Bildirim
★ Sony Xperia M5 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★6.0 Güncel (583. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Evet. -
Fiyatına göre özelliklerinin iyi olmasından dolayı almayı düşünüyoruz ama sürekli sorunlu olduğu dile getirilmiş. Bazı kişiler de hiçbir sıkıntı yaşamadığını ya da güncellemeden sonra sorunların bittiğini söylüyor. Rev4, Rev5 gibi ayrımlardan bahsediyorlar. Bu konulara açıklık getirebilecek birileri var mı? -
Az sorun yaşayanlardan biriyim. Ama yine de tavsiye etmiyorum. Sony alınacaksa amiral gemi alınmalı. Orta segmentte iyi değil. Hem malzeme kalitesi kötü hem de yazılımsal olarak da problemleri var. Kamerası yakın çekimde odaklama yapmıyor, saati geri kalıyor. Aşağı yukarı bütün revlerde var bu sorunlar. Yeni cihaz olmasına rağmen sony 11. Ayında cihaza güncelleme desteğini kesti. Başka markalara bakmanızı öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 17 Temmuz 2017; 12:51:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maddi olarak en üst modeli alacak durumda değiliz. F/P oranı önemli oluyor. Benzer özellikleri olan sorunsuz bir telefon öneriniz var mı? -
Dostum merhaba
Ben telefon çıktığı zamanlarda aldım ve rev 3 modeliydi ve hiçbir kronik sorun yaşamadım yeni yazılım geldiğinde de gayet stabil olmuştu cihaz lâkin 1 yıl sonra havuza düştü ve arkası açıldı o yüzden garantiye verdim ve rev 5 gönderdiler ( Eylül'de garantisi bitiyor) 10 aydır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım gayet hızlı ve stabil bir şekilde çalışıyor ve çok memnunum.
Bunların dışında sorun yaşayan olmadı mı tabiki oldu sonuçta elektronik bir cihaz olduğu için biraz da şans diyelim ama rev 5 alanlarda sorun yaşayan çok nadir gördüm ya da hiç görmedim.
Üstün özelliklerde telefon değil de orta segmentin üstünde bir cihaz arıyorsan M5 tavsiye ederim. Kamerası olsun sesi olsun tasarımı olsun gerçekten çok güzel. Tabi benim görüşüm ve kullandığım süre boyunca sorun yaşamadığımın bir sonucu olarak bu şekilde yazdım.
Ama alacaksan da spot ya da 2. El kesinlikle alma direk git 50-100 tl fazla ver sony bayisinden al kafan rahat olsun.
Sonuçta seçim senin istediğin telefonu alabilirsin her ne alırsan al şimdiden hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 17 Temmuz 2017; 15:59:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yorumunuz için teşekkür ederim. Sıkıntıları olmasa çok güzel bir telefon olduğunu biliyorum. Eğer alırsak Turkcell İletişim Merkezi'nden Genpa garantili olarak almayı düşünüyoruz. Sony bayisinden almak arasında fark olur mu? -
Bir sorun olacağını düşünmüyorum lakin paralel şirketler her zaman uğraştırıyorlar o yüzden sony bayisi dedim. Beni telefon bozulunca kvk'ya götürün dediler ben gittim aldığım sony bayisinie verdim alın siz gönderin gelince haber edersiniz gelir alırım dedim. -
Tamam, teşekkür ederim. -
Son olarak telefonun Rev5 olup olmadığının nasıl anlaşıldığını söyleyebilir misiniz? -
Kutu üzerinde barkodun olduğu tarafta Rev 5 yazar ya da Revizyon 5 -
Peki, ona dikkat edeceğim. Teşekkürler. -
huawei p9 lite modelini araştırmanızı tavsiye ederim -
Onu da araştırıyorum. Duruma göre ikisinden birini alacağım, sağ olun. -
Ya şu telefonu servise gönderipte resetleme sorunundan kurtulan kimse olmadı mı ya
Gönderdim resetleme sorunu düzeldi, daha sonra arka kapakta açılma ve aşırı ısınma ve kamera sorunuyla tekrar gönderdim geldiğinde arka kapaktaki açılma iki katına çıkmıştı hatta bloknot kağıdı içine girip kaybolabiliyordu :), xperia destek hattı ile görüştüm şikayetimi belirttim tekrar göndermemi istediler tekrar servise gönderdim düzgün bir şekilde geldi, fakat daha 4 ay bile geçmemesine rağmen tekrar arka kapakta açılma meydana geldi su geçirmez özellikte olarak satılan telefon koca bir not kağıdını içine alabiliyor :):). Bir hafta kadar önce ilk olark tüketici heyetine servis formları ile uğradım durumu belirttim başvurmam halinde ücret iadesi alacağımı söylediler durum üzerine xperia destek hattını aradım durumu bildirdim mekanik onarım istemediğimi telefonun değişimini istediğimi aksi halde tüketici heyetine başvuracağımı belirttim onlarda tekrar servise göndermem gerektiğini ve onarım istemediğimi değişim isteğimi belirtmemi istediler şu an yedek telefon ayarlamaya çalışıyorum yine çözüm bulamazsam malesef tüketici heyetine başvurup iadesini talep edeceğim. Telefonu teleservice Ankara'ya gönderiyorum bu arada ekranda birde sarı leke oluştu nazar boncuğu gibi.
ALMAYI HALA DÜŞÜNENLER İÇİN YAZIYORUM
1-cmdc1
2-t68
3-t610
4-t700
5-lt18
Modellerini kullanmış biri olarak M5(E5603) kadar kalitesiz bir sony ürünü malesef görmedim sakın bulaşmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerhs -- 20 Temmuz 2017; 12:4:56 >
-
Merhaba arkadaşlar sony m5 telefonu yaklaşık 1 yıl önce almıştım ve sorunları çıkmaya başladı önce mikrofonu bozuldu şimdi ekranın alt tarafında digital izler var ve büyüyor bu izler nedir tele ne olmuş sizdede böyle durum oldumu?
-
İkinci el Sony Xperia M5 buldum, satan arkadaşa değişim cihazı olarak gelmiş. Bir seneden az süre boyunca arkadastaymis. Satıcı arkadaşın demesine göre kullandığı süre boyunca herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmamış. Havuzda bile fotoğraf çektim dedi. Bu da kafamda soru işareti oluşturdu. Fiyatı uygun buldum. Burada ki yorumlar da iç karartıcı doğrusu ne yapsam bilemedim.
Hocalarım sd kartı nasıl dahili hafıza gibi gösterebiliriz? Var mı bi çaresi m5 için?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X