Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm teknosadan xperia m5 aldım ve aldığım günden beri kimle konuşursam konuşayım karşıdaki şahıs kendi sesini duyuyor ve çok rahatsız oluyor. turkcell ile görüştüm sorun yok büyük ihtimalle telefonunuzdan kaynaklı dediler. xperia m5 in bu sorunu donanımsal mı yazılımsal mı nasıl çözülür? servise verip aylarca beklemek istemiyorum.
  • sonsuzuncu kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun.Yazılım sıfırlamayı deneyin.Olmazsa Sony'den email veya arama yoluyla destek almaya çalışın.

Android 6.0 Marshmallow güncellemesi geldiğinde düzelir belkide.Aklıma ilk etapta bunlar geliyor.Tabi düşük bir ihtimalle donanımsal bir sorun olma olasılığıda var malesef.Umarım en kısa zamanda sorun çözülür.İyi günlerde kullanın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön kameradan çıt çıt diye ses gelıyor, özelliklede ön kameranın efekleri arasında geçiş yaparken. bu sorunu benden başka yaşayan var mı
  • mrt__gl kullanıcısına yanıt
    Onu sıkıntı yapmanıza gerek yok hemen hemen hepsinde çıkıyor o ses ve o kameranın fokus yaparken çıkarmış olduğu bir ses.

• selam arkadaşlar, daha önceki mesajlarımı görenler olmuştur, kendiliğinden kapanma sorunundan dolayı telefonu 2 şubat ta servise verdim, şubat sonuna doğru cihazınız yenisiyle değiştirilecektir mesajı geldi, bu ayın 12 sinde yeni cihazı teslim aldım. Daha önce yazacaktım fakat kullanıp test etmek istedim, şu ana kadar sorunsuz kullanıyorum ayrıca şarj ömrü öncekine göre çok çok daha uzun istesem 2 gün şarja takmadan kullanırım.. yani cihazdan memnunun şu anda..
  • WiLDeR2010 kullanıcısına yanıt
    bendede kapanma sorunu ve arka kapakta hafif açılma var garantiye yollasam değişşirlermi diye düşünüyorum ayrıca nekadar sürer gelmesi oda meçhul
  • valla ilk ay götürdüğün zaman zaten değişiyolarmış bana kvk daki kadın öyle demişti, kapanma sorununu cihazı değişmeden hallederlerse arkadaki açılmayı da hallederler ve senden kaynaklıysa parasını da alırlar, servis için 30-40 günü aklından çıkar bence, gerçi kvk daki kadın sony nin çok fazla bekletmediğini söylemişti ama benim tam 40 gün sürdü.. bence zaman geçirmeden servise ver kapanma sorunu çok uyuz bi sorun
  • WiLDeR2010 kullanıcısına yanıt
    Sorununun çözüme kavuştuğu için senin adına sevindim Güle güle kullan

• arkadaşlar telefonun pil performansını en iyi nasıl yorumlayabiliriz ? wifi veya mobil açık halde benim şarj 1 günü anca deviriyor. Bu 2 gün muhabbetini hiç yakalayamadım ben. acaba bunu sorun olarak belirtebilir miyim ?
    Bir de ben bu telefonun kamera performansından çok memnun değilim :/ özellikle düşük ışıkta acaip noiselu fotoğraflar çekiyor. fotoğrafların kalitesi de beklentimin çok altında çıktı. acaba telefondan kaynaklanan bir sorun olabilir mi bunu nasıl öğrenebilirim ?
    düşük ışıkta evde çektiğim bir resmi örnek olarak gösteriyorum. Yardımcı olmak isteyenlere farklı örnekler de gösterebilirim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmo123 -- 24 Mart 2016; 23:29:52 >

• On kamera bende ters cekiyor.
    Yanı aslında duz cekiyor ama ters kaydediyor. Sankı aynadaymıs gıbı sizden oyle mı

• mrt__gl kullanıcısına yanıt
    Evet hepsinde aynı.

• Büyük oranda evet.

• http://www.hepsiburada.com/sony-xperia-m5-p-TELCEPERICXPM5-B

Arkadaşlar telefonu buradan almaya karar verdim...Telefon hakkında tecrübeyle sabit söyleyebileceğiniz avantajlar dezavantajlar nelerdir?Şimdiden teşekkürler :)
  • Daredeviil D kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 4 aydır Xperia M5 kullanıyorum.(Rev4/Gold)
    Sahip olduğu donanım açısından kesinlikle doyurucu bir profil çiziyor.İlk aldığımda Android 5.0 sürümünde bazı yazılımsal sorunlar vardı.Snapchat uygulamasını kullanırken çoğu zaman "kamera kullanılamıyor" hatası alıyordum ama Android 5.1 güncellemesini yükledikten sonra kamerayla ilgili bir sorun yaşamadım.Ve snapchat uygulamasına ard arda gelen güncellemelerle birlikte o can sıkıcı sorun düzeldi.Açıkçası ben şu an hiçbir sorun yaşamıyorum.Kamera ve ekran deneyimi oldukça başarılı.Ki beni tavlayan yönü zaten buydu.Ayrıca 8 çekirdekli ve her bir çekirdeğin 2ghz hızında olması buna ilaveten Z serisinde olduğu gibi 3gb ram olmuş olması ve Sony'nin fresh sistemi çok yormayan arayüzü oldukça akıcı bir kullanım sunuyor.2600Mah pili ile günü çıkarsada şahsen ben biraz daha iyi bir batarya performansı beklerdim diyebilirim yalnızca.Şimdi olsa yine Xperia M5 alırım.Bazı kullanıcılar cihazla ilgili sorunlar yaşayabiliyor.Ne diyelim elektronik birazda şans işi sanırım.Sorun yaşayanlar genellikle cihazın kendiliğinden kapanması gibi bir problemden şikayetçi.Lakin başıma gelmediği için o konuda bir şey diyemeyeceğim.Şahsen ben tavsiye ederim M5'i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_king -- 24 Nisan 2016; 19:59:25 >

• Beyler bende bu cihazla Z2 arasında kaldım ama siz hangisini tavsiye edersiniz ? Kullanıcılar olarak fikriniz çok önemli benim için teşekkür ederim :)
  • 6.0 guncellemesı nezaman gelır acep bılen var mı. Z2 ye gelmıa zıra.

• Ben de araniza katıldım arkadaslar. Telefonu genel olarak beğendim şarjı geç doluyor.bir de not alma uygulaması olmaması yine spor uygulaması da yok. Şaşırttı beni. Ben görüntülü konuşma bekliyordum o da yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: marcelo05

Beyler bende bu cihazla Z2 arasında kaldım ama siz hangisini tavsiye edersiniz ? Kullanıcılar olarak fikriniz çok önemli benim için teşekkür ederim :)

Xperia Z2 zamanının baba cihazlarından biridir ve Xperia ailesi içinde kült modellerden biridir.Ve fakat... Artık 2016 yılındayız ve daha güncel modellerden seçim yapmanız daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Xperia M5 kullanıyorum ve tavsiye ederim.En azından kamera anlamında çok daha kalitelidir Z2'ye nazaran.Ve daha güncel bir model.Tercih sizin

• iphone45 İ kullanıcısına yanıt
    Android 6.0 Marshmallow güncellemesi için sanırım biraz daha bekleyeceğiz.Mayıs sonu gibi M5'lere dağıtımı yaparlar bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

slm teknosadan xperia m5 aldım ve aldığım günden beri kimle konuşursam konuşayım karşıdaki şahıs kendi sesini duyuyor ve çok rahatsız oluyor. turkcell ile görüştüm sorun yok büyük ihtimalle telefonunuzdan kaynaklı dediler. xperia m5 in bu sorunu donanımsal mı yazılımsal mı nasıl çözülür? servise verip aylarca beklemek istemiyorum.

Yazılım onarmayı dene istersen. Ama sd kart hariç bütün veriler silinir.

Onarmadan sonra ayarlara girip Mikrofon gürültü azaltma ve Konuşmacının sesini arttırma seçeneklerinin ikisini de kapat. Muhtemelen sorununu çözecektir. Benim z2 de işe yaradı çünkü.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.