Şimdi Ara

SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.445
Cevap
16
Favori
99.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    vodefone'dan aldım zımbırtı uygulamalar yok.
  • FARUK9 F kullanıcısına yanıt
    hocam ne demek istediğinizi tam olarak anlamadım.
  • Teşekkürler. Fiyatının her yerde aynı olması açısından güvenilir bir yerden almayı planlıyordum.
  • No-One kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun ozaman.telefona 2gün sonra 4.4 gelecek haberiniz olsun.
  • Daha kesin değil ama teşekkürler yine de :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 28 Haziran 2014; 21:58:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FARUK9

m2 dual(çiftsimkart) tr noluyo

Anladığım kadarıyla cevaplıyorum telefonun çift simli modeli Türkiye'de satışa sunulmadı sunulması da beklenmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emirayk2 kullanıcısına yanıt
    bende tam öle diyecektim dual çiftsimkart demek Türkiyeye gelsede alınmaz zaten
  • Konu Güncell.UP UP
  • Bende şuan s3 mini kullanıyorum.Yaz tatili diye çalışıyorum ve m2 alayım diyorum ama 1 gb ram beni korkutuyor gerçekten.Telefonda hiç oyun oynamam hep nette falan gezerim bide clash of clans oynarım.Kullananlar sizce ne yapayım alınır mı?

• xhakan23 X kullanıcısına yanıt
    1gb ram ile ben rr3'den çıkıp chrome girip dh'ye girip ordan tekrar rr3'e döndüm ve oyun kaldığı yerden devam etti yani yeniden başlatmadı.yardımcı olmuştur inşallah.ha birde s3mini'den m2'ye geçerseniz kalite farkını hissedersiniz emin olun temmuzda 4.4 kitkat dağıtımı'da başlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 30 Haziran 2014; 3:30:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

1gb ram ile ben rr3'den çıkıp chrome girip dh'ye girip ordan tekrar rr3'e döndüm ve oyun kaldığı yerden devam etti yani yeniden başlatmadı.yardımcı olmuştur inşallah.ha birde s3mini'den m2'ye geçerseniz kalite farkını hissedersiniz emin olun temmuzda 4.4 kitkat dağıtımı'da başlayacak.

Peki cihaz su geçirmez mi bazı incelemelerde su geçirmez deniliyordu?

evet su geçirmez ama sen S3 mini den vazgeçme derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FARUK9 -- 30 Haziran 2014; 12:10:05 >
  • Cihaz su geçirmez değil bu yüzden ucuz

• Beyler biraz evvel sony magazada cihazı kabaca inceledim m2 dual( aynı anda iki hatta aktif - digeri ulaşılmaz olmuyor) ekran güzel fiyat 999 gm disko öldü bu telefonla bence
    SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU]SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU]

Beyaz tel z1 ,1 cm daha küçük gibi,
    z1 den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiiin -- 30 Haziran 2014; 14:52:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Emirayk2 kullanıcısına yanıt
    hocam sony kısmi geçimrez dedi bana şarj soketini kapatınca içine su almıyor cihaz.
    s3 miniden ne için vazgeçmesin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FARUK9

evet su geçirmez ama sen S3 mini den vazgeçme derim

neden ki?

Hocam bence s3miniden kurtul.xperia m2 alırsan farkı hissedersin emin ol.
    su geçirmez mi onu tam bilmiyorum ama arasındaki fark çok değil o yüzden üst düzey telefonlara bak derim
    arasındaki fark çok değilmi ?? 4 çekirdek s400 adreno 305 4.4kitkat ? daha sayayımmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 1 Temmuz 2014; 0:10:36 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.