Şimdi Ara

[ Sony Xperia P { 1 GHz DC | 4' qHD BE LCD | 8MP - 1080p | 16GB | HDMI - NFC ] (803. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.224
Cevap
68
Favori
564.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi playerı kullanıyorsunuz?

Birde kullandığınız rom nedir acaba, xda'da sanırım bir Türk tarafından geliştirilen xperia p romuna rastlamıştım, o romu görünce telefonu daha da bir alma isteği hissettim, çok güzel bir romdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doctor_bey D kullanıcısına yanıt
    Standart walkman kullanıyorum. Başka bir program arayışında olmadım hiç, belki daha iyisi vardır ama telefon zaten kasıyor, daha da yüklenmek istemiyorum.

Ben hiç rom atmadım, üşeniyorum, fazla da bilgim yok ama bir çok rom var. Son sayfaları karıştırırsanız bile birçok bilgiye erişebilirsiniz.
    Poweramp denemeni tavsiye ederim hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TsuMura kullanıcısına yanıt
    Telefon geleli 1-2 saat oluyor, denerim hocam

Yalnız şunu söyleyeyim, ben hiç iyi kamerası olan, full hd çekim yapabilen ve 1 gb rami olan bir cihaz kullanmamıştım, şunu söyleyeyim yağ gibi akıyor cihaz, mutluyum

• rom için enigma v9 u deneyebilirsiniz stock olarak arkadaşlar gayet düzenli şekilde çalıştığını düşünüyorum pil performansıda diğerlerine nazaran güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanza

rom için enigma v9 u deneyebilirsiniz stock olarak arkadaşlar gayet düzenli şekilde çalıştığını düşünüyorum pil performansıda diğerlerine nazaran güzel

Hocam siz RepeXpersiS romunu kullandınız mı, kullandıysanız nasıl?

Birde telefon ses konusunda şu ana kadar kullandığım telefonlar arasında tartışmasız en iyisi, müthiş.

4.4 üzerine port olduğu için onlar çok düzgün çalışmıyor açıkcası zamanında denemiştim şuan için en iyisi enigmav9
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalindam

bence bataryanız ölmüş arkadaşlar,kalibrasyonla düzeleceğini sanmıyorum

Pil sorunu bendede vardı yani rom kurunca oluyor wipe battery stats kısmını bulamıyordum. Batarya kaynaklı değil değiştirdim düzelmedi. Tamamiyle yazılımsal bir durum. Çözen varsa söylesin anneme verdim telefonu bende z3 çektim kendime

Xperia P ile mutlu olan birini gördüm sonunda :)

• AlliedSL A kullanıcısına yanıt
    Daha iyisini kullanmadığım için şu an mutluyum,belki daha üstünü kullansam bu kadar sevmezdim,ama bence daha üstüne gerek yok onu anladım,her işimi görüyor şu an,210 liraya aldım ve gayette güzel,kararsız olanlar varsa eğer alınabilir bir cihaz olduğunu söyleyeyim arkadaşlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepinsky

Değerli arkadaşlar,

Telefonumda IGO Navigasyonu sorunsuz kullanmaktaydım. Telefonumu orjinal kutusunda geldiği gibi uzun süre kullandım. Android 4.0.4 yüklü almıştım, güncelleme olarak gelen bildirimi hiç yüklemezdim.

Daha sonra 4.1.2 sürümüne güncelledim ve GPS'de sorun olmaya başladı. Google ve Yandex haritada GPS'den yerimi bulabilirken ve rota-yol belirleyebilirken IGO'da başlangıç konumunu GPS üzerinden ayarlayamıyorum.

İnternetten (sony ile ilgili ingilizce) forumlarda 4.1.2 'den sonra gps sorunundan bahsetmişler.

İşin garip tarafı GPS Tesr programları ile de yerimi belirleyemiyorum. Arkadaşlar bir çözümünüz veya bu bu sorunla karşılaşanınız var mı? 4.0.4 sürümüne mi geri dönsem? Nasıl olacağı konusunda ise en ufak bir fikrim yok.

İlginize teşekkür ediyorum.

Hocam ben gps kullanan biri değilim.
    Bir gün yabancı forumda gördüm baktım benim telefonda da gps sorunlu. Gps test indirdim, birkaç uydu buluyor ama fix yapmıyor.
    Mesela bazı hava durumu uygulamalarında yerimi buluyor ama navigasyon uygulamaları yerimi bulamıyor.
    Çözümü bulmaya çalıştım ama çözemedim. Şuan gps kullanmadığım için sorun değil bana göre ama bir ara ICS yükleyip gps çalışıyor mu diye denemek istiyorum. Eğer çalışırsa ilerde ICS sürümüne dönebilirim.

• arkadaşlar bu telefonu 2 yılı aşkındır kullanıyordum dün itibariyle Hanıma devrettim :)
    pili hariç herşeyinden memnundum. çok sağlam telefon. telefona hiç kılıf takmadım. ekranına koruyucu kaplatmadım.
    olduğu gibi kullandım. zaten tasarımı için almıştım kılıfla bir anlamı kalmıyor. meslek itibariyle çoğu zaman arazide ve şantiyelerde oluyorum. çok defa düştü cebimden, kaldırımlarda sürüklendi :) her ne kadar şeffaf dokunmatik bölümden korksam da hiç birşey olmadı telefona maşallah. sadece plastik olan kısımlar soyuldu son zamanlarda.
    telefon hala gayet stabil. yeteri kadar hızlı. ve ben iddia ediyorum ki abilerinden daha yüksek parlak bir ekrana sahiptir.
    Z ile karşılaştırma imkanım oldu. white-magic ile abisini geçiyor. çıkışından bu yana çok zaman geçmiş olmasına rağmen benim için gerekli olan uygulamalarda sorun çıkarmadı. ben bunu kaldıramam demedi. aliminyum kasanın verdiği o soğukluk ve sağlamlık ve asalet hissi bir başkadır.
    hala tavsiye ederim bu telefonu, hala tavsiye ederim.
    iyi telefondur, hoşdur, sağlamdır..
    eşimin telefonu (xperia SP) arızalanınca bunu ona bıraktım. kendime de htc one e8 aldım.
    aliminyumuna gücümüz yetmedi :)
  • Aynen, pil sıkıntılı birazcık, şarjdan çıkaralı 2 dakika oldu, %75te çıkartmıştım, şimdi %72ye düştü

Ama onun dışında her şeyi güzel bence telefonun

Aha %71 oldu şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Aynen, pil sıkıntılı birazcık, şarjdan çıkaralı 2 dakika oldu, %75te çıkartmıştım, şimdi %72ye düştü

Ama onun dışında her şeyi güzel bence telefonun

Aha %71 oldu şu an

güle güle kullanın hocam. stamina modu aktif mi?
  • Hayır

Oha ya, sanırım göstergede problem var, ekran kapalı durdu az önce 2-3 dakika boyunca, açtığımda %74 oldu tekrar o.O

• Hayırlı olsun :)

stamina aktif ederseniz daha iyi olur bence.
    çok da önemli değil zaten 1 günü çıkarsın yeter.
  • Aynen, 1 günü çıkartıyor zaten

Ayrıca az önce bir sürü fotoğraf çektim hala %70,şaşkın ve mutluyum, batarya durumunu gözlemediğim için daha önce böyle olduğunu bilmiyordum, garip geldi şimdi

• Fenomenon kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam :)
  • Hocam telefonunuz hayırlı olsun :)

Dediğiniz gibi sağlamlığı ve tasarımı çok iyi telefonun. Biraz daha hızlı olsaydı iyi olacaktı. Bazen yavaşlığı, kasılması bıktırıyor ama onun dışında iyi evet...
  • 
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.