Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.884
Cevap
57
Favori
267.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pos1941

hediye en acaba beyler sizce

Bi arkadaşımda aldı.Sorduğunda powerbank demişler.
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    güzel o zaman :)
  • Telefonun ekran çerçeve oranı biraz düşük kalmış %65 ıphone 6 ile aynı. Acaba lenovo vibe shot beklenir mi ne dersiniz?
  • Xperia C4 için fiyat bilgisi olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı gördüm elime aldım ve bi 5dk inceledim.
    Kadıköy'de Yazıcıoğlu han değil diğer handa girin hana ilerleyin geniş alana geldiğinizde ki sağda ki dükkân cihaz beyaz renk kapak açık şekilde ayni z3 kasa olarak zerre fark yok. Birkaç milimetre daha küçük, menü arasında sanki bi titreme var gibime geldi ara ara bi kasılma oluyor gibi kamera gayet iyi ancak sanki biraz geç açılıyor gibime geldi android 5.0 yüklüydü cihaz için yanlış hatirlamiyorsam 700 civarında bi rakam istedi faturası yok ancak Türkiye cihazı dedi telefon hakkinda girdiğimde ise Qualcomm MSM8939 yazıyordu. Benim.ekran arızalı g2 ile takas edip üste bi miktar para ile alabilirim cihazı diye düşünmüştüm açıkçası. Ayrıca service rest menüsünden basınç testi bölümü yok veyahut ben bulamadım :/ çok fazla vaktim yoktu bakabldgm kadarıyla bu şekilde isteyen gidip görebilir cihazı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.youtube.com/watch?v=wMCbzsG4XdQ şurdaki incelemede menü geçişleri gayet akıcı
  • Byc kullanıcısına yanıt
    bu modelde hafıza kartına uygulama vs. atabiliyormuyuz
  • pos1941 P kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Uygulamalara girdiğinizde SD Karta taşı butonu aktif.
  • M4 Aqua Çarşamba günü tüm teknoloji marketlerde satışa sunulacak. İlk etapda siyah rengi satılacak beyaz rengi daha sonra satışa sunulacak. Telefonu deneyimleme fırsatım oldu gerçekden çok başarılı ve stabil.C4'ün fiyatı herkezi şaşırtacak fiyatına göre muazzam bir telefon olmuş oda.

• ByTeknoz B kullanıcısına yanıt
    C4 mü M4 mü ? Bekleyelim mi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByTeknoz

M4 Aqua Çarşamba günü tüm teknoloji marketlerde satışa sunulacak. İlk etapda siyah rengi satılacak beyaz rengi daha sonra satışa sunulacak. Telefonu deneyimleme fırsatım oldu gerçekden çok başarılı ve stabil.C4'ün fiyatı herkezi şaşırtacak fiyatına göre muazzam bir telefon olmuş oda.

Madem fiyat bilgin var söyleyin bizde bilelim

Eğer 900-1100 arasında bir fiyat olursa iyi olur

• C4 biraz büyük bir telefon alt çerçevedeki incelik çok iyi olmuş,m4 aquada tasarım ve suya toza karşı dayanıklılık çok iyi.8gb dahili hafıza sorun olmaz diyosanız zaten 128gb'a kadar yükseltilebiliyo m4 aqua derim. C4'de bu ayın sonuna doğru gelcek.Firmanın şuan fiyat gizlilik politikası olduğundan dolayı söyleyemiyorum Ama o fiyatta en iyisi o olcak

• Elimde ekrani arizali g2 var 250-300 arasibda fiyat sayiliyor sifir huawei p7 buldum 1000 tlye uste 700-750 tl gibi ucret verecegim. Daha once bikac hafta kullandim memnun kaldim. Aslinda aklimda z3 var ama 2.el 1100 tl gibi bir fark verecegim. Diger taraftan acaba m4 aqua cikacak onumuzde ki hafta onu mu bekliyim diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByTeknoz B kullanıcısına yanıt
    dosrum c4 le bunun arasında pek fark yok değilmi beklemeye değermi ben 2 sene once nokia c6 01 aldıydım onu kullanıyorum n11 den de m4 aquanın ön siparişini verdim sabırsızım vallaha ama c4 ü beklemeye değermi çok bir fark varmı
  • Merhabalar.

Ben iki hafta sonra Umreye gidiyorum da. Şimdi ordaki bi internet sitesine baktım, onlarda da siparişe açılmış.

Yaklaşık 900 Liraya falan geliyor. Burda kayıt parasıyla 1030 TL'ye gelmiş olacak. Ama bu 16 GB versiyonu.

Sizce almak mantıklı mı yoksa 70 lira fazla verip, Tr garantili ama 8gb olanı mı almalıyım?
  • farukozer4444 F kullanıcısına yanıt
    tr garantili alirdim ben olsam.70 lira icin garantisiz telefon degmez.
  • 2 GB ramlı asus zenfone 2 nin fıyatıyla benzer sanırım,iki telefon arasında kıyas yapabilecek varmı?
  • Asus cihaz mi Sony markasi yaninda. Iyidir ama Sony daha kalitelidir. Isciligi,malzeme kalitesi vs ile bikac adim "bence" önde
  • sonyasya dada 1079 tln subeleri var gebze center v.b yerlerde. bence beklemeye deger . 900 e ciktiktan 10 gun sonra alinabilir. kampanya v.b seylerle.

• Batarya ve 64 bit işlemci uymamış. Batarya en az 2900 olacaktı.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.