Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (810. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eugnie

quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Ben sadece root kısmını yapacağım ama anlattığınıza göre b.0.211 sürümü geçiyor. Bende b.1.96 sürümü yüklü şu an sizin dedikleriniz yapsam root için sorun yaşar mıyım?

Konu anlatimi @orcunbayrak'a ait oldugu icin onun cevap vermesi daha mantikli olur hocam.

Root yaparken hata alırsınız hocam .bat dosyası hata verir o yüzden adımları sırasıyla uygulayın
  • arkadaşlar resim görüldüğü üzere telefonda batery doctor kurdum fakat daha fazla pil harcıyor .greenify ve clean master yeterli oluyor özellikle greenify tam sürüm kurun bazı programları uyutuyorsunuz şarj daha fazla gidiyor.

• Hocam sen ekranı hiç açmadın mi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteor88

Arkadaşlar xperia s imi şarjdan çıkarınca şarjın dolu olduğunu gösteren sol üstteki yeşil ışık bazen sönmüyor.Telefonu resetlemem gerekiyor sönmesi için.

Birde tango da görüntülü konuşurken görüntüm gidiyor ama sesim gitmiyor.Normal görüşmede sıkıntı yok.sebebi ne olabilir.

Telefon 4.1.2 ve rootludur.

bnmkide 4.1.2 rootsuz bendede arada şarj sonrası yeşil ışık sönmüyor. ben tekrar şarja takıp cıkartıyorum öyle olunca. ama şu sıralar yapmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeR_FeCt -- 24 Mart 2014; 11:03:50 >
  • WiLdNesS W kullanıcısına yanıt
    eğer yanıtınız bana ise normal telefon kullanır gibi kullandım internete de girdim yalnız aşırı kullanmadım bende şaşırdım bu kadar gitmesine şarjın. greenfiy programı kullanmadan önce 2 gün gidiyordu bu programı kullandım doctor batery programını sildim şarjı fazla kullanıyor. ayrıca ekranı hiç açmasam herhalde şarj 6 gün gider.greenify programı arkada gereksiz programları uyutuyor.
  • Merhaba beyler Xperia S telefonumun ekran şifresini unuttum ( Desen Değil)) Güvenlik Sorusuda eklemedim malsef ve şuan giriş yapamıyorum. Gmail hesabımın şifresinede ulaşamıyorum ne yapabilirim?
  • Daha sonra XperiaS_LT26i_6.2.B.0.211_KernelOnly.ftf adlı indirmiş olduğunuz dosyayı zipten çıkartın.
    C:/Flashtool/Firmwares içine kopyalayın.

hocam bu şekilde yazmışsınız ama ben 7zip ile dosyayı çıkartıp firm içine atıyorum flashtoolda gözükmüyor yalnız attıklarım.
  • EDİT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmare93 -- 23 Mayıs 2014; 15:10:21 >
  • Xperia X8 e kitkat geliyormuş.

darısı bizimkine...

• hocam resmi olarak değil sanırım o, xda'dan çıkmış rom.
    yani s'de de var şu an. ki ben de kullanıyorum
  • Bende de satılık var bu cihazdan 10ay daha garantisi var 500 e birakirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom Assassin

Hocam sabahtan beri araştırıyom denemediğim şey kalmadı bi türlü root yapamadım. Rica etsem yardımcı olur musunuz?

hiç onlarla uğraşmayın google vroot yazın indirin telefonu tanıdıktan sonra sağ alttaki yeşile daha sonra aynı yerdeki root a basın tel rootlancak sonra ekrana tik işareti gelcek tel res atcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeR_FeCt

quote:

Orijinalden alıntı: meteor88

Arkadaşlar xperia s imi şarjdan çıkarınca şarjın dolu olduğunu gösteren sol üstteki yeşil ışık bazen sönmüyor.Telefonu resetlemem gerekiyor sönmesi için.

Birde tango da görüntülü konuşurken görüntüm gidiyor ama sesim gitmiyor.Normal görüşmede sıkıntı yok.sebebi ne olabilir.

Telefon 4.1.2 ve rootludur.

bnmkide 4.1.2 rootsuz bendede arada şarj sonrası yeşil ışık sönmüyor. ben tekrar şarja takıp cıkartıyorum öyle olunca. ama şu sıralar yapmıyor

uzun süre şarjda bırakınca örn. bıraktın %100 oldu 3 saat geçti almadın ısınıyo kalıyo o yanık denedim şahsen ama %100 oldu 5 dk sonra aldın sıkıntı olmuyo

• orhanglşt O kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam teşekkür ettim. Hayırlısıyla şu vizeler bitsin hemen deniycem
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanglşt

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom Assassin

Hocam sabahtan beri araştırıyom denemediğim şey kalmadı bi türlü root yapamadım. Rica etsem yardımcı olur musunuz?

hiç onlarla uğraşmayın google vroot yazın indirin telefonu tanıdıktan sonra sağ alttaki yeşile daha sonra aynı yerdeki root a basın tel rootlancak sonra ekrana tik işareti gelcek tel res atcak

Hata ayıklamasını açın. bende kapalıyken telefonu görmedi.
  • Merak ettiğim birşey var şimdi telefon bootlader kilidini açtık root yaptık. Peki bundan sonra nabıcaz yani programdır romdur nedir ne değildir
  • quote:

Merak ettiğim birşey var şimdi telefon bootlader kilidini açtık root yaptık. Peki bundan sonra nabıcaz yani programdır romdur nedir ne değildir

hacı loaderi açtın root attın mı daha sonra doom kernel indircen onuda fastboot modunda telefona flashlican cwm li olmuş olcak. daha sonracıma açılınca telefona kurmak istediğin romu atıcan ve rom kurulumunda yazan yönergeleri takip edicen o kadar
  • quote:

quote:

Merak ettiğim birşey var şimdi telefon bootlader kilidini açtık root yaptık. Peki bundan sonra nabıcaz yani programdır romdur nedir ne değildir

hacı loaderi açtın root attın mı daha sonra doom kernel indircen onuda fastboot modunda telefona flashlican cwm li olmuş olcak. daha sonracıma açılınca telefona kurmak istediğin romu atıcan ve rom kurulumunda yazan yönergeleri takip edicen o kadar

Hocam gece uyku tuttmadı zaten boot u açtım root yaptım cwm ile rom attım 4.1.2 6.2.b.0.197 sürümünü attım. fena değil. merak ettiğim şimdi bu boot ve root un bana program veya kullanım anlamında + sı ne olucak birde 200 sürümü güncellemesi atsam mı ki? 197 iyi gibi şuan hızlı geldi zaten çok farkta yok aralarında bi orta tuş çift basılı tutma durumu var

• quote:

quote:

quote:

Hocam gece uyku tuttmadı zaten boot u açtım root yaptım cwm ile rom attım 4.1.2 6.2.b.0.197 sürümünü attım. fena değil. merak ettiğim şimdi bu boot ve root un bana program veya kullanım anlamında + sı ne olucak birde 200 sürümü güncellemesi atsam mı ki? 197 iyi gibi şuan hızlı geldi zaten çok farkta yok aralarında bi orta tuş çift basılı tutma durumu var

hocam flashtool ile 6.2.1.96 firmware kur en iyisi o sana artısı root ile sisteme erişebiliyorsun gereksiz dosyaları felan silip kaldırabilirsin örn. timescape gmail vs. vs. cwm ile internette bukduğun uygun yazılımları örneğin keyboard bootanimation vs. vs. yada custom romlar android sürümleri kurabilir telefonu sıfırlayabilirsin

• Merak ettiğim bir durum var şimdi uygulamaları Dahili Depolamaya Taşıdığımızda ve dahili depolamayı sildiğimizde telefondaki uygulamalarda silinicek mi ?
  • 
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.