Şimdi Ara

Sony xperia p acılmıyor teleservice'e gönderdim yardım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen sene haziran ayında arçelikten aldığım sony xperia p % 40 , %30 şarjlarda nete giderkek parlaklıkta orta seviyedeyse kapanıyordu şarj bitti deyip sonar açtığımda % 50 %60 şarj gösteriyordu neyse dün itibariylede şarjdayken cat diye kapandı bir daha ne şarj aldı ne şarj ışığı yandı bende teleservis'in Ankara şubesine gönderdim demin ama internette okuduğum kadarıyla çok olumsuz yorumlar var telefonun faturasını kaybettim faturasız kutusu bütün aksesuarlarıyla gönderdim bi sorun çıkarmı faturadan değişim filan olursa illaki fatura isterlermi en az bir ay telefonsuz kaldım onun farkındayımda tecrübeli arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda? Yardımcı olursanız sevinirim

• bir gelişme var mı ?
  • Belki görenler vardır, diğer hesap 4 günlük banlı bu hesabı kullanıyorum da;

Bende telefonu brickledim. Son dakikalar bootloaderı kapatıp garanti kapsamına sokmayı başardım açıkcası. Dün aldığım telefoncuya verdim, teleservise yolladı. Muhtemelen anakart fiyatı çıkartacaklar. 300 lirayı gözden çıkartmış durumdayım şuanda. Telefonsuzluk çok koyuyor

Umarım masraf çıkartmadan geri yollarlar, iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.