Şimdi Ara

★ Sony Xperia M5 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★6.0 Güncel (584. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.755
Cevap
95
Favori
366.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar m5 i tv ye nasıl bağlarız. Amacım tv yi Android gibi kullanmak. İnternet,oyun ve kodi ile tv izleme amaçlı. Olabilirmi böyle birşey fikriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ablam bunu Ocak 2016 yılında aldı, telefon bazen durduk yere kapanmaya başladı, ses kısma tuşu bozuldu. Telefonun kamerasından ve hızından memnundu ama bu gereksiz kapanmaları canını çok sıktı. 2 defa servise yolladı. Ses kısma tuşunu düzeltmemişler. Telefon geldiğinde hala sorunlar devam ediyordu. 1-2 ay oldu olmadı ablam başta telefon alıp, telefonu ve faturayı bıraktı. Servise bugün bıraktım. Bakalım sorunlar devam edecek mi göreceğiz. Olmadı 4. kez yollayıp ürün değişimi isterim. Ben buradaki yorumları okuyup ablama almamasını salık vermiştim ama o telefonun tasarımına eriyip bitti. Uzun lafın kısası, evet teknoloji şans ama bu konuda sorun yaşıyan insanlar, sorun yaşamayanlara göre fazla gibi geldi bana.
  • Yağsız Makarna kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler ama artık ihtiyacımız kalmadı. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felekut

Hocalarım sd kartı nasıl dahili hafıza gibi gösterebiliriz? Var mı bi çaresi m5 için?

https://www.tahribat.com/forum/android-hafiza-kartini-telefon-hafizasi-gibi-kul-219457
  • https://youtu.be/jq_DK5-Ip18

Uyumlu Nougat ROM'u olduğuna dair şöyle bir video var. Deneyen bilgilendirirse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: semih01sem

https://youtu.be/jq_DK5-Ip18

Uyumlu Nougat ROM'u olduğuna dair şöyle bir video var. Deneyen bilgilendirirse sevinirim.

tek bir apk ile custom nougat gerçekten yüklenebiliyorsa çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 28 Temmuz 2017; 19:9:20 >
  • semih01sem S kullanıcısına yanıt
    Bence virüs gibi hakkındaya giripte telefonu göstermiyor. hangi telefon bilmiyoruz. 3d toucha basıyor m5tede o yok.
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Hangi cihazinaldin hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: fayda-i maksimize

Hangi cihazinaldin hocam?

Huawei P9 Lite (2017) aldık.
  • crista galli C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Yaptım ama oraya birşey kuramıyorum. Sd kartı dahili hafıza diye gösteriyor Verileri taşı diyorum taşıyor gösteriyo. Hatta hafıza kartı doluyo fakat gerçek dahili hafızadan yer açmıyor. Siz denediniz mi bu yöntemi?

• felekut F kullanıcısına yanıt
    şahsen denemedim. ama deneyen arkadaşlarda sıkıntı olmamıştı. yeni kurulan uygulamaları hafıza kartına kuruyor mu?
    Hocam xiaomi mi5 e filan bakın ben aldım pişman oldum

• adanalıyık0101 A kullanıcısına yanıt
    Yukarıda Huawei P9 Lite 2017 aldığımızı yazmıştım.

Hayırlı olsun o zaman

• adanalıyık0101 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• quote:

https://youtu.be/jq_DK5-Ip18

Xperia M5 için şuan resmi olarak nougat yoktur,bizim TRXteam ekibi olarak çalışmalarımız vardı fakat destek gelmediği için çalışmanın gereksiz olduğu kanaatine varıp çalışmaları sonlandırmaya karar verdik,eğer çalışmalara devam etmek isterseniz xperia m5 için cm13 ve los13 gibi çalışmalarımız ve kaynak kodumuz var,internette mevcut,devam ettirebilirsiniz.

• ByBlaCk4 kullanıcısına yanıt
    Devam ettirmeye kalksam telefonun brick olma ihtimali yüzünden devam ettiremem. O kadar zengin değiliz ki :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Devam ettirmeye kalksam telefonun brick olma ihtimali yüzünden devam ettiremem. O kadar zengin değiliz ki :)

brick olması halinde cihazın garantisi var ise garanti kapsamında yapıyorlar,anlaşılmıyor serviste cihaza ne yapıldığı,yinede sizin kanaatiniz :)
  • Bootloader kilidini açarken sony sitesinden imeimizi yazarak kod alıyoruz, bu garanti dışı bırakırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdRenaLime -- 12 Ağustos 2017; 8:56:17 >
  • Arkadaşlar ayarlarda mikrofon gürültü engelleme gibi bi şey vardı? Şimdi bulamadım. Tam olarak nerdeydi bu ayar?

• 
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.