Bildirim
SONY Xperia M4 Aqua/LG G4 Beat/HTC Desire 530
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Tasarım konusunda her biri güzel o konuda sıkıntım yok. HTC ve Sony daha çok göze hitap ediyor gibi. -
m4 aqua ve g4 beat ı bence aklınızdan cıkartın 8gb dahili hafıza ile geliyor size kalan 4gb ... Bu devirde 4gb flash disk bile almıyoruz...
HTC Desire 530 ise snapdragon 210 yonga seti 1.1ghz lik işlemci ve 1,5 gb ram var ekran kartında adreno 304 ile temple run oyununda bile takılmalar yaşanıyor ... kamera kalitesindede umdugunuzu bulamayacaksınız malesef Acıkcası bu fiyata bu telefonu kesinlikle tavsiye etmiyorum...
900 tl bandına cıktıysanız Gm5 i düşünmenizi öneririm ki bu telefonların hepsinden kat ve kat üstün bir telefon güncelleme desteği ile de uzun süre sizi götürecektir. 600-700 bandında bir telefon arıyorsanızda gm 4g modeli bu seviyedeki yine en önemli f/p telefonudur.
Tekrar söylelyyim ki ben bu3 telefonuda tavsiye etmiyorum -
Üstteki arkadaşa ilaveten ben de lenovo k5 note öneririm. Ha derseniz oyun falan oynamam sadece alo derim. O zaman lenovo p1m al bari şarja takmazsin telefonu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony m4 Aqua var ablamda.hafizasi az ancak sadece yukarıda yazdiginiz amaçlarla kulkanacaksaniz cok guzel bir telefon,on kamerasi felan da baya guzel.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski bir m4 kullanicisiyim.hafiza olayi ne kadar ben bir sey yuklemem dersenizde bir zaman sonra hafiza bir zaman sonra dolmaya basliyor. On kamera iyi guzel ama arka berbat.Lag olayini es gecmemek lazim. Arada karsi tarafa ses gitmiyor.
Ben satip Huawei gr5 aldim cok memnunum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X