Şimdi Ara

Sony Xperia M5 inceleme videosu 'Dünyadaki ilk kapsamlı inceleme karşınızda' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamerası haricinde iyi değil. 8 çekirdekli işlemci o ekran kartının yanına süs olsun diye konulmuş heralde oyun konusunda bir şey beklemeyin

• Yüksek grafikli oyunlarda fps sonuçlarını rakamsal olarak verirseniz,performans ve akıcılık konusunda daha iyi fikir edinebiliriz...

• Ekim çok geç bence sony Türkiye uyuma:)

• C5'in ekran kasa oranına bir bakın bir de bunun. Sony iki ayrı tasarım yapayım demiş ama bunu resmen batırmış. Teorik olarak %66 kasa oranı pratikte sanal tuş kullanıldığından %60'lar seviyesine denk geliyor ki günümüzde bu kasa oranı çok çok düşük bir oran. Halbuki C5 gibi aşağıdaki boşluğu küçültseydi yanlardaki kalın çerçevelere rağmen biraz olsun tasarımı güzelleştirebilirdi. 5 inç bir ekrana C5'in tasarımını kullanın ergonomik efsane bir tasarım ortaya çıkar.

• Z1 bin liraya satılıyor 3000mah pil var daha cazip değil mi, yeni mediatek işlemciler s800 e gerçek anlamda fark atıyor mu yani tüm çekirdeklerin çalıştığı bechmarklar hariç.

• işte budur. eğer ki doğru fiyat ve pil konusunda iyi olabilirse piyasanın altından girer, üstünden çıkar bu telefon.
  • Bir sonraki telefonum için z3c dşünüyordum bu telefon biraz aklımı çeldi. Şahsen ben bir telefona 1250 liradan fazla vermem, z3c nin de fiyatının düşmesini bekliyorum. Bahsettiğim fiyat civarı çıkarsa 2 model arasında kalırım.
    Lg nin leş ses kalitesi ve 4x hd fiyaskosundan sonra, kız arkadaşımdaki 650 liraya aldığımız xperia l ateş ediyor resmen.
    Sony bu işi iyi yapıyor, tasarımlarını seviyorum ve büyük telefonlara oranla compact modeller çıkarması da bana göre bir avantaj.
    Çerçeve kalınlığına benim için çok problem değil, ne olursa olsun kalite hissini sonuna kadar yaşatıyor.

• Erdi bey bu telefonda ekrana çift dokunarak uyandırma var mı?

• Batarya konusunda aklınızda soru işareti kalmasın. Yoğun kullanımlarda bile 1 günü rahat çıkaracaktır.
  • buda ısınmıyordur umarım
  • Telefonun köşelerindeki oval detaylar şık duruyor.

• inceleme için teşekkürler
    Sony resmen kullanıcısını katakulliye getirdi.M4 aqua çıktı oh ne güzel telefon dedik aldık.Ardından M5 çıktı fiyatı 1300 tl nin altında olursa.Yazıklar olsun sony ye.Tahminimce bu telefon ulkemize 1600 tl den ekim ayında girecektir.Ki neden derseniz artan vergilerle beraber hukumetin planına göre bu telefonu alacak olandan daha fazla para koparmak için.Şayet sony m4 aqua ya android M güncellemesi vermezse ve m5 in fiyatı 1300 tl den fazla olmassa sony benim için bitmiştir
    İnsanları kazıklıyorlar mı kazılamıyorlar mı bakacağız

• Ne kadar doğru bilmiyorum ama fazla ısınıyor deniyor M4 için. Bence kalın ve çerçeve detayları basit göstermiş telefonu. Düz siyah çok şık duruyor keşke dikdömışrtgen hat çerçevesi olsaymış

• Gscarbon G kullanıcısına yanıt
    1301 tl kurtarır mı hocam. hay Allah'ım yaa neredeyse dua edecek fiyatının yüksek gelmesi için. merak etmeyin 1500 TL'nin altında gelmez hele ki şu dolar kuruyla...
  • Erdi bey telefonda knock kod var mı???

• karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Kardes sen beni yanlis anladin.Ben kimsenin cebindenn fazla para ciksin istemem.Sony ye veryansin ettim.m4 aqua nin ardindan boyle bir telefonla piyasada boy gosterdigi icin
  • el görmek olmasaydı iyiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • technoroom T kullanıcısına yanıt
    M4 aqua da bile var. Bunda da vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce inceleme için Teşekkür ederim...arkadaşlar yorumları okudum bir kısmına hak verdim bir kısmına vermedim... nedenine gelince, ben Xperia Z3 kullanıcısıyımve Oyun tutkunuyum, piyasada ısınmayan telefonlarda gördüm! aynı oyunu oynarken z3 çok ısınırken buz gibi telefonları da... ama!!!! Buraya dikkat (z3 te en ufak bir kasma olmaz iken buz gibi duran telefonda kasmaktan oyun oynayamıyorsunuz...:) ) ısınması o telefonun kötü olması anlamana gelmez zira telefonlarda fan desteği olmadığı için ısınmanın önüne geçilemez geçilirse de telefondan verim olarak düşük yararlanırsınız nedeni ise ekran kalitesinin düşmesinden kaynaklıdır vs. vs...Ben uzun yıllardır sony kullanıyorum ve vaz geçmeye de niyetim yok... pil kapasitesi, performansı hatta, only balans yapısı benim çok hoşuma gidiyor (ekranı kaplayan tuşlar hariç) bunun dışında M4 aqua alan arkadaşım telefonun gerçekten çok iyi tabi ki de bir sonra çıkacak olan telefon diğerinden iyi olmak zorunda ben de Z3+ çıktı diye feryat mı edeyim Sony beni kazıkladı mı diyeyim...:) siz cihazlarınızı güvenle kullanın piyasadaki en iyi cihazlar şu an Sony de... Okuduğunuz için Teşekkürler...

• Çerçeveleri aşırı kalın olmuş. Alttaki kısım çok çirkin gözüküyor, bomboş siyah çerçeve.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.