Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.884
Cevap
57
Favori
267.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz klişe olacak ama yıl olmuş 2015 şu telefona 8 yerine 16 koysanız batacak mısınız be birader! Koy 16yı adam akıllı rekabet etsene güzel kardeşim... Ama nerde Türklere kakalarız la bunu biz demişlerdir gene.
  • menü arası geçişler güzel kasma donma yok, yaklasık 1 gb ram boşta kalıyor. sen bana telefon dan istediklerini söyle ona göre diyeyim sana al bunu diye bence telefon iyi güzel çalışıyor
  • Haklisin dostum. Ancak yapacak bisey yok TRT bandrolü züyünden radyo yok. Vergiler yüzünden +150TL'lik gürültü önleyici kulaklik getirilmiyor. N'olcak bizim bu halimiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pos1941

menü arası geçişler güzel kasma donma yok, yaklasık 1 gb ram boşta kalıyor. sen bana telefon dan istediklerini söyle ona göre diyeyim sana al bunu diye bence telefon iyi güzel çalışıyor

Aradigim özellik güncelleme alsin, sart degil ama almasini isterim her android gibi. Su testi ne durumda *#*# service#*#* yap bakalim service test menüsünden pressure test mi ne var ekrana dokun bakalim dokununca degerler artiyor mu eger artiyorsa su gecirmiyor tel. kamerasi,stabilitesi ve sarji iyi gitsin istiyorum.
  • şu dediğn test olayını beceremedim bu benim ilk android telefonum oldugu için yeni yeni çözüyorum güncelleme alır diye düşünüyorum stabilitesi iyi şarjıda sony i biliyosun zaten şarjıda güzel 1 günü raht rahat çıkarırsın alınabilir bi telefon
  • Ben telefonu 10 haziran 14:00 da sipariş ettim şuan kargoda fakat ön siparişe girdi mi bilmiyorum çünkü ön siparişte ek olarak hediye yazıyordu ?
    Arkadaşımızın biri hediye olarak kulaklık verdiler diyor ama normal kendi kulaklığı olmasın O ?
    2 kulaklık mı çıktı paket içerisinden?
  • Açıkçası bende çok takip ettim bu telefonu fakat bunu almaktansa piyasada 950 tl ye sıfır xperia z alıp L güncellemesi yapmak daha mantıklı. Hem premium bir telefonunuz olur hemde yüksek konfigrasyonunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgahandevrim

Açıkçası bende çok takip ettim bu telefonu fakat bunu almaktansa piyasada 950 tl ye sıfır xperia z alıp L güncellemesi yapmak daha mantıklı. Hem premium bir telefonunuz olur hemde yüksek konfigrasyonunuz.

Hocam m4 aqua xperia z'den daha iyi daha performansli ve yeni nesil en basit kullandigi islemci yanlis hatirlamiyosam z s400 kullaniyor m4 ise s615 kullaniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gidip inceleyebilecek arkadaşlar Ayarlar Menüsü altında bulunan uygulamalar kısmınında fotoğrafını paylaşabilirlermi? O sayfanın altında Dahili bellek şu kadar kullanılan şu kadar boş diyor. Asıl önemli olan uygulamaların kurulabileceği yer orası. Diğer gösterdiği kullanıcı belleği önemli değil resimleri videoları hafıza kartınada atabilirsiniz. Ama uygulamaların hepsi taşınamıyor. Bu bölüm daha önemli. Örnek olarak aşağıda resmini paylaştım.
     ★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★

• Telefon şuanu şuan teslim aldım paket içeriği olarak usb kablosu, şarj adaptarü, normal bildiğimiz walkman kulaklık, ve telefon bulunmakta ön sipariş hediyesini alamadım hız testi yapıp burdan görselleri koyarım.
  • kastos kullanıcısına yanıt
    Yukarıda @emurat 'ın bahsettiği konuyu ben de merak ediyorum.
    Onun da ekran görüntüsünü koyarsan makbule geçicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: kastos

Telefon şuanu şuan teslim aldım paket içeriği olarak usb kablosu, şarj adaptarü, normal bildiğimiz walkman kulaklık, ve telefon bulunmakta ön sipariş hediyesini alamadım hız testi yapıp burdan görselleri koyarım.

Basinc testi, service test menusunden basinc testini bosta ki ram miktarini donma kasma kamera vs genel bi inceleme yaparsan super olur resimlerle birlikte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz bu su olayına niye bu kadar takıldınız, dalış falan mı yapıyorsunuz bu telefon denize,havuza gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: kastos

Telefon şuanu şuan teslim aldım paket içeriği olarak usb kablosu, şarj adaptarü, normal bildiğimiz walkman kulaklık, ve telefon bulunmakta ön sipariş hediyesini alamadım hız testi yapıp burdan görselleri koyarım.

Kardeş Hayırlı olsun güle güle kullan.
    Ayarlar Menüsü altında bulunan uygulamalar kısmınında fotoğrafını paylaşabilirmisin?
    Discoveryde çok çektim bundan genelde dahili belleği az olan telefonlarda en çok çaldıkları yer burası oluyor.
    Cevabını bekliyorum. Tekrar sağlıklı günlerde kullanman dileğiyle Birde nerden kaça aldın telefonu paylaşabilirmisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byc

Hocam siz bu su olayına niye bu kadar takıldınız, dalış falan mı yapıyorsunuz bu telefon denize,havuza gelmez

Hocam yüzme bilmyorum :) ama hani muslugun altina bardak icine veya havuza fln gittigimde girerim diye dusunuyorum yani :d birde sony darbeye karsi fln dayanikliya o yüzden sony almak istiyorum :D özledim SONY markayi kullanmayi :D
  • Aman hocam telefonu alıpta havuza atliyim demeyin :) Bu telefonu toza çamura düşürürseniz yada kahvalti yaparken üstüne nutella dökerseniz o zaman rahatça muslukta yıkayabilirsiniz ama köpürtmeden :))

Bilmeyen arkadaşlar içinde uyarmış olalım bu telefonu havuza ve denize kesinlikle sokmayın.
    İnceleme videolarında oldugu gibi tatlı su içerisine sokup deneyebilirsiniz ama ondada 30cm derinliği geçmeyin.
  • İyi de 1.5 metreye kadar 1 saat susyun altında kalabiliyor sertifikası var. Tanıtım videolarında bile yüzmeye dalıyorlar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virusmika -- 11 Haziran 2015; 12:25:24 >
  • Gecen bir yerde gördüm de cigszda çift hoparlör yok mu ? Üstte ki ızgara sadece ahize görevi yapıyor gibi bir şey okumustum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • virusmika kullanıcısına yanıt
    Sony kendi sitesinde bunla alakalı uyarısı var

**** M4 Aqua, birkaç basit talimata uyduğunuz sürece suya dayanıklı ve toza karşı korumalıdır: Tüm portlar ve kapaklar sıkıca kapalı olmalıdır, 1,5 metreden daha derin suda 30 dakikadan fazla tutulmamalıdır ve su, tatlı su olmalıdır. Klorlu havuzlarda ancak sonrasında tatlı suda durulanması koşuluyla kullanılabilir. Deniz suyu veya tuzlu su havuzlarında kullanıma uygun değildir. Cihazın yanlış veya kötüye kullanımı garantiyi geçersiz kılar.

Musluk suyu ile evde küveti doldurup dalış yapılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byc

Sony kendi sitesinde bunla alakalı uyarısı var

**** M4 Aqua, birkaç basit talimata uyduğunuz sürece suya dayanıklı ve toza karşı korumalıdır: Tüm portlar ve kapaklar sıkıca kapalı olmalıdır, 1,5 metreden daha derin suda 30 dakikadan fazla tutulmamalıdır ve su, tatlı su olmalıdır. Klorlu havuzlarda ancak sonrasında tatlı suda durulanması koşuluyla kullanılabilir. Deniz suyu veya tuzlu su havuzlarında kullanıma uygun değildir. Cihazın yanlış veya kötüye kullanımı garantiyi geçersiz kılar.

Musluk suyu ile evde küveti doldurup dalış yapılabilir

Havuzda kullanılabileceğiniz alanen yazarken... Havuza girmeyin demek için iyi bir delil gerekli kanımca... Onlarca video var onlarca test var insanlar deniz suyunda bile kullanıyolar hiçbirşey olmuyo... Eğer yalnızca yıkanabiliniyo olsa o sertifikalara gerek yok... IP 68 -IP 65 sertifikalarının ne işe yaradığını okuyarak öğrenebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.