Şimdi Ara

Sony Xperia M5 inceleme videosu 'Dünyadaki ilk kapsamlı inceleme karşınızda' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

full hd çözünürlük, 3 gb ram hala orta sınıf mı oluyor bu sizin sınıf anlayışınız ne allah aşkına....

2015 yılındayız. Artik bu özellikler orta sınıf oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    hd çözünürlük, 2g ram giriş sınıfı mı oluyor
  • sony m5 aldım bu telefon kapanam sorunu var alan herkes aynı sorundan dertli 10 gün kullandım sonra teelfon kapandı bir daha acılmıyor çok kötü

• arkadaşlar almayın. paranıza yazık. sony diye, dünya devi diye aldım ama yapanında satanında ..........................
    bir hafta içinde arıza yaptı. kronik muhtemelen. herkeste aynı problem var. biliyorum. kapanıyor ama açıkmıyor. sadece şarja takınca açılıyor. şarjıda berbat
    servise gönderdim 1 ay oldu yok tamirde yok bakılıyor diyorlar ama sonuç yok. şimdi yenisini sıfır paket göndereceğiz dediler ama onuda istemiyorum dedim.
    aklınız varsa alayın. ben gerçekten dost olarak yazıyorum ve paranıza yazık etmeyin. ben 1 aydır telefonsuz ve mağdurum.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    M5 telefonumdaki farklı sorunlar nedeniyle bende mağdurum ve 11 Aralıktan beri telefonsuzum. Yeni telefon almayı düşünen arkadaşlar sorumsuz ve ilgisiz bir firma ile uğraşmak istemiyorsanız başka markalara yönelin.
  • Arkadaşlar bende aldım bu telefondan kapanma sorunu yaşıyorum bir defa servise gönderdim bişey yok dediler ama hala ayni sorun telefondan soğdum yine göndereceğim. Bu telefondan aynı problemi olan arkadaşlar toplu olarak şikayet formu var hepbirlikte iadesi için şikayet edelim.Bu bu telefonda herkea aynı problemden şikayetçi

• Allah belasini versin ben bi hata yaptim aldim siz dusmeyin aldigim gun arizalandi 21 gunden beri garantide gelmez

• sakın almayın 52 gündür yeni cihaz bekliyorum sakın arkadaşlar sakın sony bozuk ürün satıyor sonra arkasında duran yok 52 gündür mağdurum servis avea bayi sony kimse takmıyor hakem heyetine başvuru yaptım bakalım sonuç ne olacak

• Sony xperia z2 kullanıyorum 11 aydır hiç bir sıkıntı yaşamadım çok kaliteli ürün yapmışlar xperia z serisini tavsiye ederim..

• bende sony m5 mağduruyum. telefonu aldım 3. gün kamera hata vermeye başladı neyse dedim sonra dokunmatik çalışmaz oldu ve 2 gün şarjı gidiyor muş anca gülerim. neyse vatan bilg. a götürdüm değişimm için servise gitti. sony e mail felan attım 45. gün cihazım geldi çok şükür dedim. almaya gittim vatan bilgisayara ve benim telefonum beyaz olmasına rağmen bana siyah telefon göndermişler. çıldırdım geri iade ettim haber bekliyorum. bu telefon a 500 tl bile fazla. inanamayan facebook : idris38 belgeleriyle kanıtlarım

• M5'i aylardır bekledim ve türkiyeye geldiği gibide aldım. Kullanmaya başladığımda bazı yazılımsal sorunlar gösteriyordu. Mesela temaları değiştiremiyordum. kamerayı bazen çalıştıramıyordum. En son olarak durupduruken telefon görüşmesinde karşı tarafın sesi hiç gelmemeye başladı ve servise vermek zorunda kaldım. 22.01.16 tarihinde. bakalım sonuç ne olacak. pek ümitli değilim neden diyecekseniz.çeşitli foum sayfalarında yapılan yorumlarda çoğu kişi 40-45 gündür cihazının gelmesini bekliyor. kvk servisi ürün değiştirmeyi onaylamasına rağmen kullanıcılar yurtdışından cihaz gelmesini bekliyorlar. En yakın arkadaşıma tavsiye etmiştim ve o da aldı. aldığı gibi bozuk çıktı. dokunmatik ekran kendi kendine çalışıyordu. hemen servise verdi. 19. iş gününde kvkdan mesaj geldi. ürününüz değişecek diye 1,5 ay oldu ortada ne cihaz var ne parası.
    olay bermuda üçgeni gibi oldu ''vatan-kvk-sony''. Yeni alacaklar tavsiye istiyorlarsa bu yorumu okumaları yeterli olacaktır sanırım.
    Bizler sony mobilden yetkili kişiler ile irtibat kuramıyoruz.
    Sayın donanım haber yetkilileri sizden ricam sony mobileden yetkili kişiler ile irtibat kurup sony m5 kullanıcılarının şikayetlerinin niye fazla olduğunu sorgulamanız. Sıkıntı sadece ülkemize gönderilen serilerde mi var yoksa dünya genelinde mi var. sony m5 cihazını geri toplatmayı düşünmekte midir. Serviste ayladır bekleyen cihazların kullanıcılarının mağduriyetini nasıl çözümleyecektir.
    SAYGILAR...

• Bu tlf kötülenlerin 100%90 diğer firmanın elemanları taş gibi tlf zarif güçlü Milletin kafasıı bulandırmayın

• arkadaşlar bende sony m5 kullanıyorum.cihazı aldıktan sonra snapchat e 4-5 girip çıkınca kamera hatası veriyodu.bilgisayara bağlayıp 5.1 güncellemesini yaptım,artık vermiyo.açılıp kapanma sorunlarıda bu yolla çözülebiliyomuş diye biliyorum,iyi forumlar

• telefonu alalı 2 ay oldu 2 ayda 2 hafta kullandım. telefon bozuldu. power tuşu bozuldu dokunmatik kend kendine işlem yapmaya başladı ve kasasının generı attı. su geçirmiyo diye suya soksak su da girecekti kasa açıklığından dolayı. sonra servise yolladım kaç gündür bekliyoz mal giibi. telefonu aldık kullanamadan daha fiyatlarında falan indirim oldu bişeyler tlefonun bu gidişle modası geçecek öyle yollayacaklar garantiden. üstüne para verip z5 alınıyomu onu araştıracağım olmazsa hakem heyetine gidip paramı alacağım. o parayla sıfırını alsam zaten cebime 200 lira kalacak. fiyatı ucuzladı telin. direk mağdur oldum bu işten.

• M5' i aldım turkcell tim deki kız öve öve bitiremedi 21.5 arka 13 MP ön kamerası var dediler Samsung un mini Galaxy serilerinin bile çözünürlüğü daha kaliteli kamerası da öyle 21.5 MP falan değil fotoğraf çektikten sonra büyütmeye kalkınca herşey dağılıyor karanlıkta flashlı çekimi bile 2 MP li telefondan daha rezalet video çekimi ise en rezaleti. Telefonu aldığım 2.gün Emre Aydın konserine gittim arkadaşlar telefonuma güvenerek çekim yapmadı evde dinleyelim dedik ses sadece aşırı parazitli ve görüntü hiç yok

• BENDE M5 ALDIM 14 NİSANDA TELESERVİSE GİTTİ KAPANMA PROBLEMİNDEN 12 MAYISTA 20 İŞGÜNÜ DOLDU YENİ ÜRÜN GÖNDERİN DİYE MAİL ATTIM HALA CEVAP YOK. ULAŞILABİLECEK BİR TELEFON NUMARASI VAR MI ACABA 216 458 9797 NUMARALI TELEFONDAN MÜŞTERİ HİZMETLERİNE ULAŞAMIYORUM. ACABA NE YAPABİLİRİM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ:(

• 1 ay kullandım geri sattım. Telefon da Öyle lag lar oluyor ki seni çıldırtıyor günlük kullanımda. Wifi aç kapa yaptım reset attığım halde hala aç kapa yaparak satmamı sağladı. Hiç önermiyorum.

Not ha birde durduk yere cep teyken kapanıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tranz -- 21 Mayıs 2016; 9:49:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokyak kullanıcısına yanıt
    Lenovo p70 al keyfine bak

• tranz kullanıcısına yanıt
    4 ay once zenfone 2 laser alindi hocam sagolun

• yokyak kullanıcısına yanıt
    bende lenovo p70 ile laser arasında kalmıştım. oda güzel telefon. Lenovo malzeme kalitesi kasası daha iyi geldi bana. gelecek yıl belki zenfone 3 4.5 inch olanından alırız.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.