Merhaba arkadaşlar öncelikle bu konuyu ciddiye almanızı ve yardım etmenizi istiyorum Ben buraya yaptıklarımı yazacağım NOT: Bunları yaparken gerekli driverler yüklü eksiksiz emin olabilirsiniz.
1----Xperia Companion yükledim onarmayı denedim ve başlangıçtaki sony yazısı değişti arka plan normalde siyahtı beyaz oldu tek fark bu yine sony yazısı döngü şeklinde kapanıp açılıyor.
2----Minimal ADB and Fastboot ile flaşlama yapmayı denedim olmadı hep FAİLLED hatası aldım aşağıda örnekleri var ÖRNEK 1 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot flash recovery recovery.img target reported max download size of 268435456 bytes sending 'recovery' (30050 KB)... OKAY [ 0.956s] writing 'recovery'... FAILED (remote: Command not allowed) finished. total time: 0.970s
ÖRNEK 2::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot flash recovery recovery.img target reported max download size of 268435456 bytes sending 'recovery' (30050 KB)... OKAY [ 0.956s] writing 'recovery'... FAILED (remote: Command not allowed) finished. total time: 0.970s
daha doğrusu benim telefonum adb ve fastboot mode bağlanıyor ama recovery moda bağlanamıyorum flaş moda bağlanamıyorum bi sıkıntı var ama tram çözemedim yardımlarınızı bekliyorum gerekli resim ve video attım
4-----FlashTool Xperia Driver Pack (v1.8) bunu yükledim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme