Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sinan9

uygulamaların bazılarında yandex ingstagram ara sıra google play uygulamalarında sorun çıkartıyordu yandex ve ingtagramı silip tekrar yükledikten sonra gayet güzel sorunsuz çalıştı kameraya diyecek sözüm yok ama ara sıra bazı resimlerin kenarları gri kaplama oluyor örnek olarak atabilirim daha sonra şu güncelleme gelince bakıcaz artık..

donma,kasma ve ısınma varmı ? bu arada ne alemde telefon hatalar vs alıyomusunuz kamera hatası veriyomu vs bilgilendirirseniz....

birde ekran süresi ne kadar
  • sendemail kullanıcısına yanıt
    +1

M5 alanlar kervanına sende katıl o halde.M4 elbette iyi bir modeldi ama M5 gerçekten çok daha üstün ve kamera konusunda çok başarılı.Ekran da Full HD ayrıca.Sadece batarya performansı M4 de müthiş.Geri kalan hepsinde M5 fark atmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_king -- 7 Aralık 2015; 12:54:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: hellysium

Kapanma sorunu felan duydum beyler hayırdır doğru mu bu? kullananlar aydınlatabilir mi acaba, teşekkürler ...

Türkiye'de henüz 4G kullanımda olmadığı için kapanma sorununun tespiti Türkiye'de mümkün değil.

Telefonu alalı daha 10 gün oldu ve bu süreçte bir kaç kez kapandı ve şarja takmadan kesinlikle açılmıyor...

Bugünde 4 kere kapandı ve yarın bir aksilik olmazsa servise gönderiyorum. Telefonda 4G/LTE aktif değil. Servis ayarları da olması gerektiği gibi WCDMA/GSM şeklide duruyor. Zaten siz değiştirmediğiniz sürece otomatik olarak bu şekilde geliyor.

Bu arada telefon Sony Centerdan alındı.

• Hedgehog! kullanıcısına yanıt
    Seninki farklı bir sorundur belki. Umarım kısa sürede çözerler.
    ya bu hatalar bu telefonda ya. yazık günah vallahi
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    donma olmadı oyunda cok oynarım kasma falan olmuyor tabi normal olarak oyun oynarken ısınma oluyor benim için sorun yok kamera hatasına gelirsek sadece bir kaç resimde yarısı gri renk gibi oluyor fakat resmi kapatıp acınca normal haline alıyor kamerasına söylenecek söz yok cok güzel
  • Neden iki ayrı M5 Ana Konu var??

http://forum.donanimhaber.com/m_108947026/mpage_63/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demibold -- 10 Aralık 2015; 19:54:12 >
  • demibold D kullanıcısına yanıt
    Xperia M5 duyurulduktan birkaç gün sonra forumda bu konuyu açtım.Donanım Haber Forum'da ki ilk açılan M5 Ana Konusudur.Fakat görmekte olduğunuz üzere bir başka arkadaşta yine bu isimle forumda konu açmış.Evvelden ikaz etmiştim ama nihayetinde herkes özgür önüne gelen konuyu açmaya... Demem odur ki ilk açılan M5 Ana Konu budur.Fakat pek tabi ki herkes arzu ettiği yere yazar.Ama ufak çaplı bir karışıklık yarattığı da malumum.Ne diyeyim böyle işte.

• Her ikisini de izleyebilmek karmaşık ve zor oluyor. Aslında mesele sizinle ilgili değil. Admine de yazdım da site pek umursamıyor. İkisini bir şekilde birleştirseler tek bir yerden takip etsek...
  • demibold D kullanıcısına yanıt
    Birleşemez.Öyle bir şey olması için bir konunun kapanması gerekir ki ben bu konunun kapanmasına müsade etmem! İstediğiniz konuya yazarsınız.

• Alınganlığa gerek yok, "sizin konu kapatılsın" diyen de yok zaten ...Neyse.
  • Kapanma sorunu yaşayan arkadaşlar telefonunun rengini söyleyebilir mi?
    Nasıl kapanma? Uygulama bazlı mı yoksa telefon komple mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: real_king

Nasıl kapanma? Uygulama bazlı mı yoksa telefon komple mi?

Telefon hiç bir uyarı falan vermeden sanki fişini çekmişsin gibi komple kapanıyor ve şarja takmadan da açılmıyor. Şarjı bittiği için değil, sebepsiz yere kapanıyor. Bu arada kapanma sorunu yaşadığımız cihaz beyaz renk olanı.
    Gerçekten can sıkıcı bir durum.
    Bende de M5 gold var.Henüz bir sorun yaşamadım.Bana da olursa yazarım.Sağol paylaştığın için.

• Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık 1 aydır telefonları inceliyorum. Daha öncesinde de dönem dönem yakınlarımın aldığı telefonlar nedeniyle incelemeler yapmıştım. Benim için önemli olan kriterler:

-Batarya ömrü
    -Sağlamlık
    -Kamera (fotoğraf ve video çekim) kalitesi
    -Sar değeri (en fazla 0.7 W/kg)
    -İnternetsiz radyo bulunması
    -En fazla 5.5 inç olması, 5 inç ideal
    -Gelecekte güncelleme alıyor olması
    -Garantisinin iyi bir firmadan olması, sorun çıkarmaması

Bunlara göre fiyat skalamı biraz genişlettim ve sonuçta HTC One M8s, Sony Xperia M5, Samsung Galaxy A7 ve LG G4 (Paralel ithalat, çünkü LG Türkiye garantili olanlarda radyo yok) finale kaldı. Bunlardan M8s kamerası nedeniyle, M5 bataryası nedeniyle, LG G4 garanti mesele olur belki diye ve Galaxy A7 de tasarım olarak hoşuma gitmemesi nedeniyle direk almamın önünde duran sorunlar. Bu hafta almayı istiyorum, bana öneride bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: real_king

Gerçekten can sıkıcı bir durum.
    Bende de M5 gold var.Henüz bir sorun yaşamadım.Bana da olursa yazarım.Sağol paylaştığın için.

Rica ederim arkadaşım, umarım sorunsuz bir şekilde kullanırsın.

Fakat dediğin gibi bir sorun yaşarsan ve yazarsan sevinirim.

Birde telefonun kutusunun üzerinde REV kaç yazıyor? Ben servise göndermeden önce kutunun etiketlerinin olduğu kısmı çektim ancak bende yazmıyor.

Hiç dikkat etmemiştim o yazılara.Rev? Ne demek bilmiyorum ancak mesajı okuduktan sonra baktım ve bende Rev4 yazdığını gördüm.Umarım sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam ederim.

• emreka82 E kullanıcısına yanıt
    Saydığın modeller arasında bence sadece Xperia M5 ve Lg G4 alınası telefonlar.Benim tavsiyem M5 den yana olacaktır.2 haftadır kullanıyorum ve major bir sorunla karşılaşmadım.Fm radyo da var.Kamera desen zaten üst düzeyde.Sağlamlık çok çok değil ama dandik de değil.Android 6 güncellemesi alacak ve aslında en önemlisi bahsettiğiniz gibi sar değerinin çok düşük olması.Tam olarak hatırlayamıyorum ama 0,7nin altında bir değerdeydi.Uzun lafın kısası bu fiyat bandında çok çok iyi bir alternatif.Ben M5 öneriyorum.Ama elbette G4 iyi bir model.Seçim sizin.

• real_king kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. LG G4'ü radyosu olmaması nedeniyle eledim. Samsung da pek güzel gelmiyor tasarım olarak, bir tek A serisi bir nebze güzel. Geriye HTC One M8s ve Sony Xperia M5 kalıyor ve çok kararsızım. M8s'in kamerası ve kullananların azlığı, M5'in batarya ömrünün düşük olması (2 gün gitmesini istiyorum sık kullanımda) ve sikayetvarda çok sorunla karşılaşan olduğunu görmem direk almamın önünde duran sorunlar.

Hala karar veremedim. En son bir sitenin yaptığı uzun incelemeler var, hem de uzun kullanım testleri var (gerçi biri M8 için). Onlara da bakıp karar vereceğim galiba.

M8s şu sıra 1500 tl, M5 1400 TL.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.