Şimdi Ara

[ Sony Xperia P { 1 GHz DC | 4' qHD BE LCD | 8MP - 1080p | 16GB | HDMI - NFC ] (800. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.224
Cevap
68
Favori
564.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de öyle ödeme yapacağım bakalım ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler baktım ki xperia p 'min garantisi 19 ocakta bitmiş hemen takas işini araştırdım ve yoğun uğraşlar sonucu +50 tl ye 4s le değiştim. Ama bu Xperia P unutulmaz değerini bilin her şey performans değil :)
  • arkadaşlar telefona flashtool ile orjinal rom attım sonra cm yüklemek için img. dosyasını flashladım cwm yi açtığımda unmount data cache falan dedi romu da yüklemedi sonra orjinal romu tekrar yükledim şimdi img. dosyasını flashlasamda olmuyo sony yazısında kalıyor yardım edin acilllll. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhykbts

arkadaşlar telefona flashtool ile orjinal rom attım sonra cm yüklemek için img. dosyasını flashladım cwm yi açtığımda unmount data cache falan dedi romu da yüklemedi sonra orjinal romu tekrar yükledim şimdi img. dosyasını flashlasamda olmuyo sony yazısında kalıyor yardım edin acilllll. :(

Normal yazılımı flashtooldan yüklediğinizde açılması gerekir.reset atıp deneyin birde flashtool ile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01EKN01

Gençler baktım ki xperia p 'min garantisi 19 ocakta bitmiş hemen takas işini araştırdım ve yoğun uğraşlar sonucu +50 tl ye 4s le değiştim. Ama bu Xperia P unutulmaz değerini bilin her şey performans değil :)

h.o hocam :)
    4s'in fiyatı bu kadar düşük mü? ben bu telefonu 774 liraya aldığımda 4s'in fiyatı 2000'e yakındı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • naptınız hocam halledebildiniz mi??

• Hallettim sağolun. Zaten orjinal romu yükleyebiliyordum ama cwm yi açamıyordum cm11 in backup ı vardı onu yükleyecektim. Biraz uğraştırdı bi orjinal yükle bi cwm yükle derken hallettim sonunda şimdi restore ettim tüm veriler geldi. :) Ama cm12 yükleyemedim siz hiç denediniz mi yükleme ekranında bir süre yükleniyo gösteriyo sonra hata veriyo reboot yaptığımda bootanimasyonda kalıyor ben de geri 11 e dönüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FktMzyynBDBT -- 7 Mart 2015; 9:03:54 >
  • Hoş telefon yav bu p ne yaptım ettim bozamadım :D haha

• AlliedSL A kullanıcısına yanıt
    Bozma hocam, kullan :)

Benim telefonun alt ve üst plastik kapağının boyaları çok döküldü. Zımparalayıp sprey boya ile girişsem ne olur acaba? Bir fikri olan?
  • Hocam cm 12 şuanda pek iyi değil kurdum ben zamanında ama cm 11 e göre kat kat hızlı geldi açıkcası zamanla düzeltilecektir kurulumu aynı cm11 deki gibi tek farklı cm12 nin kernelini flashlayıp kurmak diğer cwmleri kabul etmiyor çünkü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stainless.. kullanıcısına yanıt
    hocam carbon fiber kaplama yap güzel olur hem darbe çiziklerdende korur.ben 1.5 yıldır kullanıyom gayet iyişseningi griydi galiba gri kullan çok güzel olur, yanlız uygulaması biraz meşakkatli..
  • yalindam Y kullanıcısına yanıt
    Bak bu aklıma gelmemişti. Gri renkli hocam benim telefon. Folyoyu nereden bulurum ama bir fikrim yok. Zamanında bayağı arayıp bulamamıştım... Yapıştırmasını hallederim, o sıkıntı olmaz
    ben giitti gid.dan almıştım baya oldu,karışık renklerden toplamda 1 metre almıştım,kalite kalite ben en uygunundan almıştım,uygulamasını youtubdan falan biraz öğrenince bir-iki uygulamadan sonra pratikleştim ,çok güzeloldu,,bir link vereyim yanlız daha uygunu da olabilir araştırmak lazım

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/1-metre-127-cm-carbon-fiber-folyo-bedava-kargo-151285797
    8 lira demiş HB'de. Ama tek renk olacak oradan alırsam. Ölçüleri aynı, 100x127. Açık gri mi yapsam siyah mı bilemedim. Sen ne renk yapmıştın hocam? Fotoğraf atabilirsen beklerim.
    kaplama yaptıklarım 8-10 telefon vardı,arkadaşlarımki,hard diskim yanımda olsaydı size fotolarını atardım.şahane oldular..en az bir yıl götürür,muhafaza eder cihazı.. bi ara fotolarını yükleyeyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalindam -- 8 Mart 2015; 12:22:10 >
    Aklıma çok yattı zaten. Açık gri alırım herhalde. Siyahı da güzel duruyor... :)
  • Bugun itibariyle Xperia P ye veda edip İphone 5s e gecerek aranızdan ayrıldım arkadaşlar. Xperia P beni çok uğraştırdı ama yinede seviyordum telefonumu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsuMura

batarya iyice ölmüştü değiştirdim telefon kendine geldi :) normalde gece yatıştan sabaha kadar wifi ve 3g kapalıyken %8-9 civarı pil kullanırdı şimdi %1 kullanmış :)

bataryayı nereden kaça aldınız acaba..benim bataryada 3g açınca hemen bitiyor
  • dogan35bucuk D kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyordan 50 küsür liraya almıştım hocam. Linkini bulursam özelden atarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TsuMura

Gittigidiyordan 50 küsür liraya almıştım hocam. Linkini bulursam özelden atarım.

hocam bana da atabilir misiniz pil iyice delirtmeye başladı
  • 
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.