Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Görüntülü görüşme yapmak için internet bağlantısı kullanan bir uygulama kullanmalısın.Facebook Messager,Tango,Bip,Hangout gibi...

Ama spor uygulaması var. WhatsNew veya Google Play Store'dan Lifelog uygulamasını indirebilirsin.Sony'nin spor uygulamasıdır.Ama etkin kullanabilmen için Sony SmartBand gerekiyor.Veya yine bir Google uygulaması olan Google Fit var sanırım. Not uygulaması yok evet ama Xperia Çizim de basit metinler için text girişi yapabilirsin.Ama asıl işi tabiki çizim

Güle güle kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_king

Görüntülü görüşme yapmak için internet bağlantısı kullanan bir uygulama kullanmalısın.Facebook Messager,Tango,Bip,Hangout gibi...

Ama spor uygulaması var. WhatsNew veya Google Play Store'dan Lifelog uygulamasını indirebilirsin.Sony'nin spor uygulamasıdır.Ama etkin kullanabilmen için Sony SmartBand gerekiyor.Veya yine bir Google uygulaması olan Google Fit var sanırım. Not uygulaması yok evet ama Xperia Çizim de basit metinler için text girişi yapabilirsin.Ama asıl işi tabiki çizim

Güle güle kullan

teşekkür ederim. F/P olarak bakıp LG G4 yerine bunu seçtim, inşallah pişman olmam. Ama görüntülü görüşme olmaması, hoparlörün altta olması, şarjın çabuk bitip geç dolması, ekstra uygulama azlığı, güncellemenin geç gelmesi (belki de marshmallow son olur) hoşuma gitmedi. Bıraktığım s3'ümde bile bazı güzel özellikler vardı, neyseki bunun kamerası ve tasarımı hoş. Bakalım, inş. severiz.

• Aylar öncesinde Xperia M5 Kullanıcı Deneyimi Anketi'ni yine bu konuda sizlerle paylaşmış ve ankete katılmanızı sizlerden rica etmiştim.
    İşte anketimizin sonuçlarının yer aldığı görsel.

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0

NOT: Bu anket Android 5.1 güncellemesinden önce yayına verilmişti.Dolayısıyla anketi cevaplarken yaşanan bazı sorunlar artık sorun değildir.

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_king -- 27 Nisan 2016; 23:20:24 >

• sssssssssssa
  • Arkadaşlar telefonu bugün sabah aldım telefonla görüşürken bi süre sonra sesim bi anda gitmiyo karşıya bu durumu yaşayan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosyalistimam

Arkadaşlar telefonu bugün sabah aldım telefonla görüşürken bi süre sonra sesim bi anda gitmiyo karşıya bu durumu yaşayan varmı?

Oldu kardeşim 2 defa hemde. Yeniden başlatmadan düzelmedi.

• Ya arkadaşlar tel simi telefon açıldıktan 30-40 saniye kadar geç algılıyo. Eskiden böyle değildi. Teli bi de formatladım bunun için halen değişen bişey yok. Ne yapsam bilemedim. Yazılımsal mı sorun sizce yoksa donanımsal mı?

• Arkadaşlar sony m5 root hakkında yardımcı olabilecek varmı nasıl yapılıyor?

• arkadaşlar telefonla video çekiyorduk video bitti durdurma tuşuna bastık, basış o basış telefon 1 haftadır dokunmatik fonksiyonunu kaybetti. yan tuşların hepsi çalışıyor ama dokunmatik adına hiçbir belirti yok. telefon kalakaldı elimizde ne yapalım ne edelim?
  • arkadaslar bu telefonu almayı düşünüyorum
    interntte herkes sorunlu stabil değil kapanıyor kamera sıkıntısı takılıyor falan demiş
    bu durumlar android 6 güncellemesinden sonra devam ediyor mu?
    kamerası işlemcisi çok iyi görünüyor kagıt üstünde ama fiili olarak aynı performansı veriyor mu
    cevaplarsanız çok mutlu olurum
  • garfield.es G kullanıcısına yanıt
    Ben yaklaşık 8 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.Android 5.1 güncellesinden sonra zaten cihaz oldukça stabil hale gelmişti.Android 6 Marshmallow güncellemesini de yükledim gayet memnunum.
    Rev4 bir M5 alırsan sorun yaşama ihtimalin çok az diyebilirim.

• real_king kullanıcısına yanıt
    verdiğin bilgiler için tesekkür ederim
    sunu da sormadan geçmiyim rev4 nedir 4. seri üretim mi
    ve ben telefonun kapalı kutu telefonun rev4 oldugunu nasıl anlarım
  • Tavsiye ettiğiniz hızlı şarj eden powerbank tavsiyeniz var mıdır?
  • garfield.es G kullanıcısına yanıt
    Rev, revizyon kelimesinin kısaltmasıdır.Rev kaç olduğu ise kutunun üzerinde yan tarafında yazıyor.En son Rev4 vardır.Rev3 olanlarda bazı sıkıntılar mevcut olduğunu çoğu zaman duyuyoruz.

• hsyncb15 kullanıcısına yanıt
    Şahsen belirli bir marka ve model önerim yok.Lakin en az 1Amper değerinde olursa fena olmaz.

• Arkadaşlar tel şu geçirdi ve kapandı. 4-5 saat geçtiğinde açma tuşuna bastım beyaz bildirim ışığı yandı 5 dakika sonra ise açık mavi ye dönüştü ve sürekli yanıyor şarj taktım yine aynı bi anlama geliyormu acab ne yapmaliyim

• merhaba arkadaşlar ben 8 aydır sony m5 kullanıyorum android 6,0 a güncelledikten sonra ana ekranda sağ üst köşedeki saat donmaya başladı bir süre sonra ekranı kiletledikten sonra kilit ekranındaki satt doğru ama sağ üst köşedeki duruyor format attım saatin ayarlarını değiştirdim ama olmuyor ne yapmam gerekeni söyler misiniz garantiye mi göndermeliyim yoksa bir çözümü var mı?
  • telefon android 6.0 ya geçtikten sonra alarm 2-3 dakika geç çalmaya başladı bu sorunla karşılaşan var mı? bunu nasıl çözebilirim?
  • Arkadaşlar merhaba, telefonu yeni aldım lollipop yüklü, marshmallowa güncellemeye çalışıyorum. 1.150 mb bir güncelleme mevcut, indiriyorum yükle diyorum telefon kapanıp yeşil android geliyor telefon güncellemeye hazırlanıyor diyip bir çubuk çıkııyor, bu çubuk tam dolmadan kapanıp açılıyor sistem güncellemeye hazırlanıyor diyip normal 5.1e geçiyor birden. Hiç uygulama optimizasyonu ekranı falan yok. Bilgisayarım da linux, sonynin pc suite sürümünü kullanamıyorum şu an, bir çözüm önerisi olan var mı?

Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duymayan görmeyen ve Xperia M5 sahibi olupta bu kampanyaya katılmayan kalmasın!

Android 7 Nouget güncellemesinin gelmesini istiyoruz ve change.org da ki kampanyamız ile Sony'e bu konuyu duyurmaya çalışıyoruz.Desteğiniz için şimdiden teşekkürler. Daha önceden imzalamış olan arkadaşlar da sağolsunlar.Olabildiğince paylaşıp sesimizi duyurmalıyız!

https://www.change.org/p/sony-mobile-xperia-m5-e-android-7-nouget-güncellemesi-gelsin
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.