Şimdi Ara

Sony Xperia M5 inceleme videosu 'Dünyadaki ilk kapsamlı inceleme karşınızda' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende en az 5 aydır sony xperia m5 kullanıyorum bu telefonumu 2. kez servise verişim olacak. Telefon kötü değil çok iyi ama arıza sorunları başa bela. İlk gönderişimde telefonu alıp eve gittiğimde siyah bir ekran çıkınca sol alt köşesinde mor bir leke gibi bir şey beliriyordu ve telefon artık ısısından elimi yakmaya başladı çünkü çok çabuk ve aşırı ısınıyordu bu çok sinir bozucuydu telefonu aldığımdan beri vardı ve bende korktum açıkça ve direk servise verdim ve tam 1 ay sonra geldi. Neyse mutlu oldum ben tabi ama telefonum geldikten neredeyse 2 ay sonra da telefonumun şarjı %95 iken birden bire kapandı ve açtığımda android sistemi bilmem ne ediliyor yazıyor 10 dakika kadar bekledikten sonra tekrar kapanıyor açtığımda yine aynı şey oluyordu en son kapandığında bir daha da açılmadı sonra bende şarja bıraktım ama şarj ışığı bile yanmıyordu sonra 2 gün kadar kapalı kaldı ve o süreçte ben neredeyse hep telefonumu şarja bıraktım sonra sabah uyandığımda açıldığını gördüm ve mutlu oldum. sonra şarjı %80 e düşene kadar telefonu kullandım ve snapchatten fotoğraf çekinirken birden telefon kasıldı ve dokunmatiği ben bir şey yapmadan kendi kendine çalışmaya başladı ve telefon kapandı. Sonra tekrar açtım bi kaç defa bu döngüyü yaşadım ve son kapanışında bir daha açılmadı. 1-2 hafta sonra telefonu şarja taktım yine ve bu sefer ışığı da yandı pil seviyesi de %0 dan dolmaya başladı tekrar bende o gün ful şarjda bıraktım ve sabah %100 olduğunda hemen açtım ve müziklerimi yedekledim ama fotoğrafları yedeklemeye kalmadan yine aynı şey oldu benim de yapacak bir şeyim kalmadığı için servise vermek zorundayım ama kesinlikle vermek istemiyorum çünkü tüm fotoğraflarım gidecek. Forum sitelerinde herkes bu sorundan bahsetmiş artık lütfen bir şey yapılsın yaz tatilindeyiz ve sürekli telefonuma ihtiyaç duyuyorum ve servise vermek de istemimyorum. Olmadı ya sorunumuzu çözsünler ya da oradan başka bir telefonla takas etsinler ki gerçekten bu harika olur. Umarım beni dikkate almışsınızdır...

• Telefon alırken telefonumun 4,5 G uyumlu olmasına özen göstererek, Sony Mobile Xperia m5 telefonunu 09.01.2016 tarihinde aldım. Telefon 4,5 G'ye geçtiği anda telefonu kapatıyor ve şarj aletine takılmadan açılmadı. Sony yetkili servisini aradım ama operatör kaynaklı olabileceğini söylediler. Yazılımsal bir sıkıntı olduğunu düşündüm Android 6.0 kurup denedim ama ne yazık ki sonuç yine aynıydı.

Bende KVK servisine götürdüm geçen hafta. Aynı gün sorunun düzeldiği mesajı geldi. Batarya değişmiş olarak geri verdiler. Teslim aldığım gün LTE açık bir şekilde denedim. 5 kere reset attıktan sonra telefon bir daha açılmamak üzere kapandı. Ertesi gün tekrar KVK'ya götürdüm. Bu seferde Anakartı değişecek dediler. Bu kadar basit bir hatanın bu kadar arıza yaratması Sony Moble firması tarafından düzeltilmeli. 6 ay içinde bu şekilde olması düşündürücü. Bilişim öğretmeni olarak artık kimseye Sony Mobile markasını önermeyeceğim!

• Çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ACIL YARDIM:Xperia m5 telefonum surekli kasiliyor bu hic bitmiyor telefon kullanilmaz oldu cozumunu bilen acil yanit versin lutfen daha ayrintili incelemek isterseniz metehh34@gmail.com dan ulasabilirsiniz COK ACIL

• Arkadaslar merhaba sony m5 icin soylenecek soz tamamen arıza uzerıne kamera acmama sorunuyla basladı guvenlı acılıs yaptık sımdıde kapanıp acılıyor durup dururken cepte yada kurcalarken gıdıyor sıfre sormaksızın gerı acılıyor sıkmaya basladı artı servıs maceralarını okuyuncan korktum bugun duydum 40 gun servıste kalan sony modelı varmıs yuh artık dedım son sozum ısınma cok oluyor ama kasma yok yınede tavsıye etmem hıcbır sony modellerını 6. Ayda tamamen sorun uretmeye baslıyor cıhaz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.