Şimdi Ara

Sony Xperia Ray Kamera-Fotoğraf Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, telefonumda bir süredir kamerayla çektiğim fotoğraflar kırılmaya başlıyor. Hemen hemen bir haftadır var bu sorun. Daha detaylı açıklayacak olursam; kamerayla herhangi bir fotoğraf çekiyorum ve ardından çektiğim fotoğrafa bakıyorum, birkaç dakika boyunca o fotoğrafı görebiliyorum, sonra fotoğraf kırılmaya başlıyor, yani sağı soluna giriyor solu yukarı çıkıyor yukarısı sağa geçiyor falan, fotoğraf şekilden şekile giriyor ve eni sonu görünmeyecek hale gelince, ortadan ikiye ayrılmış fotoğraf makinesi işareti geliyor o fotoğrafın yerine ve artık hiç görünmüyor. Bilgisayara bağladığımda da süreç aynı, Windows Fotoğraf Görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni Fotoğraf Görüntüleyicisi güncelleştirmelerine sahip olmadığınızdan Fotoğraf Görüntüleyicisi bu fotoğrafı açamıyor diyor. Telefona en son android güncellemesi gelmişti baya bir süre yapmadım, bundan kaynaklı olduğunu düşünüp o güncelleştirmeyi de yaptım ve sonuç hala aynı, bilgisayarda da herhangi bir güncelleştirme görünmüyor. Anlayacağınız artık fotoğraf çekemiyorum telefonumla. Hiç böyle birşeyle karşılaşan duyan ya da çözümünü bilen var mıdır acaba? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo* -- 18 Temmuz 2012; 14:03:32 >

• hafiza kartini bicimlendir.. duzelir duzelmezse hafiza kartinda vardir sorun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.