Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    internet oyun yokmuydu bu zaman içinde sabah %100 aldım saat 7.20 de şuan 18.00 %13 kaldı güncellemeden sonra iyi olur diyorlar bakalım ne cıkıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

Siyahı gelmiş şimdi gold siyah arasında kaldım.

bu konuda tek değilmişim
  • cuara86 kullanıcısına yanıt
    Gold tavsiye ederim çok güzelduruyor
  • biri böyle yazmış

Merhaba arkadaşlar Samsung S6 cihazım bozuldu bu cihazı aldım cihazı 3 gündür kullanıyorum, batarya günü rahatlıkla kurtarıyor. Kamera sorununa gelecek olursak ön kamerayı açıp mod seçtiğiniz de kamera uygulaması çöküyor ve telefonu yeniden başlatana kadar kamera açılmıyor bazı uygulamar kendi kendine kapanıyor telefondaki sorunlar yazılımsal kamera deklanşör gecikmesi mevcut söylenenlere göre Andorid 6.0 ile sorunlar çözülecekmiş bu ayın sonunda veya ocak ayında dağıtılmaya başlanacak. Kamera çekimleri çok kaliteli değil ses çıkışı az cebinizdeyken titreşim yoksa sesli ortamlarda duymak mümkün değil ahize problemi olan bazı kullanıcılar mevcut Sony sorunlara çözüm bulur inş telefonu almak isteyen arkadaşlar biraz daha beklesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuara86

quote:

bu konuda tek değilmişim

Bende sizdenim
  • Teknoloji marketlerinde iki modeli de inceleme şansım oldu kesinlikle gold olanı daha havalı ve ışık. Bir an için z3+ zannettim o derece Premium bir havası var . Zaten golddan sıkılırsanız full siyah ince bir kılıf alabilirsiniz aynı kapıya çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

quote:

alınca detaylı bilgilendirmeleri yaparmısın sana zahmet

Tabi yaparım dostum bir alalım da hayırlısıyla..
  • 4g de kapanma,ısınma,bazen kasma ve takılma gibi sorunlar alanlar var. bu konular hakkındada gözlemlerini bekliyoruz birde batarya ve ekran süresi konusunda sana zahmet hocam
  • Renk konusunda gold vardı aklımda ağabeyim soktu aklıma siyah da hoş falan filan derken arada kaldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Fin

Teknoloji marketlerinde iki modeli de inceleme şansım oldu kesinlikle gold olanı daha havalı ve ışık. Bir an için z3+ zannettim o derece Premium bir havası var . Zaten golddan sıkılırsanız full siyah ince bir kılıf alabilirsiniz aynı kapıya çıkar

Haklısın hocam bende senin gibi düşünüyorum gibi ve Gold a daha sıcak bakıyorum.Dediğin gibi bir şeffaf birde siyah ince silikon kılıf alırım hem telefonu korur hemde gold olarak kullanmak isteyince şeffa olanı takarım siyah olarak kullanmak isteyince siyah olanı takarım

• arkadaşlar zor bir karar verdim ama sanırsam ocak ortaları bu telefondan altınından alacağım. lütfen kullanan arkadaşlar batarya performansını paylaşabilirler mi ? Kamera ile ilgili daha pek sıkıntı duymadım
  • Merhaba arkadaslar lg g4 ile m5 arasinda kaldim. En onemli beklentim kamerasi aslinda lg g3 kullaniyorum lg g4 daha sorunsuz diyorlar var mi böyle bir ikilemde kalan veya fikri olan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

Merhaba arkadaslar lg g4 ile m5 arasinda kaldim. En onemli beklentim kamerasi aslinda lg g3 kullaniyorum lg g4 daha sorunsuz diyorlar var mi böyle bir ikilemde kalan veya fikri olan ?

m5 in kamerası çok iyi g4 ile fark yok denebilecek kadar. internetden 1300 e felan bulabilirsin. g4 1800 felan.
  • Mobil ver açık staminasız gece bıraktım yüzde 3 yedi şarjı. Ayrıca snap ve normal kamera çalışıyor bende hiçbir sorun yok ama bir sorum olacak klavyeyi küçük yapamıyorum samsungda her zaman küçük harf seçiyordum bunda ilk harf hep küçük nasıl yapılıyor

• ekran süresi atarmısınız arkadaşlar ?
  • M5 mi C5 mi A8 mi derken nihayet bugün N11 den indirimi de kullanarak 1139 TL ye siyah modeliyle aranıza katıldım.. umarım memnun kalırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BodrumHakimi

M5 mi C5 mi A8 mi derken nihayet bugün N11 den indirimi de kullanarak 1139 TL ye siyah modeliyle aranıza katıldım.. umarım memnun kalırım..

hocam bizide bilgilendir olurmu ? kamera uygulaması hatası,ısınma,kitlenme,donma ve özellikle şarj konusunda bilgine ihtiyacımız var

birde nasıl o kadar ucuza geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

quote:

Orijinalden alıntı: BodrumHakimi

M5 mi C5 mi A8 mi derken nihayet bugün N11 den indirimi de kullanarak 1139 TL ye siyah modeliyle aranıza katıldım.. umarım memnun kalırım..

hocam bizide bilgilendir olurmu ? kamera uygulaması hatası,ısınma,kitlenme,donma ve özellikle şarj konusunda bilgine ihtiyacımız var

birde nasıl o kadar ucuza geldi

Hocam, N11 de 250 TL hediye kuponum vardi.. telefon fiyatini da 1389 TL ye cekmisler.. 250 TL kupon hakkimi kullaninca baya bi ucuza geldi.. demin baktim, siparisim onaylanmis.. yarin kargoya verirlerse sali gunu elimde.. cumaya kadar sarj, kamera ve diger ozelliklerini burada aktarmaya calisicam..

• uygulamaların bazılarında yandex ingstagram ara sıra google play uygulamalarında sorun çıkartıyordu yandex ve ingtagramı silip tekrar yükledikten sonra gayet güzel sorunsuz çalıştı kameraya diyecek sözüm yok ama ara sıra bazı resimlerin kenarları gri kaplama oluyor örnek olarak atabilirim daha sonra şu güncelleme gelince bakıcaz artık..
  • Arkadaşlar, merhaba

Sony m4 aqua kullanıcısıyım. Telefondan çok aşırı derecede memnunum. Tek sıkıntım depolama 8gb olması bunun haricinde hiç bir sıkıntı yok. Lakin, şu sıralar M5 aklımı kurcalıyor.
    Daha yeni telefonum, M5 alsam huzura ereceğim sanki..

Bakınız,
    M5 artıları m4 e göre kamera, depolama olarak görmekteyim he bir de ekran çözünürlüğü... Bunun dışında bir fark pek önemsemiyorum.
    Şu halde satın almalı mıyım?
    Kısaca geçmeye değer mi?

Bu arada cihazlarında sorun yaşayan arkadaşlar, merak etmeyin bizlerde de olduydu, yazılım güncelleme ile sıkıntı kalmıyor..

İçim gidiyor M5 e, bu arada lg 4 veya bir başka marka ile arasında kalanlara gelince, LG harika markadır. Lakin sony, senelerce dayanır, çalışır ve bir halt olmaz ürününe,
    Bununla birlikte iddia ediyorum şu müzik ses kalitesini başka hiçbir telefonda yakalayamadım....

Neyse arkadaşlar ne yapayım sizce?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.