Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (811. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar allah rızası için bu güncelleme almayan xperia s i nasıl güncellyeceğiz birisi bana link versinn ya
  • arkadaşlar yeni güncelleme olacakmı haberi olan varmı
  • Arkadaşlar flashla 196 güncellemesini yükledim telefon kapıyor. Ağırlasti keşke eski sürümde kalsaydim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar xperia s kasa kırıldı yardimcı olun...

• quote:

Orijinalden alıntı: csb24

Arkadaşlar xperia s kasa kırıldı yardimcı olun...

nasıl neresinden kırıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

quote:

nasıl neresinden kırıldı

Orjinal kasa nerden bulabilirim...

• quote:

quote:

quote:

nasıl neresinden kırıldı

garantisi varsa ücret ödeyerek yaptırırsın sony e yoksa telefoncuları tek tek dolaşıp fiyat alacaksın. bilmiyorum ebay den bulup monte edebilir misin? ayrıca olay nasıl oldu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl neresinden kırıldı

garantisi varsa ücret ödeyerek yaptırırsın sony e yoksa telefoncuları tek tek dolaşıp fiyat alacaksın. bilmiyorum ebay den bulup monte edebilir misin? ayrıca olay nasıl oldu?

Telefonu zaten hor kulandım yere düştü köşesi kırıldı kasa.. Monte edecek kişi var ama orjinal kasa bulmak zor yan sanayi ürünü sorun çıkarır dedi uyumsuzluk yapar dedi arkadaşım

• csb24 C kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşın doğru demiş çin kasaların çoğu tam uyumlu değil ama forumda dota diye bir arkadaş vardı ona sorabilirsin ondan ürünler gayet kaliteli . Eğer orjinal olsun diyorsan teleservice i ara yedek parça satışı vardır veya olmadı arızalı Xperia S mutlaka vardır onlardan takabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Hocam arkadaşın doğru demiş çin kasaların çoğu tam uyumlu değil ama forumda dota diye bir arkadaş vardı ona sorabilirsin ondan ürünler gayet kaliteli . Eğer orjinal olsun diyorsan teleservice i ara yedek parça satışı vardır veya olmadı arızalı Xperia S mutlaka vardır onlardan takabilirsin.

Eyw saol teleservisten fiyat aldıktan sonra forumdan bakıcam çaresine..

• BEYLER ARANIZDA KASA DEĞİŞİMİ YAPTIRAN OLDU MU. ??

• en alttaki dokunmatik buton ışığını kapatabilme imkanımız var mı acaba? bu arada telefonu dün aldım ve her şeyinden memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekose67

en alttaki dokunmatik buton ışığını kapatabilme imkanımız var mı acaba? bu arada telefonu dün aldım ve her şeyinden memnunum

Hayırlı olsun hocam . Buton ışığı derken tam olarak anlayamadım ?
  • Eugnie kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. bu alttaki geri ana ekran menü tuşlarına basınca altındaki saydam kısım beyaz ledle aydınlanıyor ya onu diyorum hocam

• ya arkadaş bu telefonu kimse tanımıyor mu çok mu kötü piyasası hiç yok s3mini s1gibi modeller dahi alıcı buluyor buna tek müşteri çıkmıyor telden doğru dürüst ses gelmiyor çabuk ısınıyor satılmayan tel yapmışlar

• ridoli1 R kullanıcısına yanıt
    telefon o dediklerini ezer geçer. s2 ile s3 arası bir model bana göre s2 den çok daha iyi ama bir s3 de değil. telefonu bilen yok bence. sırf tasarım için bile s3 e tercih edilebilirken kimsenin tanımaması garip doğrusu.

• quote:

teşekkür ederim. bu alttaki geri ana ekran menü tuşlarına basınca altındaki saydam kısım beyaz ledle aydınlanıyor ya onu diyorum hocam

Telefonu orijinal haliyle kullanıyorsan kapatılmıyor diye biliyorum. Uzun zamandır orijinal kullanmadığım için hatırlamıyorum var mı yok mu diye ama farklı rom'lar yüklersen onlarda var birçok yapamayacağın özellik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imjustone

quote:

Telefonu orijinal haliyle kullanıyorsan kapatılmıyor diye biliyorum. Uzun zamandır orijinal kullanmadığım için hatırlamıyorum var mı yok mu diye ama farklı rom'lar yüklersen onlarda var birçok yapamayacağın özellik.

önceki telefonumla baya uğraşıyordum o işlerle ama bunu daha pek değiştirmiyim diyorum. iki sorum daha var herhangi bir tuş kullanmadan tuş kilidini açabilir miyiz ve aynı şekilde tuş yardımı olmadan ekran görüntüsü alabilir miyiz?

• quote:

en alttaki dokunmatik buton ışığını kapatabilme imkanımız var mı acaba? bu arada telefonu dün aldım ve her şeyinden memnunum

night mode diye bir uygulama var ben onu kullanıyodum ayarlarını yapınca alttaki ışık kapanıyordu deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmare93

quote:

night mode diye bir uygulama var ben onu kullanıyodum ayarlarını yapınca alttaki ışık kapanıyordu deneyebilirsin.

Teşekkürler hocam

• 
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.