Şimdi Ara

★ Sony Xperia M5 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★6.0 Güncel (585. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.755
Cevap
95
Favori
367.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kurmuyor hocam. Araştırdım sizin dediğiniz yöntemin devamında bi kod daha vardı locate 1 falan yazıyoduk, uygulamaları direk hafıza kartına kurmak için ama o da işe yaramadı hafıza kartım 4 gb acaba ondan mı olmadı. 4 gb da deneyip olursa 64 alacaktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • felekut F kullanıcısına yanıt
    Xperia m4 konusunda da vardı bi yöntem bi de oraya bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: DangerliFenerli

Bootloader kilidini açarken sony sitesinden imeimizi yazarak kod alıyoruz, bu garanti dışı bırakırmı

kod alman açtığın manasına gelmez,bu sebepten dolayıda cihaz garanti dışına çıkmaz,garantiden faydalanabilirsin,ama bl yi açar isen cihazın garanti dışına çıkar kapatana kadar
  • Telefonu ekranda kırmızı mavi lekelenme ve bataryanın çok kısa gitmesi şikayetiyle maltepe teleservise vermiştim. Telefon 10 günde döndü servisten. Ekranı ve kasayı değiştirmişler. Galiba bataryayı da değiştirmişler. Şu an 5 saatten fazla ekran süresi alıyorum. Gayet iyi olmuş telefon.

• Beyler konu açtım ama kimse iplemedi. Bazen ekranda dokunduğum yere doğru daralan ekteki gibi bi daire çıkıyor sinirlerimi bozuyor neden olduğunu bilen var mı?

★ Sony Xperia M5 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★6.0 Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baalzebuub -- 16 Ağustos 2017; 11:38:3 >
  • Baalzebuub kullanıcısına yanıt
    Geliştirici seçeneklerinden bi ayarla alakalı olabilir belki. Geliştirici seçenekelerini kapatmayı bi deneyin

• crista galli C kullanıcısına yanıt
    Hocam geliştirici seçeneklerde kontrol etmediğim bişey kalmadı hatta kapattım dediğiniz gibi tekrardan açtım halen var. Tatilde olmasam çoktan sıfırlayacağım telefonu ama tatildeyim.

Geliştirici seçeneklerinde giriş kategori kısmında doknunmaları göster seçeneği var sanırım onu açmışsınız

• Arkadaşlar bir bilgilendirme yapayım belki lâzım olur

Öncelikle telefonda garip bir sorun gibi bir şey oldu ama düzelttim sorun ise şu, hoparlörden kesinlikle ses gelmemeye başladı ve aramalarda ne sesim ne de karşı tarafın sesi duyuluyor işin garip tarafı hoparlör açınca sesler geliyor

Çözüm ;

Telefonu kapatın sd kartı çıkartın açarken ses açma tuşu ile açma tuşuna basılı tutun telefon 1 kere titremeden sonra uzun süreli bir titreme yapacak ondan sonra telefonu normal olarak açın sd kart takmadan telefonu açtıktan sonra sd kartınızı takın düzelir, düzelir diyorum ben o şekilde yaptım düzeldi

Umarım bu sorunu yaşayan birine yardımcı olabilirim ve inşallah da kimse böyle garip bir sorun yaşamaz

Neyseki düzeldi :-)

• zack06 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam geliştirici seçeneklerde ki seçeneklerden biri değil kapatsam dahi oluyor zaten.

• Arkadaşlar telefonda yankı problemi başladı. Beni arayanlar kendi seslerinin yankılandığını söylüyor. Kılıfı çıkardım, başka sim kart takıp denedim, yazılım onarma yaptım ama sonuç aynı. Acaba çözümü bilen var mı? Yeni servisten geldiği için mecbur olmadıkça servise vermek istemiyorum.

• Telefonu fabrika ayarlarına çevirdim filan sıfırladım ama o ekranda oluşan daire olayı halen devam ediyor ve ayrıyetten bildirim geldiğinde bildirim ışığı da yanmıyor sadece şarj olurken seviyeye göre yanıyor. Bilgisayar olsa yazılım onarmayı deneyeceğim umarım o şekilde çözülür sorunlar

Ayarlar ekran eldiven modunu kapatırsanız sorununuz çözülür

• evet arkadaşlar sonunda benim telefona da su kaçtı. telefonu uygun zamanda servise verecem. sıkıntı çıkmadan tamir/değişim/iade olur mu ? çok uğraşır mıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykusuzinsan

evet arkadaşlar sonunda benim telefona da su kaçtı. telefonu uygun zamanda servise verecem. sıkıntı çıkmadan tamir/değişim/iade olur mu ? çok uğraşır mıyım ?

Ip68 sertifikası var değişim istiyorum diyin servise verirken. Değiştirmek zorundalar. Tabi tatlı suysa olur. Havuz, deniz suyu vs olursa garanti dışı bırakabilirler

• crista galli C kullanıcısına yanıt
    Cihaz bugün açılıyor ama dokunmatik çalışmıyor. Bugün servise vereceğim ve tek umudum iade..

• 640 TL onarım ücreti çıkardılar. Delirmek üzereyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: uykusuzinsan

640 TL onarım ücreti çıkardılar. Delirmek üzereyim.

Ücreti ödemek istemiyorsanız hakem heyetine başvurun. Ip68 sertifikası var. Değişim yapmak zorundalar. Ya da teleservice'e verdiyseniz bir de kvk'ya vermeyi deneyin. Bazen bir servisin ücret istediği arıza için diğer servis ücret almayabiliyor.

• Bu ezik yüzünden garanti dışı kaldı. Kasada açık vs yok.

• hocam birde teleservice gönderin benim telefonda ufak bir kırık vardı kvk yapmadı garanti dışı bıraktı ama bende teleservice yolladım onlar onarıp gönderdi yurtiçi kargo ile gönderim yapabilirsiniz önce teleservice sitesinden kayıt oluşturun daha sonra gönderin
  • 
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.