Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Zaten amaç hızlı şarj olması. Sen şu anki hızdan memnundan bu şekilde kullanmaya devam et.

derdimi tam anlatamadım. m5 yada z3 alıcam. 3 saati geçiyomuş şarjı bunu düşürmek için yüksek amperli şarj aleti alsam bu zarar verirmi batarya ömrünü azaltırmı dedim
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    Hayır,bir sakıncası olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Xperia M5 aldım eşime 1 hafta önce. Ekranın sol üst kısmında hafif bi sarılık farkettim, teknosaya gösterdim, değişim isteyecez bakalım :/ Kullanan arkadaşlar dikkat etsin bi ekranlarına, beyaz zeminde belli oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 657 6 kullanıcısına yanıt
    Bende öyle bir şey yok şimdilik birazda şans işi bu elektronik.Geçmiş olsun dostum.Paylaştığın için sağol.

• arkadaşlar ekran süresi ne kadar m5 de tam olarak. birde şarj zamanla daha iyi oldu diyolar doğrumu ?
    Dün akşam 10 da şarj full dü.Bugün saat 15.46 itibariyle şarj %49. Evet sanki biraz daha iyileşiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: real_king

Dün akşam 10 da şarj full dü.Bugün saat 15.46 itibariyle şarj %49. Evet sanki biraz daha iyileşiyor.

ekran süresi atarmısınız size zahmet
  • Hızlı şarj için şu ürünü almayı düşünüyorumhttp://www.vatanbilgisayar.com/ttec-quickcharger-micro-usb-seyahat-sarj-cihazi-21a.html
  • Dün Ankara Kentpark'da ki Sony center'dan Gold versiyon Xperia M5 aldım. Gayet memnunum hızlı ve şarjıda iyi gidiyor. Biraz çabuk ısınıyor gibi ama bunun sorunu da sorunlu olan 5.0 dan dolayı olduğunu söylüyorlar.

Telefon güncellemeniz kaç acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 1 Aralık 2015; 17:14:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle aramıza hoşgeldin.Xperia M5 fiyatının hakkını veren ortanın üstü bir model.Bende de Android 5.0 sürümde.Sony,zaten ara sürümleri vermeyeceğiz doğrudan Android 6 Marshmallow sürümüne geçeceğiz demişti.Yeni güncelleme muhtemelen Şubat gibi gelir.Daha önce sunarlar ise ne alâ.Paylaştığınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_king -- 1 Aralık 2015; 14:06:13 >
  • Hoş bulduk dostum
    Bende 1425 TL'ye aldım Sony Center'dan.
    Telefonu alacaklar Sony Centerlardan alsınlar

Sony Centerları neden tercih etmeliyiz?

• Bundan önce Xperia L kullanıyordum ve ses kısma tuşu bozuldu garantiye verdim yapıldı 3 ay sonra ses açma tuşu bozuldu garanti bana kullanıcı hhatası diye 140 tl fiyat çıkardı bende dışardan yaptırdım 20 tl'ye sorun kalmadı 2 ay sonra da ana kartta sorun çıktı kendi kendine kapanma sorunu ile uğraşmak istemedim çünkü ithalatçı firmadan aldığım telefonu yine garantiye götürsem yine kullanıcı hatası diye yüklü bir ücret çıkaracaklar o yüzden bunlarla uğraşmak yerine sony güvencesiyle kafam rahat olacağı için Sony'den almak daha mantıklı dedim.
    Sony Eurasia garantili olması için Sony Centerlardan almak şart değil.
  • Yok ben Sony center'dan alın demek istemedim Sony garantisi olsun demek istedim

Birde her Sony center'da fiyatlar değişiklik gösteriyor ve marketlerden daha ucuz fiyattan satıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 2 Aralık 2015; 20:51:59 >
  • arkadaşlar kamera örnekleri. özellikle ön kamera ve ekran sürelerini koyarmısınız size zahmet ?
    Dostum mesaj olarak attım

• Siyahı gelmiş şimdi gold siyah arasında kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

Siyahı gelmiş şimdi gold siyah arasında kaldım.

alınca detaylı bilgilendirmeleri yaparmısın sana zahmet
  • gold al
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.