Şimdi Ara

SONY XPERIA P pil sorunu. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
32.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarj ile ilgili son durum nedir arkadaşlar, 20-30dk görüşme yapsam, 1-2 saatte internette dolaşsam 1günü çıkarır mı?

800TL civarında telefon almayı düşünüyorum fakat hangisini alsam karar veremedim, hepsinde bir sıkıntı mevcut...
  • Xperia P ve LG P880 arasında kaldım.Acelem yok araştırmaktayım hala..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinsarikaya

Xperia P ve LG P880 arasında kaldım.Acelem yok araştırmaktayım hala..

Lg P880 çok süper özelliklere sahip fakat birçok eksisi var gibi. Şarj, görüşmede ekran kararması, hoparlör sesi, oyunlarda takılma gibi sorunlarını okudum. Ondan dolayı vazgeçtim ama hala aklımda var o telefonda. Xperia p nin tasarımı ve kalitesi çok güzel, şarj sorunu var gibi sadece. Bence o da okadar sorun olmaz çünkü 4.3"lik telefonlarda 1500mah batarya var, bunda da 1300mah..
  • Aslında sony nin üzerine telefon tanımam.K750i sonrasında w810i ve t700 kullandım.şimdi de gönlüm xperia P den yana.fakat şarj sorununu hemen her forumda okuyorum.biraz sogutuyor gibi..LG P880 i düşünüorum,hem işlemci performansı hem ekran buyuklugu hem de kutu içi aksesuarları cezbediyor.LG nin geçmiş modellerinde guncelleme sorunları oldugundan ondan da soguyorum.HTC yuvarlak hatlara sahip oldugu için çekici gelmiyor.Bakalım kısmette ne var:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggman

Bende dün aldım da inceliyorum Sim kaydı %49 gösteriyor.Avea 64kb eski bir hat gidip Avea'dan değiştireyeimmi kartı acaba ?

Arkadaşlar ben de dün aldım cihazı. Burada cihazla ilgili güzel bilgiler verilmiş, öncelikle teşekkür ederim. Benim de sorunum sim kart kaydı... Avea 64kb simkartım var. Sabah kalktığımda %36 sim kayda şarj yemiş. Okuduklarımdan anladığım kadarıyla; Vodafone'da sorun çıkıyormuş, Turkcell' de çıkmıyor peki AVEA'da durum nedir? 64kb simkartımızı değiştirmemiz mi gerekiyor yoksa başka bir ayarı var mı? AVEA sim kaydı şarj yeme konusunda bilgisi olan varsa lütfen yazsın... AVEA 64kb sim kart ve şarj yeme durumu nedir? Teşekkürler.

• Telefonu yeni aldığınızda sim kaydı biraz daha yer kaplıyor sonra biraz kendine geliyor.Ancak ben avea idim ve sırf çekmediğinden telefon daha çok şarj yediği için turkcelle geçtim.

Gün içerisinde %19 kapsama alanı dışında oluyordu.

Biraz bekleyin avea'da sim kaydı çok sıkıntı değil.Bendesadece ilk aldığım 1-2 gün öyle oldu.

Asıl sıkıntı telefon çekmediğinde oluyor şarj yemesi açısından.

Onuda pil kısmında sinyal durumunu görebilşiyorsunuz.
  • Benimde akşam yattıktan sonra ortalama 20-30 düşüyor.
    sabah aldığımda telefonun çekmediğini görüyorum.
    ama pil durumunda android i.s 45-50 civarı oluyor.
    Bu akşam telefonu çeken bir yere koyacağım.
    Birde böyle deneyelim.
    Benimde 64 kb lik kesme avea
  • Merhaba;
    Bende xperia p telefon aldım ve aynı sorunu yaşadım. internette yazan herşeyi (uzatılmış pil modu,widget kapatma, 2G de kullanma vs.) denedim. Bu problemin tek bir çözümü var Sim Kart. Hiç başka birşey denemeyin, 128KB yada 256 KB sim kart takın pil performansınız direkt 2 kat artsın. 18-20 saat anca yeten batarya 256KB sim kart takınca minimum 2 gün gitmeye başladı. Muhtemelen problem NFC özelliğinden kaynaklanıyor. (İlerde yeni yazılımda belkide düzelecek) Ama şu an tek çözüm 64KB tan yüksek sim kart kullanmak. Malesef Vodafone ve Avea da 128 yada 256 lık kart yok, temin edemiyorlar. Sadece Turkcell de var.Sırf bu yüzden 17 yıllık operatörümü değiştirdim ama değdi doğrusu. Şimdi telefonun tadını çıkarıyorum. Bu arada eğer uzatılmış pil modunu açar, 2G de kullanır, gereksiz senkronizasyon vs. kapatırsanız 3 günü bile geçiyor.
  • Vodafone hat kullanırken günde en az 2 kez şarj ediyordum. Turkcell'e geçtim, yoğun kullanımda 1,5 gün gidiyor. Müşterilerine gerekli önemi ve hizmeti vermediği için Vodafone kaybetmeye mahkum. Turkcell her ne kadar pahalı olsa da buna deyiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun 64kblık hatlarda arkadalar. Avea'yı bilmiyorum da Vodafone 128kblık hat nedense vermiyor bazılarına öyle oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcanus66

Şarj ile ilgili son durum nedir arkadaşlar, 20-30dk görüşme yapsam, 1-2 saatte internette dolaşsam 1günü çıkarır mı?

800TL civarında telefon almayı düşünüyorum fakat hangisini alsam karar veremedim, hepsinde bir sıkıntı mevcut...

Bu kullanım da yeter merak etmeyin ve alırsanız pm atın hızlıal.com da var

• beyler bu experia p de şeffaf şeritte ışık var mı yok mu? arkadaşıma aldık bundan çok şık telefon ancak o şeffaf kısımda led var mı yok mu bir türlü çözemedik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

beyler bu experia p de şeffaf şeritte ışık var mı yok mu? arkadaşıma aldık bundan çok şık telefon ancak o şeffaf kısımda led var mı yok mu bir türlü çözemedik?

Hayır yok. Sadece üç dokunmatik tuş için hafif aydınlatma var. O ledler U ve S'te var bildiğim kadarıyla.

• Bende xperia p almayı düşünüyorum turkcell kullanıcısıyım şarj sorunu dışında başka bir eksisi var mıdır bu telefonun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

beyler bu experia p de şeffaf şeritte ışık var mı yok mu? arkadaşıma aldık bundan çok şık telefon ancak o şeffaf kısımda led var mı yok mu bir türlü çözemedik?

Şeffaf alani üstten 3 tane yalnız beyaz ve cılız yanan led aydınlatması var

• Son 2 gündür pil ile çok ciddi sorunlarım var.Telefonun şarjı %40 iken birden bire şarjı bitip kapanıyor telefonu geceden sabaha şarj ediyorum şarjdan çıkardıktan 2 dk sonra şarjı %90 a yaklaşık 20 30 dk sonra %1 e düşüp kapanıyor ve bu aralarda telefonu hiç kullanmıyorum günde en az 2 3 sefer şarj etmek zorunda kalıyorum bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
    Telefon'u alalı 2 ay oldu ve uzatılmış pil bekleme modu etkin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HERKESE BENDEN CAY -- 18 Şubat 2013; 23:02:19 >
  • %1 gitmesi lazim

cozebildinizmi

• Telefon deepsleep moda geçmiyordur. Bu nedenle işlemci susması gerekirken 100-200 mhz civarlarında sürekli olarak çalışmakta internetten ''deepsleep aktif etmek'' diye aratırsan sorunu çözebilirsin.
  • evet bende arc s var ploymer yazıyor pilde
  • Telefonu 4gün önce aldım. malzeme kalite olarak çok güzel kullanışı çok iyi kamerası herseyi mükemmel.

tek eksigi bataryası. aksam %100 sarda iken bıraktım. ekran güç tasarufunda. uzatılmış bekleme modu etkin.

wifi 3g bluetooth hersey kapalı.sabah kalktım %70 bu anormal değilmi :S telefonu tam boşalıp tam dolduruyorum.

5 inci sarjını yapıyorum. Pil durumuna girdigimde en çok ekran %52 civarında harcamış telefon beklemesi denen sey %45 harcamış.

girdigimde telefon radyosu tarafında kullanılan pilyazıyor.kullandıgım sim kart avea 64 kb. micro sim degil kestirdim kartı.

Ayarlar-telefon hakkında-duruma girdigimde sinyal gücü -65 - 75 dbm 23 asu arasında geziyor.bu durum normalmi diger kullanan arkadaslar bu şekildemi?
    aksam beklemede %100 den en fazla %95 e düşmesi gerek değilmi? ne yapmalıyım arkadaslar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekatronik_09 -- 19 Nisan 2013; 10:45:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.