Şimdi Ara

[ Sony Xperia P { 1 GHz DC | 4' qHD BE LCD | 8MP - 1080p | 16GB | HDMI - NFC ] (802. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.224
Cevap
68
Favori
564.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 800801802803804
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence bataryanız ölmüş arkadaşlar,kalibrasyonla düzeleceğini sanmıyorum
  • on numara telefon stock 4.1 romda ufak sistem dosyası oynamalarıyla ios gibi olur bu cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalindam

bence bataryanız ölmüş arkadaşlar,kalibrasyonla düzeleceğini sanmıyorum

O da doğru

• Stainless.. kullanıcısına yanıt
    hocam gri kaplama güzel olmuş,ben griyi becerememiştim, kalitesizdi bendeki,cihazdaki sorunların bende de olmuştu,onarım yapmıştım düzelmişti,batarya şişmesi kötü olmuş,tehlikeli olabilir,kasayı ekranı yamultabilir,hatta patlayabilir allah muhafaza biran önce değiştirin isterseniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalindam -- 16 Nisan 2015; 22:14:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Samed.Y

on numara telefon stock 4.1 romda ufak sistem dosyası oynamalarıyla ios gibi olur bu cihaz

Valla ben pek memnun değilim, eğer varsa bir yöntemi, bilmek isterim..

• quote:

Orijinalden alıntı: yalindam

hocam gri kaplama güzel olmuş,ben griyi becerememiştim, kalitesizdi bendeki,cihazdaki sorunların bende de olmuştu,onarım yapmıştım düzelmişti,batarya şişmesi kötü olmuş,tehlikeli olabilir,kasayı ekranı yamultabilir,hatta patlayabilir allah muhafaza biran önce değiştirin isterseniz..

Hocam onarımdan kastın nedir?

Eve gider gitmez bakacağım pile, vidaları açacak tornavida yanımda değil. 3 gün önce fark ettim, 2 güne bakarım umarım pile..

• quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Orijinalden alıntı: A.Samed.Y

on numara telefon stock 4.1 romda ufak sistem dosyası oynamalarıyla ios gibi olur bu cihaz

Valla ben pek memnun değilim, eğer varsa bir yöntemi, bilmek isterim..

cyanıgen modun android 4.4 ünü yüklesenizde cihazınız hızlanır çeşitli forumlarda konusu bulunur

• Yahu çelişiyoruz, bir kişi diyor tüm romları denedim hepsi sorunlu. Birisi diyor mükemmel, çok iyi. Garip bir durum. Çok üşeniyorum rom atmaya

• romları sürekli deniyorum bence en düzgün çalışanlardan biri stock romun editlenmiş moonwalker diğeri android 5.0.2 ama ondada kamera çalışmıyor şimdilik
    Pc companion ile yazılım onarması hocam,olmazsa bi deneyin bunu,

• yalindam Y kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu onarmada sistem üzerinde silinen dosyalar, mesajlar ve ya programlar oluyor mu? Yoksa onlara hiçbir şey olmuyor mu?
  • Değerli arkadaşlar,

Telefonumda IGO Navigasyonu sorunsuz kullanmaktaydım. Telefonumu orjinal kutusunda geldiği gibi uzun süre kullandım. Android 4.0.4 yüklü almıştım, güncelleme olarak gelen bildirimi hiç yüklemezdim.

Daha sonra 4.1.2 sürümüne güncelledim ve GPS'de sorun olmaya başladı. Google ve Yandex haritada GPS'den yerimi bulabilirken ve rota-yol belirleyebilirken IGO'da başlangıç konumunu GPS üzerinden ayarlayamıyorum.

İnternetten (sony ile ilgili ingilizce) forumlarda 4.1.2 'den sonra gps sorunundan bahsetmişler.

İşin garip tarafı GPS Tesr programları ile de yerimi belirleyemiyorum. Arkadaşlar bir çözümünüz veya bu bu sorunla karşılaşanınız var mı? 4.0.4 sürümüne mi geri dönsem? Nasıl olacağı konusunda ise en ufak bir fikrim yok.

İlginize teşekkür ediyorum.
  • Merhabalar

Forumdan bi arkadaş satıyor cihazı, alıyorum bende. Ama dock'unu da merak ediyorum, bulabilme şansımız var mı bir yerden, ya da satan var mı aranızda? Birde kutusundan dock çıkmış mıydı ilk aldığınızda, kulaklıkta müzik kalitesi nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Merhabalar

Forumdan bi arkadaş satıyor cihazı, alıyorum bende. Ama dock'unu da merak ediyorum, bulabilme şansımız var mı bir yerden, ya da satan var mı aranızda? Birde kutusundan dock çıkmış mıydı ilk aldığınızda, kulaklıkta müzik kalitesi nasıl?

Dock ney tam olarak?? Kulaklık çıkmıştı çok da beğenmiştim ses kalitesi güzel

• Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/xperia-p-tv-dock/

Bu ürün hocam

• doctor_bey D kullanıcısına yanıt
    Kutudan dock çıkmamıştı tabi. Hatta dock kullanan olduğunu da pek sanmıyorum. Z serisindeki gibi yaygın değil çünkü.

Ses kalitesi normal. Yeterli düzeyde. Ekstra çok iyi bir iş beklememek lazım, eğer beklenti büyükse HTC One serisinin üzerine yok bunda. İş görür ama her türlü
    Yani, tabikide ekstrem bir ses performansı beklemiyorum, idare etsin yeter.

Dock olayı ise olmasa da olur ama heves ettim, problem yok olmazsada :)

Çok sık müzik dinlerim telefondan, kulaklık ile ayrılmaz parçamdır telefonum. Bu bakımdan bir sorunumuz olmadı pek. Kayıt dandik değilse gayet yeterli performansı var, bir telefondan beklenen kadar var yani, kötü değil.

Dock ben de çok kullanmak isterdim ama maalesef yaygın değil bu modelde :)
    Kayıtlar flac+320 genelde, sıkıntı olmaz o zaman, bi alayım şu cihazı da, hiç gerçekte görmedim bile, normalde adını bile bilmiyordum. Forumu gezerken gördüm ve hazır ucuz alayım dedim, rom yükleyipte kullanacağım, konuda custom romlu cihaz kullanan varmı?

Ben de 320 KBPS dinlerim, sıkıntı yok.

Tasarım ve sağlamlık bakımından çok iyi bir telefondur. Çoğu kişi romlu kullanıyor zaten
  • 
Sayfa: önceki 800801802803804
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.