Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (807. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 805806807808809
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ALLAH razı olsun kardeşim ne yapmalıyım ben?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir3454

ALLAH razı olsun kardeşim ne yapmalıyım ben?

Valla hocam maalesef bir bilgim yok garantisi var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var şu an düzgün çalışıyor yarın yaparsa vericem garantiye ama neden oldu onu anlamadım

• Arkadaşlar acil yardım edebilirmisiniz. Eski bir rom olan LT26i_6.1.A.2.55_SG Generic (1257-6921) roma geçmek için flashtool yaptım. Şimdi telefon açılmıyor malesef. Tam açılırmış gibi olup kapanıyo bi daha açılmaya çalışıyo. Telefonu kapatamadığım için başka rom da yapamıyorum. Bana bi akıl verin
  • @
    Eugnie

Konu yetkilisi arkadaş ile kısa bir süre içinde rom ve root olaylarını detaylı bir şekilde anlatıcam ana konuda ve yapmak isteyipte cesaret edemeyen arkadaşlara vesile olucam bu konu ile çok basit adımlarla sizde kitkat veya stock rom kullanabilceksiniz detayları 1-2 gün içinde konuda arkadaşımız paylaşıcak beklemede kalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenMamba

Arkadaşlar acil yardım edebilirmisiniz. Eski bir rom olan LT26i_6.1.A.2.55_SG Generic (1257-6921) roma geçmek için flashtool yaptım. Şimdi telefon açılmıyor malesef. Tam açılırmış gibi olup kapanıyo bi daha açılmaya çalışıyo. Telefonu kapatamadığım için başka rom da yapamıyorum. Bana bi akıl verin

Hocam ilk öncellikle

---->
    d-h.st
    d-h.st
    http://d-h.st/ksM
    bu linkteki kerneli telefona flashtool ile flashlayın daha aşağıdaki bulunan orjinal rom u yine flashtool programı ile flashlayın telefonunuz açılmış olacaktır.

--------->
    d-h.st
    d-h.st
    http://d-h.st/e0a

Not:Eğer dosyaları nereye kopyalıycağınızı bilmiyorsanız. C:/ Program Files / Flashtool / Firmwares içine kopyalayın.Her iki dosyayıda zipten çıkartıp dediğim gibi önce ilk linteki kerneli flashlayın daha sonra orjinal rom u kurun telefon açılır.

Flashlamak için telefonu kapalı bi şekilde tutun.Flashtool programında telefonu takınız diye bir ibare çıktığında ses kısma tuşuna basılı bir şekilde usb yi bağlayın telefonu takınız uyarısı gittikten sonra elinizi tuştan çekebilirsiniz.

İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: PeR_FeCt

Bende telefonla konuşurken karşıdakinin sesi az geliyor hatta arkadaşlar benim telefonla konuşurken bile söylüyorlar az geliyor diye. Var mıdır önerisi olan? Vol. sonunda bu arada.

Bu şekilde bir sorunu olan arkadaş var ise hoparlör'ü iğneleyle temizleyin oynayın ses yükseliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcun1622

@
    Eugnie

Konu yetkilisi arkadaş ile kısa bir süre içinde rom ve root olaylarını detaylı bir şekilde anlatıcam ana konuda ve yapmak isteyipte cesaret edemeyen arkadaşlara vesile olucam bu konu ile çok basit adımlarla sizde kitkat veya stock rom kullanabilceksiniz detayları 1-2 gün içinde konuda arkadaşımız paylaşıcak beklemede kalın.

ben ilk bootloader açtığımdan beri bi rehber yapmayı düşünüyordum fakat tembelliğimden hiç elimi sürmemiştim
    şimdiden teşekkürler yardım edebileceğim bir şey olursa seve seve yardım edebilirim.

• quote:

quote:

Arkadaşlar acil yardım edebilirmisiniz. Eski bir rom olan LT26i_6.1.A.2.55_SG Generic (1257-6921) roma geçmek için flashtool yaptım. Şimdi telefon açılmıyor malesef. Tam açılırmış gibi olup kapanıyo bi daha açılmaya çalışıyo. Telefonu kapatamadığım için başka rom da yapamıyorum. Bana bi akıl verin

Hocam ilk öncellikle

---->http://d-h.st/ksM bu linkteki kerneli telefona flashtool ile flashlayın daha aşağıdaki bulunan orjinal rom u yine flashtool programı ile flashlayın telefonunuz açılmış olacaktır.

--------->http://d-h.st/e0a

Not:Eğer dosyaları nereye kopyalıycağınızı bilmiyorsanız. C:/ Program Files / Flashtool / Firmwares içine kopyalayın.Her iki dosyayıda zipten çıkartıp dediğim gibi önce ilk linteki kerneli flashlayın daha sonra orjinal rom u kurun telefon açılır.

Flashlamak için telefonu kapalı bi şekilde tutun.Flashtool programında telefonu takınız diye bir ibare çıktığında ses kısma tuşuna basılı bir şekilde usb yi bağlayın telefonu takınız uyarısı gittikten sonra elinizi tuştan çekebilirsiniz.

İyi forumlar.

Eyvallah dostum sorunu dün hallettim. Telefon tamamen kapanmadığı için tekrar flashlayamıyordum. Sonra şans eseri kapatma tuşuyla ses açma tuşuna basınca telefonun kapandığını gördüm sonra da eski roma döndüm :D

• quote:

quote:

quote:

Hocam ilk öncellikle

---->http://d-h.st/ksM bu linkteki kerneli telefona flashtool ile flashlayın daha aşağıdaki bulunan orjinal rom u yine flashtool programı ile flashlayın telefonunuz açılmış olacaktır.

--------->http://d-h.st/e0a

İyi forumlar.

Eyvallah dostum sorunu dün hallettim. Telefon tamamen kapanmadığı için tekrar flashlayamıyordum. Sonra şans eseri kapatma tuşuyla ses açma tuşuna basınca telefonun kapandığını gördüm sonra da eski roma döndüm :D

Hard reset atmışın dostum telefona :) En son güzel yazılımı kullanmak istersen yine yukardaki yolu izleyebilirsin bir çok hata düzeltmesi mevcut 1-2 saat içinde bende konuya root rom kısmını ekliycem istersen onuda yapabilirsin.Sıkıldıysan orjinal romdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspnux

S'i kullanmayı çok isterdim ama nasip olmadı. Go ile takılıyoruz ayrıca satçak arkadaşlar benim telefonu bir günlüğüne kullanın büyük ihtimal duvardan, duvara atarsınız .

vereyim sana hayalde kalmasın çok para istemem bende,sıkıldım değiştirmeyi düşünüyorum :-)

• xperia s marka telefona yeni rom yüklemek istedim daha önceden rotlayıp rom yüklemiştim. telefonda ki fotoğrafları ayaklama işi zor geldiği için sd kartı da silmek istedim ama bunu telefonun ayarlarından değilde cwm den format/sd card seçeneğiyle yaptım haliyle herşey berbat oldu :D önce sd kartı formatladım daha sonra sd karta rom ve gapp dosyalarını attım ancak rom yükleme sırasında hata verdi romu yüklemedi şuan telefon açılmıyor da. geri dönüşü varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HjojoT

xperia s marka telefona yeni rom yüklemek istedim daha önceden rotlayıp rom yüklemiştim. telefonda ki fotoğrafları ayaklama işi zor geldiği için sd kartı da silmek istedim ama bunu telefonun ayarlarından değilde cwm den format/sd card seçeneğiyle yaptım haliyle herşey berbat oldu :D önce sd kartı formatladım daha sonra sd karta rom ve gapp dosyalarını attım ancak rom yükleme sırasında hata verdi romu yüklemedi şuan telefon açılmıyor da. geri dönüşü varmıdır?

Yukarda belirttiğim adımları sende uygulayabilirsin hocam büyük ihtimal telefonun açılcaktır.

flashtool ile yükliyceksin hocam onuda belirtiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcunbayrak -- 13 Şubat 2014; 22:53:25 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HjojoT

xperia s marka telefona yeni rom yüklemek istedim daha önceden rotlayıp rom yüklemiştim. telefonda ki fotoğrafları ayaklama işi zor geldiği için sd kartı da silmek istedim ama bunu telefonun ayarlarından değilde cwm den format/sd card seçeneğiyle yaptım haliyle herşey berbat oldu :D önce sd kartı formatladım daha sonra sd karta rom ve gapp dosyalarını attım ancak rom yükleme sırasında hata verdi romu yüklemedi şuan telefon açılmıyor da. geri dönüşü varmıdır?

Yukarda belirttiğim adımları sende uygulayabilirsin hocam büyük ihtimal telefonun açılcaktır.

flashtool ile yükliyceksin hocam onuda belirtiyim.

ancak telefon usb görmüyor şuan

• Hocam flashtoola telefonu kapali bi sekilde bagliycaksin telefonu takiniz uyarisi gelsiginde ses kisma tusuna basili tutarak usb ile bagliycaksin %99 olmasi lazim

• Xperia S'ciler yavaş yavaş çekiliyor galiba.Kimseler kalmamış.
  • değerli arkadaşlar

benim xperia s de google play marketten birşey indiremiyorum. indiriliyor yazısı çıkıyor ama bir türlü imdirme başlamıyor. nedendir acaba?
  • Arkadaşlar bi tanıdığımdan Xperia s gelecek
    sormak istediğim bu telefona hafıza kartı takılamıyor mu?
    sadece dahili hafızası olan 32 GB mı kullanıyoruz
  • marketten indirememe hatasıyla ben de karşılaşmıştım, telefon hafızasında uygulama varsa dahili hafızaya taşıyıp öyle deneyin. hafızayı yeteri kadar boşalttıktan sonra tekrar indirme yapmayı deneyin.

yalnızca 32 gb hafıza var hocam. kart takamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

marketten indirememe hatasıyla ben de karşılaşmıştım, telefon hafızasında uygulama varsa dahili hafızaya taşıyıp öyle deneyin. hafızayı yeteri kadar boşalttıktan sonra tekrar indirme yapmayı deneyin.

yalnızca 32 gb hafıza var hocam. kart takamıyoruz.

CEVAP için teşekkür ederim peki
    resimler belgeler vb. bunlar nasıl korunuyor. Hiç bilmiyorum
    yani format atılınca tamamının gitmemesi için bir yol var mıdır?.
  • 
Sayfa: önceki 805806807808809
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.