Şimdi Ara

SONY XPERIA P pil sorunu. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
32.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rapper_09

Telefonu 4gün önce aldım. malzeme kalite olarak çok güzel kullanışı çok iyi kamerası herseyi mükemmel.

tek eksigi bataryası. aksam %100 sarda iken bıraktım. ekran güç tasarufunda. uzatılmış bekleme modu etkin.

wifi 3g bluetooth hersey kapalı.sabah kalktım %70 bu anormal değilmi :S telefonu tam boşalıp tam dolduruyorum.

5 inci sarjını yapıyorum. Pil durumuna girdigimde en çok ekran %52 civarında harcamış telefon beklemesi denen sey %45 harcamış.

girdigimde telefon radyosu tarafında kullanılan pilyazıyor.kullandıgım sim kart avea 64 kb. micro sim degil kestirdim kartı.

Ayarlar-telefon hakkında-duruma girdigimde sinyal gücü -65 - 75 dbm 23 asu arasında geziyor.bu durum normalmi diger kullanan arkadaslar bu şekildemi?
    aksam beklemede %100 den en fazla %95 e düşmesi gerek değilmi? ne yapmalıyım arkadaslar ?

Ben alalı 2 ay kadar oldu bende de var bu durum. İşin ilginç yanı iki gece üst üste %100 ile bıraktım birinde %85 diğerinde %94 e düştü. İkisinde de uzatılmış bekleme modu aktif her şey aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• avea bayisne gittim şimdi 64 kb micro sim oldugunu söylediler. micro sim ile normal sim kırdırılmış farkedermi acaba? sarjın gitmesi bundanmıdır.

birde bişey daha farkettim sabah baktıgımda arka planda cok calısan uygulama kalmış.advanced task killer indirdim. arka planda calısan ne varsa kapatıtım

bakalım yarın deneyecegim sarjı ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

quote:

Telefonu 4gün önce aldım. malzeme kalite olarak çok güzel kullanışı çok iyi kamerası herseyi mükemmel.

tek eksigi bataryası. aksam %100 sarda iken bıraktım. ekran güç tasarufunda. uzatılmış bekleme modu etkin.

wifi 3g bluetooth hersey kapalı.sabah kalktım %70 bu anormal değilmi :S telefonu tam boşalıp tam dolduruyorum.

5 inci sarjını yapıyorum. Pil durumuna girdigimde en çok ekran %52 civarında harcamış telefon beklemesi denen sey %45 harcamış.

girdigimde telefon radyosu tarafında kullanılan pilyazıyor.kullandıgım sim kart avea 64 kb. micro sim degil kestirdim kartı.

Ayarlar-telefon hakkında-duruma girdigimde sinyal gücü -65 - 75 dbm 23 asu arasında geziyor.bu durum normalmi diger kullanan arkadaslar bu şekildemi?
    aksam beklemede %100 den en fazla %95 e düşmesi gerek değilmi? ne yapmalıyım arkadaslar ?

Ben alalı 2 ay kadar oldu bende de var bu durum. İşin ilginç yanı iki gece üst üste %100 ile bıraktım birinde %85 diğerinde %94 e düştü. İkisinde de uzatılmış bekleme modu aktif her şey aynı

%85 e düşşe iyidir :D %70 69 a düşüyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

quote:

%85 e düşşe iyidir :D %70 69 a düşüyor.

Valla o da bi garip

• bendede aynı sıkıntı vardı şuan düzeldi ve şarj 3 günden fazla gidiyor. nedenine gelince bende anlamadım telefonun birgün şarzı tamamen bitti yani kapandı sonra tamamen doldurdum %100 yaptım ve bekleme süresi inanılmaz bir şekilde uzadı geceden sabaha %1 falan gidiyor. bir defa denemenizi tavsiye ederim. teli şarjı bitip kapanana kadar doldurmayın daha sonra fulleyin. inşallah düzelir.
  • Bende de fena değil bu ara, en son bi sefer %14 oldu biraz sonra %0 gösterip kapandı telefon korktum ama daha iyi oldu ondan sonra

• Arkadaslar benim telefonda sarj ede ede düzeldi :D 2 gün gidiyor. full oynarsam 1 gün :D
  • merhaba xperia p ciler bende dusunuyorum p almayi sarz di sim kartti kafam karisti. Ortalama kulanimda sabah aksam ise gdp gelirken toplamda bi saat kadar gunluk 50 100 arasi msj birazda aksamlari kurcalama 2 gunu gotururmu. Bide sim micro yaptirmakta fayda var mi

• yav bu şarj olayını ne yapacaz %44de bıraktım saat gece 2 gibi sabah kalktım telefon kapanmış ne arama var ne de net açık
  • beyler selam. arkadasa p aldık az önce fakat şarj aleti 3 başlı kocaman bişey nasıl kullanıyor bu sizinkilerde öylemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

beyler selam. arkadasa p aldık az önce fakat şarj aleti 3 başlı kocaman bişey nasıl kullanıyor bu sizinkilerde öylemi?

normal mini usb 3 baş yok :D
  • BEN HAYIR DİYORUM

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • luckyexperia kullanıcısına yanıt
    hala telefonundan memnun musun ve sarjı hala uzun gidiyor mu ?
  • arkdaslar bende p almayı düşünuyorum kimisi şarj iyi artık düzeldi diyor (hatta 3 gün gidiyor diyen bile var ) kimisi bir gün dayanmıyor diyor... ben avea kullanıcısıyım hattımı değiştirmek istemiyorum yok mu bunun başka çözümü ?
  • arkdaşlar avea da 128 kb yok gibi görülüyor... kestirmek de aynı işlevi görüyormuş... bu konuda fikri olanlar yardımcı olabilir mi ? kesipte aynı performansı yakalayan arkdaslar var mı pil ömrünü uzaması konusunda ?@
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuçiii

arkdaşlar avea da 128 kb yok gibi görülüyor... kestirmek de aynı işlevi görüyormuş... bu konuda fikri olanlar yardımcı olabilir mi ? kesipte aynı performansı yakalayan arkdaslar var mı pil ömrünü uzaması konusunda ?@

Jelly bean sürümü geldi geleli stamina modda dahi sarjı eski sürümünden daha az gidiyor artık. 7 8 saat gidiyor. wifi açık
    iken. herseyi cok iyi telefonun sarj yüzünden satmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuçiii

arkdaşlar avea da 128 kb yok gibi görülüyor... kestirmek de aynı işlevi görüyormuş... bu konuda fikri olanlar yardımcı olabilir mi ? kesipte aynı performansı yakalayan arkdaslar var mı pil ömrünü uzaması konusunda ?@

ben hem 64 hem 128 avea kartta denedim sarj ile ilgili değişen bişey yok
  • Gece telefonu %40 civarında bıraktım bi ara baktım %38 olmuş en son 10.30 da baktım %18 pek böyle olmazdı en fazla 5-10 azalıyordu. Uzatılmış bekleme modu aktif, wifi bluetooth nfc falan ne varsa kapalı sadece ekranı otomatik döndürme açık etkisi var mı bilmiyorum ama gece boyunca ekran %69luk kısmını harcamış bu şarjın.

Bi de çok hızlı doluyor şarja takalı bir saat olmadı %72 şu an. Hatta 73 oldu.

• Uçak moduna alın gece. Bende xperia s var bekleme modu gece acıkken 15 felan götürüyor sadece uçak modu açıkken 2-5 arası

• quote:

Orijinalden alıntı: dg44

Uçak moduna alın gece. Bende xperia s var bekleme modu gece acıkken 15 felan götürüyor sadece uçak modu açıkken 2-5 arası

Uçak moduna almıyorum genelde. Önceden de aynı bu şekilde bıraktığımda daha az giderdi şarj o yüzden merak ettim acaba sorun mu var diye
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.