Şimdi Ara

[ Sony Xperia P { 1 GHz DC | 4' qHD BE LCD | 8MP - 1080p | 16GB | HDMI - NFC ] (804. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.224
Cevap
68
Favori
564.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 802803804805806
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güncel versionu xperia l sanırım aynı öellikleri taşıyor
  • hadi hayırlı olsun efsane geri dönüyor ama sanal tuşlar cihazı bozar bence. yine şeffaf kısımda olması gerekirdi.

http://shiftdelete.net/sonyden-uygun-fiyatli-xperia-p2-yolda-60035

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsuMura -- 27 Nisan 2015; 21:25:43 >
  • Keşke olsa çünkü P'nin tasarımını seviyorum ama haber gerçekçi gelmedi. Tasarım uydurma geldi, ayrıca donanım uçmuş 810 işlemci, 3gb Ram vs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TsuMura kullanıcısına yanıt
    Böyle bir cihaz çıkarsa kimse Z serisine bakmaz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıkacağını bende zannetmiyorum ama çıkmasını isterdim. P nin havası bi başka
  • TsuMura kullanıcısına yanıt
    Aynen, tipi yine güzel olmuş o konsept cihazın, batarya olayı da çok iyi olmuş, ama ne yazık ki bende geleceğini sanmıyorum

• Bu telefonniye bende sorun çıkartmaya başladı anlamıyorum... Bugün bir türlü kulaklığı telefona gösteremedim. Görmüyor, kapadım açtım, akıllı bağlantıyı alt üst ettim yok. Telefonu tekrar kapatıp kulaklık takılıyken açınca kulaklığı gördü. Ama şimdi de çıkarınca kulaklık modundan çıkmıyor. Algılamıyor kulaklığın hareketini. Kapatıp açtım, düzeldi. Ama böyle her seferinde kapatıp açacaksam... Fabrika ayarlarına döneceğim ama o kadar çok üşeniyorum ki, programları tekrar yükle, ayarları yap derken saatlerimi alıyor..
  • Stainless.. kullanıcısına yanıt
    Belki kulaklık bozulmuştur. Benim telefonla gelen kulaklık bozuldu. Philips alacağım galiba yada çin'den xiaomi piston 3 getireceğim 50 liraya geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Belki kulaklık bozulmuştur. Benim telefonla gelen kulaklık bozuldu. Philips alacağım galiba yada çin'den xiaomi piston 3 getireceğim 50 liraya geliyor.

Yok yahu, kulaklık takır takır.

Geçenlerde yine yapıyordu, düzelmişti. Yine başladı bugün. 20 defa denedim çok sinir etti.
  • Format atmanda fayda var.
    Bu arada ben pili n11'den almaya karar verdim. 45 liraya satılıyor. 10 lira da montaj olsa 55 liraya gelir.
    Tekno-akseuar veya mobilpoint gibi satıcılar güvenilir duruyor. Bunlardan pil alan var mı??

• Xperia Lounge isminde yeni bir uygulama gelmiş. Yıllar sonra update center'a yeni birşey geldi.

• Xperia P2 süper olurdu, ancak LG G3'ü de bırakmak gerekecek :((
  • Xperia lounge çok gereksiz bir uygulama.
    Bu arada isteyen olursa albümün yeni sürümünü paylaşırım. Bizim telefonda çalışıyor.
    Ayrıca Z2 home launcher var. Ancak eski widgetları kullanamazsınız.

• Albümün yeni sürümünü paylaşırsanız güzel olur, deneyebilirim.

• Xperia Lounge gerçekten gereksizmiş, ama SmartWatch ve Z3 yarışması gördüm açtığım gibi, Sketch ile koluna saati koy gönder bize kazan saati diyor, ama Sketch uygulaması Türkiyeye açık değil, kampanya açık mıdır acaba? Yani kazansam gönderirler mi?

• Lechuck kullanıcısına yanıt
    https://app.box.com/s/kcpho6i0jlvjs5szetcumcgvo1k39pi1

Buradan indirebilirsiniz. Normal apk yükler gibi kurun. Kaldırmak isterseniz
    Ayarlar > Uygulamalar > Albüm > Güncellemeleri kaldır

• Bu arada şiddetle "smart statusbar" uygulamasını tavsiye ederim. Tam ekranda bildirim panelinin aşağı çekilebilmesini sağlıyor. Androide kitkatla gelmişti ama bizim telefonda yoktu.

• Merhaba Xperia P'ciler;
    5 aydır aranızdan ayrıyım ama forumu takip ediyorum. LG G3'e terfi ettim. Makine gerçekten süper, ama Xperia'dan da kolay kolay vazgeçilmiyor. LG G3'e Xperia Z programlarını kurdum bu yüzden.
    Geçen ay P'yi satıyım dedim, Ankara Necatibey'de sordum, 150-200 verdiler, kıyamadım. Walkman'i süper.
  • şarj olayı deli edecek beni de.
    şebeke modunu wcdma moduna alınca 70 lerde olan şarj birden 20 lere düşüp kapanabiliyor. sadece gsm de de internet yavaş.
    wifi de sorun olmuyor ama wcdma da kullanınca şarjı hem çabuk bitiriyor hem tutarsız pil göstergesi
  • liveshow L kullanıcısına yanıt
    Hocam telefona format attığın halde düzelmiyorsa mecbur pili değiştireceksin. Aynı sorundan muzdariptim, %70de kapanıyordu, bazen açılmıyordu bile. Pili değiştirdim, düzeldi. Tabii yine hızlı bitiyor şarj ama yüzde doğru en azından, çat diye kapanmıyor

• 
Sayfa: önceki 802803804805806
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.