Şimdi Ara

Sony Xperia™M Kullanıcıları : 1 GHz x2 (MSM 8227) /5MP ExmorRS HDR/4.0 inch TFT/4.2 JB/NFC (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
554
Cevap
8
Favori
18.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mahmmut

quote:

Orijinalden alıntı: yunusemre746

telefonu yeniden kur pc companionla yada root kaldır dene
    19 la biten yazılımı istiyorsan indir romu flashtool ile kur

ben tele boot kilidini açmadan root ettim teli sonu 19 la bitene flashlarsam root gidermi

Evet gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Xperia l yı m ile takas düşünüyorum

• hocam l de haporlorCızırtılı arka kapak biraz yıpranmış ve ön kameranin olduğu yerde 3 Cm kıl kadar bir çatlak var yani ekranda degil üst çerçevede telefon hala canavar ama 75 tl kadar bi masraf var garantisi devam ediyor m yı hanim kullancak bn compact alcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system6666 -- 5 Eylül 2014; 22:56:31 >
  • arkadaşlar herkese iyi akşamlar benim tel 4,3 rootluyken eski haline getirmek için update service ile güncelleme yaptım teli 4,3 e güncelledim orjinal haline sonu 19 la biteni kurud ve ilk başta fark etmedim ama sonra aç kapa yapyım dedim yine gitmedi ses ayarı gözükmüyor simsiyah bir şey var ekranda bunu nasıl düzeltirim aslında önemli bişey değil ama düzelirse fena olmaz

Sony Xperia™M Kullanıcıları : 1 GHz x2 (MSM 8227) /5MP ExmorRS HDR/4.0 inch TFT/4.2 JB/NFC

• Evet arkadaşlar sonunda yeni bi güncelleme geliyor. Umarım tüm hatalardan kurtuluruz. Sony Xpera m için kitkat almayacağını duyurmuştu bikaç gün önce. Şimdi yeni bir 4.3 geliyor inşallah. Telefondan nefret etmekten kurtulacağız =) Sürüm:15.4.A.1.10
    Sony Xperia™M Kullanıcıları : 1 GHz x2 (MSM 8227) /5MP ExmorRS HDR/4.0 inch TFT/4.2 JB/NFC
  • sonunda sattım kurtuldum... bir daha sony mi tövbeler olsun...
  • xperia l hafıza ekran boyu ve kamerasıyla önde ama işcilik kesinlikle xperia m de... ama z3 de dahil ben bir daha almam arkadaş
  • Öncelikle merhabalar.

Android'den pek anlamam, hala eski nesil telefon kullanıyorum :) Kardeşim dün 'telefonumu(Sony Xperia M) güncellesene' dedi. Güncelledim Sony PC Companion ile(otomatik kendi yaptı zaten). 15.4.A.0.23 kurdu. Ancak kurduktan sonra telefon çok yavaşlamış. Bunun önüne nasıl geçebilirim? Kurduğum sürüm problemli miydi? Doğru düzgün çalışan sürüm hangisi ve o sürümü PC Companion veya başka bir şekilde kurabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 8 Ekim 2014; 23:16:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Öncelikle merhabalar.

Android'den pek anlamam, hala eski nesil telefon kullanıyorum :) Kardeşim dün 'telefonumu(Sony Xperia M) güncellesene' dedi. Güncelledim Sony PC Companion ile(otomatik kendi yaptı zaten). 15.4.A.0.23 kurdu. Ancak kurduktan sonra telefon çok yavaşlamış. Bunun önüne nasıl geçebilirim? Kurduğum sürüm problemli miydi? Doğru düzgün çalışan sürüm hangisi ve o sürümü PC Companion veya başka bir şekilde kurabilir miyim?

o versiyonu yükleyende sorunlar oluştu bazılarında hiç sıkıntı çıkmamış sonu 19 la bitend aha stabil diyorlar ama bence güncelleme gelecekmiş düzeltirler heralde kullanılabilecek durumdaysa bekleyin derim.
  • arkadaşlar,

yukarıdaki bilgiler doğrultusunda xperia m telefonumu rootladım. bu arada bootloader kapalı android 4.3 (15.4.A.0.23) kullanıyorum, ancak harici kartımın ext3 alanını bir türlü tanıtıp kulanmadım. araştırmalarımda kartın 2. bölüm olarak kullanılacak ksımının fat32 olarak oluşturulması ile ilgili bir bilgiye ulaştım. tabi buraya kadar birçok denemeler oldu. şu an link2sd ile harici kartımın 2. bölümünü kullanabiliyorum. taşıma yapılmıyor. ancak linkleme işlemi yapılabiliyor. buda dahili hafızada baya yer açılmasına neden oldu
  • Bence hiç root falan uğraşmayın benim Xperia M hafizayı falan genişlettim kapattım telefon bidaha açılmadı hiç denemeyin derim.yazılım falanda kurulmuyo ö

• Benim xperia m imde sonu 23 olan rom kurulu Boot kilidini kaldırmadan rootladım ve tema yükledim ama ses çubuğu böyle nasıl düzeltirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahmmut -- 11 Ocak 2015; 18:47:33 >
  • ben birşey daha soracağım boot kilidni açmadım ama xposed modulü gerekesn şeyleri kullanabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahmmut

ben birşey daha soracağım boot kilidni açmadım ama xposed modulü gerekesn şeyleri kullanabilirmiyim

XPosed modüllerine BL'yi açmadan kullanmanız bir sorun teşkil etmez hocam.
    Fakat ilk sorun hakkında en ufak bir fikrim yok.
  • hocam xposed modülünü kurdum problem olmadı sonra gl to sd den yerleştire bastım yapmadı freedom vardı upgrade to pro ya bastım bedavaya pro yaptım dershanedeydim hoca sınıfa girdi sonra saate bakiyim die bi baktım telefon sürekli kendini resetliyor eve geldim pc companiona bağladım telefonu görmedi sonra korkumdan hızlıca resetlemden önce sıfırlaya bastım telefonu sıfırladım ama yine resetliyordu sonra internette araştırıyodum bir arkadaş da link2sd kullanırken aynı sorunu yaşamış sd kartı çıkardım problem düzeldi sonra pc companiondan onara bastım tekrar root attım memnunum ama oyun oynarken yanda navigasyon barı kalıyor oyun oynarken onu kapatmanın bir yöntemi varmı
  • Arkadaşlar bu telefonun alttaki menü tuşlarının siyah bandını ve üstteki siyah bandı nasıl yeni xperia dakiler gibi saydam hale getirebiliriz ?
  • Abimde xperia zr var oyunlarda alttaki bar kalkıyor ve oyuna girmese bile statusbar ve navbar saydam oluyor bende yapmak istiyorum nasıl yaparım vede xperia m için xreality engine link ve kurulumunu bulamadım link ve kurulumunu anlatırsanız çok makbule geçer

• Türkiye icin yeni güncelleme geldi şuan güncelliyor haberiniz olsun
  • Hocam güncellemenin sürüm numarası nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: endelo46

Hocam güncellemenin sürüm numarası nedir?

Ben güncel birşey göremedim ama...

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.