Şimdi Ara

SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.445
Cevap
16
Favori
99.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    The Amazing Spider-Man 2 satın aldım akıcı bir şekilde oyandım.
  • gsmarena telefon karşılaştırma bölümünden kamera karşılaştırmalarına girin ve arka kameranın rakiplerinden (g2mini ve htc M4) bariz şekilde daha iyi olduğunu göreceksiniz.
  • arkadaşlar, 2 hafta oldu telefonu alalı gayet iyi arka kamera fena sayılmaz. mp3 dinlerken sanki atlama yapıyor gibi geldi, walkman dinlerken. mp3 ten değil çünkü telefondaki bütün mp3lerde yapıyor. player pro indirdim yine aynı. acaba yazılımdanmı kaynaklanıyordur. fabrika ayarlarına dönsem mi? hafıza kartından da olabilir mi?
  • hamidowic kullanıcısına yanıt
    Evet öyle gözüküyor çünki m2'nin yazılımsal bır sıkıntısı var yakınlaştırınca keskinlik gidiyor eğer yakınlaştırmadan bakarsanız rakiplerinin önünde olduğunu görürsünüz.
  • erhangorgun kullanıcısına yanıt
    Bende öyle bir sıkıntı yok.4.4 gelicek zaten o zaman fabrika ayarlarına dönüp güncellersiniz.
  • Xperia Lounge uygulaması çok güzel hediyeler veriyor birde dünya kupası tahmin oyunu var tutturan oldumu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emirayk2 kullanıcısına yanıt
    Telefon gelsin bende deneyeceğim.
  • teşekkürler. 4.4 temmuz ayında geliyormuş kesin bir bilgimi acaba?
  • erhangorgun kullanıcısına yanıt
    Evet resmi olarak açıklandı.
  • Konu Güncell.UP UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

Servisemi gönderdiniz..

İlave: Ram kullanımı bana biraz ilginç geldi. Normal şartlarda Android 4.3 de Kullanılan Ram:138MB Serbest:703MB olamaz gibi geliyor, çünkü sadece android in 300-400 MB civarı ram kullanması beklenir. Emirayk2 arkadaşın verdiği değerler Kullanılan Ram:608MB Serbest:233MB ise makul değerler gibi. Siz hangi durumda aldınız ekran görüntülerini acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 27 Haziran 2014; 10:23:27 >
  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    Eğer face chrome ve birkaç uygulama daha açınca öyle oluyor.ram temizleme programlarıyla ise baya düşüyor ben onu gösterdim arayüzü çok ram almıyor arayüzdeki ram kullanımı o sadece.Ölü piksel için servise verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 27 Haziran 2014; 12:00:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

quote:

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

Servisemi gönderdiniz..

İlave: Ram kullanımı bana biraz ilginç geldi. Normal şartlarda Android 4.3 de Kullanılan Ram:138MB Serbest:703MB olamaz gibi geliyor, çünkü sadece android in 300-400 MB civarı ram kullanması beklenir. Emirayk2 arkadaşın verdiği değerler Kullanılan Ram:608MB Serbest:233MB ise makul değerler gibi. Siz hangi durumda aldınız ekran görüntülerini acaba..

Bende ram temizleme uygulaması yok ama her şeyi kapatmaya özen gösteriyorum

• Emirayk2 kullanıcısına yanıt
    Clean Master uygulamasını öneririm.
  • -YUKARI konu güncell.
  • Sony Xperia M2 Dead Trigger oyun performansı yükleyen oldumu hiç

http://www.youtube.com/watch?v=O_P_40I6dOs
  • FARUK9 F kullanıcısına yanıt
    Bu videodaki tel m2 dual, keşke tr ye gelse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiiin -- 28 Haziran 2014; 14:14:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler telefonu Avea veya Turkcell'den alsak kendine özel zımbırtı uygulamaları falan da oluyor mu hala?
  • sakiiin S kullanıcısına yanıt
    m2 dual(çiftsimkart) tr noluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: No-One

Beyler telefonu Avea veya Turkcell'den alsak kendine özel zımbırtı uygulamaları falan da oluyor mu hala?

Turkcell'den aldım. Turkcell'in uygulaması yok

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.