Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.884
Cevap
57
Favori
267.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada BT sony önsipariş alıyor ama fiyat yüksek olunca çark çeviriyor. Bu durum z1 compact ve z2 başımıza geldi. Forumda çok kişi magdur edildi. Sadece mediamark söz verdiği gibi vermişti. Sony bayileri doğru çalışmıyor. Yersen hesabı o sebepten tavsiye etmem. Hem sony ilk serileri her zaman sorunludur. Beklemekte fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güren

Dün techradarda incelemesini okudum. Ara yüzde ve web te gezerken rahatsız etmeyecek derecede takıldığından, kamerayı geç açtığından ve fotoğrafları yavaş çektiğinden bahsetmişlerdi telefonun. Ancak kullandıkları telefonun son sürüm olmadığını da eklemişlerdi. Bana çok abes geldi böyle bir telefonun ara yüzde bile takılması. Ben de telefon alma arifesindeyim muhtemelen z3 z2 ve ya z3c alacağım ancak bu telefon da radarıma girmişti tanıtıldığından beri ama şu bahsettiğim incelemeyi okuduğum anda soğudum baya. Sizce bu durum nasıl olur?

Ilk.fix guncellemesini almadan olumlu yada olumsuz bakma bence,bu telefonun gercekten neleri yapabildiği temmuz agustos gibi net cikar ortaya

• ByTeknoz B kullanıcısına yanıt
    Hocam yeğene almayı düşünüyorum karne hediyesi, bunun diğer renkleri gelmeyecek mi, siyah ya da beyaz almak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: softwareci.com

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7068&idPhone2=6539

hocam burada karşılaştırma yaptım kendi çapımda.
    Z3'te :Triluminos display
    X-Reality Engine
    teknolojisi varken m4 auqa'da ise bişey yok görünüyor. Benim U'da bile Bravia engine teknolojisi vardı resimler için vs.
    Ayrıca adreno 405 daha iyi bir ekran kartı değil mi adreno 330'dan ?

Aslında herkesin yaptığı standart işlerle meşgulum telefonda
    tarayıcı,viver,tango,face,twitter vs vs vs. Video genelde çok izlerim ve dinlerim. 2400mAH batarya acaba günü çıkarır mı ? Z3 2 gün çıkarıyor.

330 daha ust fakat 320ile her oyunu aciorsun zaten abarti gereksiz gpu koymamislar isabet olmus gayet yeterli ekranda bravia engine vardir mutlaka baska sitelerdende bakmak gerek bence

Sunun 16ligi 1200e gelse super olurdu ama 1000 ve altina m4aqua cidden cok cazip.ebatlar tam olcusunde ve kasa kaliteli.

• Merhaba, yanlış bilgi veriyorsunuz assault79

btsony olarak bizim herhangi bir telefon ön siparişinde veya herhangi bir ürün ön siparişinde; xxx fiyattan ön sipariş alıp sonrasında, fiyat yüksek çıktı ek ödeme yapmanız lazım veyahut siparişi iptal etmemiz gerekiyor denilecek bir durum yaşanmamıştır.
    Bahsettiğiniz şekilde hiç kimseyi mağdur etmedik, böyle bir sipariş durumu da bizde asla gerçekleşmedi.

Z1 compact'ın Sony tarafından fiyatının yanlış açıklanıp sonra yükseltimesi durumundan bahsediyorsanız eğer, o ürün için fiyatı bilgi mahalinde bize söylenen ilk şekilde yazdık ama çok talep gelmesine rağmen, Sony'den ön siparişe açın onayı gelmediği için hiç bir zaman satışa açmadık ve hiç bir sipariş almadık.
    Dolayısı ile mağdur ettiğimizi söylediğiniz gibi hiç bir müşterimiz bulunmamaktadır.

Z2'de ise böyle bir fiyat hatası, düzeltmesi olmamıştır, bu konuda da yanlışınız var.

Saygılarımızla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cokerhan -- 5 Haziran 2015; 23:10:43 >

• Cokerhan C kullanıcısına yanıt
    Kimseyi karalamak istemem. Ama sony bayileri de genel bir güvensizlik var.asıl olan o yaptı ben yapmadım Muhabeti değil sony bayileri normalde bir ürünü piyasanın çok çok üstünde satıyorlardı. Şimdi taksit sınırlaması gelince işler doğal olarak durdu. Hal böyleyken sony bayileri piyasada rekabet etmek zorunda kaldılar. Ve fiyatlar normal seviye az da olsa gelmiş durumda. Bakın ben yıllardır sony den başka elektronik cihaz evime sokmam ama hiç birini sony bayilerinden almamışımdır.
    Mesele güven meselesidir.
    Yazdıklarım sony BT ile alakalı olmayıp tüm sony bayileri ile görüşlerimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorelDraw04 -- 5 Haziran 2015; 23:27:25 >
  • Şuan sadece türkiyeye siyah ve beyaz renkleri girecek, ilerde belki duruma göre mercan ve gümüş rengide girebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByTeknoz -- 6 Haziran 2015; 0:31:03 >
    beyaz renginin girmesi çok zaman alacak mı ?
  • Mercan rengi Sony Türkiye'nin sitesinde gözüküyor o da gelirse güzel olur.
  • Beyaz rengi bu ayın sonu yada diğer ayın başı gibi gelecek.

• Arkadaşlar dual versiyon ile ilgili bir bilgi var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Sony m4 aqua Almanya media markt 279€ ,c4 329€ diyorlar.C4 m4 aquadan ucuza mı yoksa pahalı mı gelecek bir önbilgi verebilir misiniz?

• Kullanan arkadaş var mı bilgi verse bize

• 8 gb bellek ve 2400 mah batarya hoş olmamış.Bu 2 özellik almaktan vazgeçmeme sebep oldu.Bellek en az 16,batarya 3000 mah civarı olmalıydı.100-200 daha verip başka telefon alırım.
  • Ben ihtiyaçlarımı koçtekno sonyden alırım, fiyatları mediamarktan, bimeksten genelde aynı veya bazı modellerde daha uygun. Örneğin z ultra, teknosada 2.500 lira iken, koçtekno sonyde 1099 lira. İnternette ise 999 a bulmak mümkün.

Her sony mağazası aynı değil. Benzer örnekleri kutup lg veya samsungta da yaşayabilirsiniz. Hele samsungta yaşamanız daha olası çünkü kentpark samsung çok ukala çalışanlara sahipti. Yalnız dün dışarıdan baktığımda çalışanları değiştirmişler ve çocuklara balon dağıtıyorlardı. Demek ki rekabet, ukalalık kaldırmıyor.

• Hocam 2.500 liralik telefonu mu 1099 TL satıyorlar? Eğer öyleyse bu nasıl mümkün ?
  • Byc kullanıcısına yanıt
    Ultrada indirim yaptı sony. Yurtdışında 300 dolar mesela,bizde büyük teknomarketler zarar etmemek için satışını durdurdu diye düşünüyorum. Ama sony centerlarda Türkiye garantili bu fiyatlara bulmak mümkün

• Hocam bu M4 piyasaya fiyatı 1099 şimdi bu telefonu daha uygun Sony Center da bulabilir miyiz?

İstanbul'da bildiğiniz bir yer var mı?
  • sony center la sony i getiren firmalardan almak arasinda fark var mi

• Arkadaşlar g2 mi m4 mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.