Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.884
Cevap
57
Favori
267.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siparis veren arkadaslar cihaz elinize ulasti mi inceleme bekliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcsrn

quote:

Orijinalden alıntı: emurat

quote:

Orijinalden alıntı: fcsrn

quote:

Orijinalden alıntı: Byc

Hocam peki bu telefon M4 Aqua mi ?

Değil Hocam, m2 dual, aklıma geldi sizin öyle sandığınızda yazmadım, imzamda var zaten

Kardeş bizde m4 kullanıyorsun zannediyoruz.

Yahu imza da kocaman M2 yazıyor Allah aşkına, hiç mi dikkat etmediniz, ayrıca buraya da yazdım zaten M2 Dual var bende diye, konuyuda mı takip etmiyorsunuz

Kardeşim hadi ben yanıldım bunca kişidemi yanlış anladı. İmzalarda herkes anında değiştirmiyor malum M4 Aqua yepyeni bir telefon. Hiç aynaya bakma sen en iyisini bilirsin. Eleştir Devam et. Saygılar.

• btsony'den cevap: Mağaza teşhirimizde mevcut olan M4 Aqua modelinin kurulum sonrası kullanılabilir alanı 2,84GB'dır. O haberde yazan bilgi yanlıştır.

Hepsisony'den cevap: Sizin dediğiniz doğrudur.işe yaramayan uygulamaları silerseniz yeni alan açılacaktır harici 32 veya 64 gb hafıza kartı kullanabilirsiniz.

2 yer farklı bilgi verdi. Btsony elindeki teşhir ürüne bakarak cevap verdiği için daha makul buldum ben şahsen. Ne dersiniz?
  • 16 gb'lik versiyonunun Turkiyede satilmamasinin nedeni 8gb'lik versiyonu Turkiye kullanicilarina kakalariz mantigi yatiyor herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım sonycenter a gidip bakmış ve boş alan 2.92 imiş. Malzeme kalitesi de z3 e yakınmış. Ekranı z3 e göre bayağı soluk geldi bana dedi.
  • Z3 gibi olmadigini zaten biliyoruz :) telefonu alan varsa bi inceleme yapsa super olur.

• Bekliyoruz bakalım merakla. Ama hala ortada ne kargo var nede haber ürün hazırlanıyor diyor sadece. :(
  • Konuyu kimsenin canlı tutma isteği yok zannediyorum.
  • Gorünen oyle gibi. Olmadi hafta sonu gidip alip bi inceleme yapacagim.

• Arkadaşlar bugün biraz önce Vatan Bilgisayar Bostancı ya gittim,

Uzun süredir takip ettiğim bir konuydu ve M4 Aqua yı uzun süredir bekliyodum kısa bir inceleme yaptım;

1. Depolama alanında kullanılabilir alan: 2,95 gb gözüküyor

2. Z3 ile üst üste koydum dış ölçüleri hemen hemen aynı ama ekranı z3 0.2 inch daha büyük

3. Z3 ün ekranı daha canlı geldi bana evet

4. Fm Radyo mevcut yok gibi şeyler okumuştum. Daha doğrusu TRT vergisi yüzünden Türkiyedekilere konulmıcak diye okumuştum.

5. Tasarım ciddi ciddi aynı Z3 ile

6. Ön kamerası bariz bir şekilde geniş açı ve Z3 ün ön kamerasından daha iyi ,

7. Arka kamera Z3 ün daha iyi demeye gerek yok.

Soru İşareti ise 8gb hafıza bi ne eksi getirecek o belli değil, 2.95 yeterli mi bu soruya cevap vermek gerek!

Eğer Cevap yeterli ise alınmaması için hiçbir bahane yok !

★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DouAch -- 10 Haziran 2015; 22:23:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DouAch

Arkadaşlar bugün biraz önce Vatan Bilgisayar Bostancı ya gittim,

Uzun süredir takip ettiğim bir konuydu ve M4 Aqua yı uzun süredir bekliyodum kısa bir inceleme yaptım;

2. Z3 ile üst üste koydum dış ölçüleri hemen hemen aynı ama ekranı z3 0.2 inch daha büyük

4. Fm Radyo mevcut yok gibi şeyler okumuştum. Daha doğrusu TRT vergisi yüzünden Türkiyedekilere konulmıcak diye okumuştum.

Soru İşareti ise 8gb hafıza bi ne eksi getirecek o belli değil, 2.95 yeterli mi bu soruya cevap vermek gerek!

Yarin bende gidip inceleyim madem bostanci vatanda.siz fiyatini biliyormusunuz??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DouAch

Arkadaşlar bugün biraz önce Vatan Bilgisayar Bostancı ya gittim,

Siz ürünü aldiniz mi hocam ? Menü arasinda donma kasma vs var mi bosta ki ram miktari nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtrkmn61 -- 10 Haziran 2015; 22:29:24 >

• Arkadaslar an itibariyla m4 aqua vatan bilgisayarda 1.099 tlden satişa konmuş.

• Yok Ben almadım ayak üstü inceledim diyelim. Ama çok karşılaştırma videosu izledim z3 ve m4 aqua hakkında.

An itibari ile derken sabahtan beri satışta zaten=) Heryerde mevcut kanımca 10 Haziran dı çıkış tarihi çünkü.

Fiyatı 1099 tl ... Ama sadece siyah var temmuz başında diğer renkleri de gelecek diye umut ediyorum.

Boşta ram miktarına bırakmayı unuttum ama sanki arada takılma kasma yapıyo gibi geldi... Birileri alınca gerçek incelemede görürüz durumu kanımca...

Ucuz yollu sıfır Z3 tercih edicem gibi hissediyorum ama hayırlısı=)
  • Anlaşılan z2 sifir veya 2.el z3 alacağım gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: softwareci.com

Anlaşılan z2 sifir veya 2.el z3 alacağım gibi :)

Eğer fiyat 999 tl veya aşağısı olsaydı ve da şöyle güzel bir renk olsaydı m4 aqua da sanırım hiç düşünmezdim hala düşünüyorum orası ayrı ama Z3 daha uzun soluklu bir telefon olur gibi geliyor... Tartışmaya açık bir konu tabi.
  • arkadaşlar telefon bugun elime ulaştı uygulamaları falan yukldim kurcaladım telefon güzel depolama bize ayrılan yaklasık 3 gb civarı ayrıca sd karta uygulamar taşınabiliyor hızlı tasarım z3 ile aynı kamera da güzel alınmaması için bir sebep yok oyunlardada tatmin edici düzeyde oynatıyor bu fiyata alına bilecen en kaliteli performanslı telefonlardan dır kendisi sınavlarım var tam inceleme yapamıycam ama genel olarak telefon çok güzel ben çok begendim ayrıca ön sipariş verdiğim için 30 tl değerinde bsony kulak içi kulaklık ta verdiler yanında bence z2 z3 e o kadar para vereceğinize bunu alamanızı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: pos1941

arkadaşlar telefon bugun elime ulaştı uygulamaları falan yukldim kurcaladım telefon güzel depolama bize ayrılan yaklasık 3 gb civarı ayrıca sd karta uygulamar taşınabiliyor hızlı tasarım z3 ile aynı kamera da güzel alınmaması için bir sebep yok oyunlardada tatmin edici düzeyde oynatıyor bu fiyata alına bilecen en kaliteli performanslı telefonlardan dır kendisi sınavlarım var tam inceleme yapamıycam ama genel olarak telefon çok güzel ben çok begendim ayrıca ön sipariş verdiğim için 30 tl değerinde bsony kulak içi kulaklık ta verdiler yanında bence z2 z3 e o kadar para vereceğinize bunu alamanızı öneririm

Hocam menü arasinda kasma donma var mi ? bosta ki ram miktar ne kadar ? genel bir resimlerle kisa bi inceleme yapsan aydinlatsan süper olur cunku hafta sonu duruma göre gidip alacagim.

• 8 GB Tercih edilecek bir nokta yok

bence onun yerine gidin Z3c alın yada P7 alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironman

8 GB Tercih edilecek bir nokta yok

bence onun yerine gidin Z3c alın yada P7 alın

Sd kart o sıkıntıyı çözer.sorun kasma ve donma gibi herhangi bir sıkıntı yaşanıyormu ccihazda.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.