Şimdi Ara

SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.445
Cevap
16
Favori
99.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keskinlik çok iyi değil yakınlaştırınca ama güzel yine de ben beğendim eyvallah
  • Tjedrea kullanıcısına yanıt
    Hocam Bende anlamadım yakınlaştırma kalitesi hiç iyi değil.yakınlaştırmadan bakarsan 4s'den daha başarılı ama yakınlaştırma yapınca çok bozuluyor.güncelleme ile belki düzeltirler.
  • Umarım
  • Tjedrea kullanıcısına yanıt
    Sony forumda gezerken kamera için forum açılmış bu bir yazılımsal sorun demişler.
  • ön kamerası vga olmuş kötü olmuş yoksa iyi telefon o kadar para veriyorsun bare özelliklerini yüksek tut
  • FARUK9 F kullanıcısına yanıt
    Haklısınız vga kamerası çok kötü.1gb yerine 1.5gb ram olsaymış birde ne güzel olurmuş.
  • Konu güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu bugün aldım incelemem şoyle ekran cok iyi sony iyi iş cikarmış depolamada sorun yok whatsapp falan On yüklü olarak gelmiş şarj mükemmel bitirmeye çalışıyorum ilk sarj işlemi için bu guzel telefonun gercekten rezalet olan kamerası kamera gercekten berbat onun dışında her şey güzel teşekkürler sony :)

• Emirayk2 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Hayırlı Olsun.Rezalet kamera derken ön kamerası'mı arka kamerası Yada her ikisidemi ? Konuya sizde destek verin resim inceleme gibi ilerlesin konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 23 Haziran 2014; 3:30:04 >
  • Her ikiside bence :( fotoğraf. Atarım

Fotoğraf atarsanız sevinirim.Dediğiniz kadar berbat olamaz bence.
  • Konu Güncell'dir.
  • Merhaba arkadaşlar sony Xperia m2 detaylı incelemem
    Telefonun tavsiye edilen satış fiyatı 999tl
    Kutudan çıkan ürünler
    Sony Xperia M2
    Standart kulaklık
    Usb kablosu
    Usb adaptör

Arkadaşlar telefon mikro sim ile çalışıyor

İlk bakış :
    Ben siyah modelini aldım arkadaşlar bence telefon tasarım harikası plastik ağırlıkta.
    Ekran:
    Ekran gayet parlak ve görünür ancak yoğun güneşte görünmüyor.
    İşlemci:
    Telefon ağır uygulamalarda üst grafiklerle tekledi ama ben oyuncu değilim facebook Twitter 2048 gibi uygulamaları oynarım diyorsanız tam Size göre.
    Pil :
    Yoğun kullanımda 1 günü rahat çıkarıyor. normalde 1,5 günü geçirebilir. Pili koruyan modlarla 2 günü görebilirsiniz.
    Uygulama :
    Facebook Twitter foursquare box google uygulamaları sony uygulamaları hepsi ön yüklü bunun haricinde Size tam olarak 5gb kalıyor. Uygulama indirmeyi gerek bulmadım her ön yüklü olarak var.
    Kamera :
    Kamera kötü arkadaşlar sony yazılımlar geliştirmeye çalışmış ama bana çok kötü geldi. Sanal efektleri beğendim yanınıza dinazor falan koyabilirsiniz eğlenceli
    Ram: 250 mb boşta kalıyor şuana kadar hiç bir zararın görmedim

yorum: orta segmenti göre harika bir telefon arkadaşlar ama beklentilerinin yüksekse almayın. Eğer bu telefonu beğenmezseniz. Yazılım güncelleştirme alacak kitkat gelebilir.
    SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU]SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU]SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU]
    SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU]SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirayk2 -- 24 Haziran 2014; 15:41:03 >

Hocam sağolun çok yararlı oldu.kamerası evet kötü ama belki 4.4 gelince kendinde gelir tek umudum kitkat.
  • Almayı düşünüyorum ama xperia z mi yoksa bunu karar veremedim

• Platon1 P kullanıcısına yanıt
    Xperia z'ye paranız yetiyorsa z alın.
  • Temmuzda kitkat :)))
    SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU]

Bu günü saymazsak 6 gün var.
    -Konu Güncell UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 24 Haziran 2014; 20:40:34 >
    Artı olarak cihaz Gorilla Glass 3 ile korunuyormuş.Birde 4.4 kitkat gelince timeshift video ve background defocus uygulamalarıda gelecekmiş m2'ye.Sanırım 4.4 kamera için baya bir faydalı olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 25 Haziran 2014; 5:26:34 >
  • Bende m var sevmedigim tek ozelligi genis yapmak yerine ekrani uzun yapmalari. M2 de akillanmislar genis ve sisman ekran koymuslar. Tasarimi gayet guzel e benziyor. Antutu scoru cok iyimis. Alan arkadaslar oyun performansi olarak batman yada gta sa deneyen varmi.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.