlantıdan kısacada kopukluk var bir yerde. ancak kırmızı ışık yanıp genede sarj olmuyorsa telefon bozuldu demektir.

sarj aletinin telefona giren kımını azcık sag yada sol(bende sola dogru) yap benim cihazında uç kısmında hafif temeassızlık var. . Pc ye bağlayarak sarj etme bazen pc nın telefonu gormuyor yada geç görüyor yanılgıya düşebilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bak şimdi şarj aletini telefona bağla önde kırmızı ışık yancak eğer yanmıyorsa bilki kablodan yada şarj aletinden yada bağlantıdan kısacada kopukluk var bir yerde. ancak kırmızı ışık yanıp genede sarj olmuyorsa telefon bozuldu demektir.

sarj aletinin telefona giren kımını azcık sag yada sol(bende sola dogru) yap benim cihazında uç kısmında hafif temeassızlık var. . Pc ye bağlayarak sarj etme bazen pc nın telefonu gormuyor yada geç görüyor yanılgıya düşebilirsin.

kabloda sorun yok bağladığım zaman ışık yanıyo büyük ihtimalle telefonda sorun var bugün servise verdim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dahool

Şikayetlerinizi sony mesaj atın ilgilensinler sıkıntı buyuk ses duyulmuyor guncelleme versiyonu bende sonu 23 sitesinde 19gosteriyor kontrol edin sizdedemi öyle

Öncellikle ben hiç öylebir sorun yaşamadım ama kontrol etmek için 4.1.2 kurup deneyebilirmisiniz yazılımdan kaynaklı olup olmadığını öğrenelim
    Ve sesin son seste olup olmadığına bi bakın derim

Resmi 4.2.1 nasıl dönecegiz orjinal eski haline root rom bilmiyorum pc den yapılıyorsa dönelim

• şu an 4.3 kurulu bende memnunum.

15.4.A.1.9 güncellemesi geldi kurmiyim mi yani ? bir de telefon bootloader kilidi açıktı zaten cwm ile yükleyecem yükleyince root gider mi ?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.