Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (806. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 804805806807808
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ridoli1

quote:

Orijinalden alıntı: Eugnie

quote:

Orijinalden alıntı: darkmare93

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkmare93

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ridoli1

eyvallah hocam elimde kaldı sıkıldım telden :-) alıcı çıkar mı nasıl satarım piyasası yok

Çıkabilir hocam . Nihayetinde telefon 10 yıllık değil . Daha 2 yıl öncenin amiral gemisi . Tasarımı bile yeter .
    Telefonculara sorsanıza bir , ne kadar verecekler ?

Ben tokatta yaşıyorum. On taneden fazla telefoncuua sordum hemen hemen sadece iki kili alırım dedi 450 den fazla veren çıkmadı telefonum 5 aylıktı.

450 mi

Evet ben telefonu 1150 tlye almıştım. Çok moralim bozulmuştu diğerleride almıyoruz dedi bu telefonu fazla satmıyolarmış

Yazık .

Allahtan ben 4ay önce ikinci el 500e aldım zarara çok girmem 500veriyorlar
    piyasası yok kimse bilmiyor bu modeli
    benim de niyetim note2 almak onun için 600e vermem lazım :-)

Hayırlısı olsun hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LazoCLs

Arkadaşlar galerideki istemediğim resimleri gizleme şansımız varmı?
    Çok gereksiz resimler var örneğin sygic nagivasyon apk sinden gelen bir sürü tabela resimleri gibi.
    Silmeden nasıl gizleyebilirim? teşekkürler..

sygic nav kullanıyorsun satın mı aldın ben denemesını kullandım sonra kürekleyemedim..
  • Arkadaşlar merhaba bende xperia s kullanıyorum geçenlerde teknosada xperia p kullandım stamina mode vardı cihazda bildiğim kadarıyla p s'in alt modeli stamina p'de varken s de neden yok çok saçma değil mi? Birde bende derleme numarası 6.2.B.0.200 sony sayfasında en güncel derleme numarası 6.2.B.1.96 yalnız bu güncellemeyi bir türlü yükleyemiyorum hem telefon bildirmiyor hem pc compaion göstermiyor bunun için ne yapmalıyız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir3454

Arkadaşlar merhaba bende xperia s kullanıyorum geçenlerde teknosada xperia p kullandım stamina mode vardı cihazda bildiğim kadarıyla p s'in alt modeli stamina p'de varken s de neden yok çok saçma değil mi? Birde bende derleme numarası 6.2.B.0.200 sony sayfasında en güncel derleme numarası 6.2.B.1.96 yalnız bu güncellemeyi bir türlü yükleyemiyorum hem telefon bildirmiyor hem pc compaion göstermiyor bunun için ne yapmalıyız?

Hocam aynı durum Turkcell romu kullananlarda var . Kullanmak değilde zaten yüklü geliyor.
    Flashtool yardımıyla yapabilirsiniz. Detaylı anlatımları mevcut.
  • quote:

Arkadaşlar merhaba bende xperia s kullanıyorum geçenlerde teknosada xperia p kullandım stamina mode vardı cihazda bildiğim kadarıyla p s'in alt modeli stamina p'de varken s de neden yok çok saçma değil mi? Birde bende derleme numarası 6.2.B.0.200 sony sayfasında en güncel derleme numarası 6.2.B.1.96 yalnız bu güncellemeyi bir türlü yükleyemiyorum hem telefon bildirmiyor hem pc compaion göstermiyor bunun için ne yapmalıyız?

flash tool ile rom at kafan rahat etsin. ha bu arada 200 derlemesınde de stamına var sen acmamıssındır... acmazsan var gorunmez cunku
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

müjdeli haber
    http://www.xperiablog.net/2014/02/04/sony-mobile-ends-software-support-for-xperia-s-ion-p-u-go-and-more/

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

müjdeli haber
    http://www.xperiablog.net/2014/02/04/sony-mobile-ends-software-support-for-xperia-s-ion-p-u-go-and-more/

Arkadaş ironi yapmış, kafalar karışmasın.

Bir daha güncelleme gelmeyeceği kesinleşmiş artık Xperia S'e. Zaten hiçbirimiz de beklemiyorduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_mania

quote:

flash tool ile rom at kafan rahat etsin. ha bu arada 200 derlemesınde de stamına var sen acmamıssındır... acmazsan var gorunmez cunku

Nasıl açıyoruz ki onu?

• quote:

quote:

Hocam aynı durum Turkcell romu kullananlarda var . Kullanmak değilde zaten yüklü geliyor.

Evet cihazı turkcellden almıştım flashtool ile yapınca garantiden çıkarmı

• quote:

quote:

quote:

şuradan yapıyorsun.
    http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/f_//tm.htm#63038373
    orochi nickindekı bu arkadasın forumu ne istersen yardımcı olacaktır.

flashtool un garanti dışı bırakmaması için boot loader yani bl kilidini açmayacaksın. çok aşırı basit flashlamakkolayca yaparsın bence.

o forumdan rom atmaya bakarsın. boot loader kılııdnı acmadan rom atma ve androınd in jelly bean ın global romları var onlardan bırını bul stabıl calısanını ındır yukle. bende bırtane var cok da saglam ama nereden ındırdım bılmıyorum jelly xperia s e ılk geldııgnde ındırmıstım. o konuda dıger forum uyelerı arkadaslar yardımcı olursa güzel olur. ama kımse yardım etmezse bendekını yuklerım ıstedıgın bır yere ındırırsın. once orochı nın rom atma bolumuunu ıyı oku ındırmesı kolay.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_mania

quote:

quote:

quote:

şuradan yapıyorsun.
    http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/f_//tm.htm#63038373
    orochi nickindekı bu arkadasın forumu ne istersen yardımcı olacaktır.

flashtool un garanti dışı bırakmaması için boot loader yani bl kilidini açmayacaksın. çok aşırı basit flashlamakkolayca yaparsın bence.

o forumdan rom atmaya bakarsın. boot loader kılııdnı acmadan rom atma ve androınd in jelly bean ın global romları var onlardan bırını bul stabıl calısanını ındır yukle. bende bırtane var cok da saglam ama nereden ındırdım bılmıyorum jelly xperia s e ılk geldııgnde ındırmıstım. o konuda dıger forum uyelerı arkadaslar yardımcı olursa güzel olur. ama kımse yardım etmezse bendekını yuklerım ıstedıgın bır yere ındırırsın. once orochı nın rom atma bolumuunu ıyı oku ındırmesı kolay.

Hocam çok teşekkürler çok yardımcı oldun incelicem mutlaka

• rica ederım emınım cok faydası oalcak sana. O forumun sahıbı (orochi) gercekten cok ugrasmıs ona da teşekkür etmek gerek bız sadece paylasıyoruz :) umarrım ısıne yarar yıne yardım egrekırse yardım edebılırız buradan da.. kolay gelsın.
  • DUYURU :

Telefonumuz Ağustos ayında yayınlanan 4.1.2 Jelly Bean güncellemesinin .96 sürümünde kalacak bundan sonra yeni güncelleme almayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eugnie -- 6 Şubat 2014; 19:14:15 >
  • Eyvallah çok sağol hocam

• Bende telefonla konuşurken karşıdakinin sesi az geliyor hatta arkadaşlar benim telefonla konuşurken bile söylüyorlar az geliyor diye. Var mıdır önerisi olan? Vol. sonunda bu arada.
  • S'i kullanmayı çok isterdim ama nasip olmadı. Go ile takılıyoruz ayrıca satçak arkadaşlar benim telefonu bir günlüğüne kullanın büyük ihtimal duvardan, duvara atarsınız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 7 Şubat 2014; 2:50:15 >
  • arkadaşlar orjinal bataryayı nereden bulacağız ya internetten 60 lira para verdim sahte çıktı bilgisi olan var mı?

• Arkadaşlar telefonum cebimdeyken garip bir cızırtıyla çaldı açtım aşıtı bir cızırtı sesi karşı tarafın dediği anlaşılmıyor walkmandede aynı kulaklıkdada aynı sony centera yakındım sordum onlar zaten biiey bilmiyor servise gönder dediler ayrıca sony centerdayken düzeldi eve geldim tekrar oldu düzeldi tekrar oldu düzeldi sıvı teması düşme vs kesinlikle olmadı sizce nedendir ya da bu sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi cihazı turkcellden almıştım teşekkürler

• quote:

Arkadaşlar telefonum cebimdeyken garip bir cızırtıyla çaldı açtım aşıtı bir cızırtı sesi karşı tarafın dediği anlaşılmıyor walkmandede aynı kulaklıkdada aynı sony centera yakındım sordum onlar zaten biiey bilmiyor servise gönder dediler ayrıca sony centerdayken düzeldi eve geldim tekrar oldu düzeldi tekrar oldu düzeldi sıvı teması düşme vs kesinlikle olmadı sizce nedendir ya da bu sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi cihazı turkcellden almıştım teşekkürler

Geçmiş olsun hocam.

• 
Sayfa: önceki 804805806807808
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.