Şimdi Ara

[ Sony Xperia P { 1 GHz DC | 4' qHD BE LCD | 8MP - 1080p | 16GB | HDMI - NFC ] (801. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.224
Cevap
68
Favori
564.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 799800801802803
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14 dolara Xiaomi 10400 alsam mı kararsız kaldım. 5000'lik sony var elimde. Aç gözlü olduk iyice :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

14 dolara Xiaomi 10400 alsam mı kararsız kaldım. 5000'lik sony var elimde. Aç gözlü olduk iyice :(

Ben sipariş verdim hocam ama bizim tel. için 5000 yeterli olur.
    Ben xiaomi'nin 5000 olanı düşünüyordum ama arada 3$ fark var o yüzden 10400'de karar kıldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    15000 mah mobil pilim oldu, ben de aldım :) Çok ucuz olduğundan dayanamadım, en kötü satarım.
  • Stainless.. kullanıcısına yanıt
    Aynen fiyatı çok uygundu :)

• Arkadaşlar, delta garantili telefonumu geçen hafta cuma servise verdim. İstanbul'a gitti, perşembe günü geri geldi. Bugün telefonu teslim aldım. Pili parayla değiştirebiliriz dediler, ben de kabul etmedim. Sonuç olarak boşa servise vermiş oldum ama en azından şansımı denedim :)
    Asıl üzüldüğüm konu yedekleme oldu. Tüm uygulamaları (100'den fazla) ease ile yedekleyip pc'ye attım ama hepsini taşımamış, çok küçük kısmı (20 uygulama) atmış diğerlerini atmamış. Ben de hiç fark etmedim :/ 4-5 ay önce Go ile de backup almıştım, onlar duruyor teselli olarak.
    Gelecek ay kısa dönem askerlik yapıyorum, gelince iş bulup yeni telefon almak istiyorum. Ama bu telefon da taş gibi daha :) O yüzden bataryayı değiştirip babama veya anneme verebilirim. Fakat orj olmayan batarya hem verimsiz olur hem de saatli bomba misali çok tehlikeli. Ne yapacağımı tam bilmiyorum. Güvenilir batarya olsa alırım da ebay'dan ve ali'den kesinlikle alınmaz. Çakma ürün çok fazla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Arkadaşlar, delta garantili telefonumu geçen hafta cuma servise verdim. İstanbul'a gitti, perşembe günü geri geldi. Bugün telefonu teslim aldım. Pili parayla değiştirebiliriz dediler, ben de kabul etmedim. Sonuç olarak boşa servise vermiş oldum ama en azından şansımı denedim :)
    Asıl üzüldüğüm konu yedekleme oldu. Tüm uygulamaları (100'den fazla) ease ile yedekleyip pc'ye attım ama hepsini taşımamış, çok küçük kısmı (20 uygulama) atmış diğerlerini atmamış. Ben de hiç fark etmedim :/ 4-5 ay önce Go ile de backup almıştım, onlar duruyor teselli olarak.
    Gelecek ay kısa dönem askerlik yapıyorum, gelince iş bulup yeni telefon almak istiyorum. Ama bu telefon da taş gibi daha :) O yüzden bataryayı değiştirip babama veya anneme verebilirim. Fakat orj olmayan batarya hem verimsiz olur hem de saatli bomba misali çok tehlikeli. Ne yapacağımı tam bilmiyorum. Güvenilir batarya olsa alırım da ebay'dan ve ali'den kesinlikle alınmaz. Çakma ürün çok fazla.

Delta servis yeni pil için ne kadar istedi ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    100 TL istedi hocam.

Yuhhh daha neler altı üstü bir pil

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Fin

Yuhhh daha neler altı üstü bir pil

Aynen hocam çok pahalı :/
    Teleservice pili diğiştiriyor mu acaba??

Bugün aramayı düşünüyorum verdikleri cevabı yazarım

• Bu telefon insana kafayı yedirtir Walkman açık arka planda, herhangi bir tarayıcıya giriyorum. 30-40 saniye içinde tak diye kapatıyor walkman kendini. Walkmana girip tekrar açıyorum, tekrar tarayıcıya giriyorum ama sayfayı kapatmış oluyor. Ya sabır diyip tekrar açıyorum sayfayı. Walkman gidiyor yine. Geçen inatlaştım, reset attım, her yolu denedim yok abi düzelmiyor. Uygulamalara geçiş yapınca eski veriler sıfırlanıyor. Tarayıcıdan başka programa geçince sayfayı sıfırlıyor, facebooktan whatsappa geçiyoum, facede sayfanın başına atıyor. Ram yönetimi bu kadar başarısız olamaz herhalde. Çalışan çok bişey de yok ki

Kulaklık takıp çıkarmalarını algılamıyor bazen. Kulaklığı takmama rağmen hoparlörden devam ediyor ya da kulaklığı çıkarıyorum ama hala kulaklık modunda...

Aralık ayında taktığım pil de şişti galiba, kasanın yan tarafında açılma var hafif. Eve gidicem haftasonu, yanımda tornavida yok. Eğer şişmişse eski pili takıcam mecbur

Başka telefon istiyorum ama para harcamak da istemiyorum. Bir yandan deli ediyor. Arkadaşımın Xperia M'i çok daha seri, hızlı. Nasıl bu kadar fark oluyor anlamıyorum onu da

Bir de karbon folyo kapladım plastik kısımları, hoş oldu. gören herkes beğendi. Boyalarının soyulmuş haline göre çok çok daha güzel görünüyor. Bilgisayarımı da kaplayacağım, güzel oluyor, tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 16 Nisan 2015; 12:10:25 >
  • Benim telefonda 300-400 mb boş Ram var. Walkman'in kapandığı hiç olmadı. Tarayıcı olarak Opera kullanıyorum. Başka uygulama açıp 5-10 sn içinde geri dönersem sorun yok ama daha geç olursa Opera kapanmış oluyor, sayfayı yeniden yüklüyor.
    Kulaklık konusuna gelecek olursak, ben kulaklığı her gün kullanıyordum, 1.5 yıl dayandı. Şimdi teki çalışmıyor. Yurt dışından piston 3 almayı düşünüyorum. Dolar fiyatı arttı 70 liraya falan geliyor.

• Benim pil tamamen bitmiş durumda. Akşam %100 şarj ettim, sabah %87 olmuş.
    Rom yüklediğim güne lanet olsun. Rom yüklemeden önce şarjı yine çok gitmiyordu ama sapıtmamıştı en azından. %1'e kadar bile kullanıyordum. Sonra heves edip her türlü romu yükledim. Hepsini de en fazla 1 hafta kullanabildim. Olan pile oldu :/
    Neyse askerden gelince kesinlikle orijinal pil taktırırım. Telefonda bir sorun yok. Zero launcher ve fleksy ile sorunsuz çalışıyor.

• Stainless.. kullanıcısına yanıt
    rom, root var mı hocam telefonda? orjinal romda kasma çok oluyor.cm12 denemedim ama cm11 de biraz daha iyi durumda oluyor ram durumu. tabi arka planda çalışan fazla bi uygulama varsa yine pek fark kalmıyor.
  • Rom/root yok. Genelde çoğu kişi sorun yaşadığı için ve üşendiğim için yüklemedim.

Sorun kulaklık değil hocam, telefonun kulaklığı bazen algılamaması. Çok sıkıldım telefondan

• Ciddi ciddi şu telefona seri ve stabil çalışan rom yapamadılar ne sony ne de diğerleri.. Bu kadar zor muydu yahu?

• Ben romların çoğunu denedim CM11 dahil. Bence hiçbiri güzel değil. En iyisi stock rom. Diğer romlar 1 hafta sonra şişiyor kullanılmaz hale geliyor. Ayrıca ufak tefek çok sorunları var.
    Ben stock romda root yaptım, greenify var. Zero launcher zaten mükemmel.

Aynen hocam şarz 70 den birden Kapanıyo açıyom 20 ye düşmüş galiba rom yüzünden, bende en kısa zamanda orjinale döneceğim.

• Ben de şu an cm11 kullanıyorum ama stock roma dönmek istiyorum. Ama evdeki pc ubuntu ve flashtoolu vs yükleyemiyorum. Telefondan flash yapamaz mıyım? Eğer mümkünse nasıl yapabilirim??

• quote:

Orijinalden alıntı: AlliedSL

Aynen hocam şarz 70 den birden Kapanıyo açıyom 20 ye düşmüş galiba rom yüzünden, bende en kısa zamanda orjinale döneceğim.

oooo bende de sürekli oluyor. Pil kalibrasyonu yapmalıyız herhalde.

• 
Sayfa: önceki 799800801802803
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.