Şimdi Ara

Sony Xperia™M Kullanıcıları : 1 GHz x2 (MSM 8227) /5MP ExmorRS HDR/4.0 inch TFT/4.2 JB/NFC (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
554
Cevap
8
Favori
18.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

telefonum perte çıktı . Sony xperia m alacagım 1 kaç sorum var önkamere ile görüntülü görüşme varmı stokc romda ?

birde bildirim şeysi varmı ?

birde tavsiye edermisiniz ? zaten 700 tl ye kadar xperia m var

Alma eksileri cok 700 tl varsa moto g nexus 4 vb bir sürü cihaz. Var onları al memnun degilim ben iyi sayılacak,bir tel ama işime yarayan özellikler yetersiz tıkanırsın biyerde kamera vb nete gireyim alo diyim diyorsan al yoksa bulaşma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

telefonum perte çıktı . Sony xperia m alacagım 1 kaç sorum var önkamere ile görüntülü görüşme varmı stokc romda ?

Sony den şu ana kadar 3 defa telefon aldım k750,Xperia tipo,Xperia M.3ü de servise gitti.Son güncelleme ile telefon pert durumda iyi araştır derim GM Discovery yi öneriyorlar o fiyata.Ön kamera VGA zaten
  • quote:

Xperia m alma derim ekrani kucuk kaliyor. Yonlendirme tuslarida ekran ustunde oldugu icin daha da kuculiyor. Ekrani 4 incden buyuk bisi almaya calis.
    Skype ile iki kamerayida kullanabiliyorsun onda sikinti yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzer3 -- 16 Temmuz 2014; 12:00:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahmmut

Ben telefonu rootladım dün ama bana hala sonu 19 la biten güncelleme gelmedi hala sonu 23 le biten var tel rootlu olunca güncelleme gelmiyormu
    bide rootladıktan sonra hangi programları önerirsiniz ?

Bootloader kilidini acarsan artik guncelleme almazsin. Kilidi acmadan rootlarsan butun guncellemeleei alirsin.
    root explorer dogrudan sistem doslarini (herhangibi bir dosyayida)tek tek yada coklu olarak bulut hesabiniza(googledrive) upload etmeyi sagliyor. Es explorer da sadece paylas var ve cok dosyalari upload etmiyor.
    Titaniun backup biraz pahali ama cok kullanisli
    Serajr xposed modul altdaki ve usteki navigatin bar veya status bari power tusunu kullanarak gecici olarak kaldirir tam ekran (uygulamalr icinde gecerli) saglar
    Gravity box navigation bar boyutunu degistirir tus stillerini status bardaki simge stillerini degistirir
    Usb otg helper her turlu flashi telefona baglamada yardimci olur
    Freedom uygulama ici ucretsiz satin alma saglar. Daha cok offline uygulamalar icin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzer3 -- 18 Temmuz 2014; 4:15:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dahool

quote:

Alma eksileri cok 700 tl varsa moto g nexus 4 vb bir sürü cihaz. Var onları al memnun degilim ben iyi sayılacak,bir tel ama işime yarayan özellikler yetersiz tıkanırsın biyerde kamera vb nete gireyim alo diyim diyorsan al yoksa bulaşma

Nexus 4 ü sifir bulabilecegim magaza varmi ? Yok ise dediginiz gibi motorola moto g daha iyi olacak

• Sony’nin dün Xperia T2 Ultra ve T2 Ultra Dual için başlattığı Android 4.4.2 güncellemesinde kullanıcılar bir sürprizle karşılaştı. Sony artık kullanıcıların uygulamaları SD karta taşıması için seçenek sunuyor.

Ayarlar menüsünden uygulama yöneticisine gidip bir uygulamayı seçtikten sonra, SD kart seçeneğine ‘’Taşı’’ butonunu fark edeceksiniz. Hatta, MicroSD kartta yüklü olan uygulamalar gösteren yeni bir de sütun bulunmakta.

Sony’nin Xperia telefonlara getirdiği yeni özellik özellikle sınırlı depolamaya sahip giriş ve orta düzey telefonlar için paha biçilemez bir özellik. Japon üretici kısa süre içerisinde Xperia M2 ve Xperia E1 için de Android 4.4.2 KitKat güncellemesini başlatacak. Uygulamaların hafıza kartına taşınması özelliğinin her iki telefona da sunulması bekleniyor.

İndirilen uygulamaların SD karta taşınması özelliği henüz Xperia Z ve diğer Z serisi telefonlar mevcut değil. Sony’nin söz konusu telefonlar için nasıl bir planlama içerisinde olduğunu bir sonraki güncellemelerde göreceğiz. Beyler bu bizim cihaza gelirmi bir güncelleme ile bu düzeltilirmi sd karta tasıma olayı

• Pek sanmiyom boyle bir guncelleme gelecegini .sony musteri hizmet politikasi sabit. Kullanicilarin ihtiyaclarina gore degil sonynin ihtiyaclarina gore uretim. Bu guncellemeyi alirsa eger bizim cihaz 2gb dahili bellekli + hfiza karti gibi bir bellege sahip olur. Cogu 8gb telefonlarda bu on bellek max 1,5gb. Sony tasarmini bilerek kotu yaptigini bir telefina boyle bir guncelleme vermez.

• Bencede vermez fakat stabil 4.3 gelsin ben daha ağızımi açmam.

• Xperia M için:Rootlama,Rom yükleme,bootloader açma ve kapatma,cm kurma ve sd karta oyun taşıma hakkında yardımcı olabilirim lütfen pm atın.

• Güzel inceleme teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusemre746

Xperia M için:Rootlama,Rom yükleme,bootloader açma ve kapatma,cm kurma ve sd karta oyun taşıma hakkında yardımcı olabilirim lütfen pm atın.

Dahili hafızayı arttırma olayını açıklar mısın

• quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

quote:

Xperia M için:Rootlama,Rom yükleme,bootloader açma ve kapatma,cm kurma ve sd karta oyun taşıma hakkında yardımcı olabilirim lütfen pm atın.

Dahili hafıza artırma varmı bilmiyorum ama sd karta taşıma var.
    Sd karta oyunları taşımak istiyorsan ilk olrak rootlu olmalı cihazın ve sonra foldermount programını marketten yada herhangi biyerden indirip kurmalısın, foldermount u açtıktan sonra uygulama/oyunun sd kartaki ve dahili hafızadaki yerini seçtikten sonra yerleştiriyorsun ve istediğin oyunu oynuyorsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

quote:

Dahili hafıza artırma varmı bilmiyorum ama sd karta taşıma var.
    Sd karta oyunları taşımak istiyorsan ilk olrak rootlu olmalı cihazın ve sonra foldermount programını marketten yada herhangi biyerden indirip kurmalısın, foldermount u açtıktan sonra uygulama/oyunun sd kartaki ve dahili hafızadaki yerini seçtikten sonra yerleştiriyorsun ve istediğin oyunu oynuyorsun

Aslinda var ama kac kere denediysem olmadi. Hafiza kartini partition programi kullarak fat32 ext4 olarak 2 e boluyorsun. Link2sd porgramini yada kendin elinle butun telefon sistemini(intrrnel mem) ext4 e tasiyorsun.
    Kısaca hafıza kartında ayrılan bolumu telefon hafızası yapıyor. Ama her seferinde bu tasima olayi 2 Saat den uzun sure surdugu icin sikilip kapattigimdan sonunu hic gormedim.

Isteyen olursa eklerim
    kendim sonunu gormedigim icin garanti veremem. Ancak bunu yontemin calistigi epeyce insan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzer3 -- 21 Temmuz 2014; 3:43:58 >

• bende update center çalışmıyor güncellemeleri denetleyemiyorum wifi ile deneyince mobil şebekeyi aç dio onar diyeceğim ama tel rootlu (boot kilidi açık değil gitmesini istemiyorum ) başka çözüm yolu varmı hala sonu 23 le biteni kullanıyorum
  • Mahmmut M kullanıcısına yanıt
    telefonu yeniden kur pc companionla yada root kaldır dene
    19 la biten yazılımı istiyorsan indir romu flashtool ile kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusemre746 -- 19 Ağustos 2014; 13:42:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecno_man

beyler sizce bu kılıflar nasıl? nillkin var mı?
    http://www.mobilcadde.com/nillkin-sony-xperia-m-ince-kapakli-deri-kilif-12500

Aynı kılıftan aldım beş para etmez en güzeli mıknatıslı olanlar ya da silikon kılıflar ayrıca 40 lira ne o paraya telefon var ben ankaradan.10 liraya almıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: dahool

Şikayetlerinizi sony mesaj atın ilgilensinler sıkıntı buyuk ses duyulmuyor guncelleme versiyonu bende sonu 23 sitesinde 19gosteriyor kontrol edin sizdedemi öyle

Hocam bir süredir girmiyorum foruma uzak kalmışım konuya benimde sonu 23 ama orjınal kullanıyorum 23 ün sıkıntısı ne bendr herhangi bir sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YellowBlackMan -- 19 Ağustos 2014; 16:10:07 >
  • sıkıntı ses problemi bu güncellemeden sonra cıktı sende yoksa sorun yok ama bizden tanıdık biri garantidebu sorundan dıolayı verdi bende verecektim sattım kurtuldum sony üst düzey telefonları alınır bunlara bir daha girmem alınmaz bilginize
  • quote:

telefonu yeniden kur pc companionla yada root kaldır dene
    19 la biten yazılımı istiyorsan indir romu flashtool ile kur

ben tele boot kilidini açmadan root ettim teli sonu 19 la bitene flashlarsam root gidermi
  • Ben güncelleme resmi olarak türkiyeye gelmeden ''Xperia M C1905_Google Android 4.3 (Jelly Bean)_15.4.A.0.23'' romunu kurup kullanıyorum bahsedilen hiç bir sorunu yaşamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.