Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (813. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 811812813814815
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aegnorluinwe

Geçenlerde aldım bende bu telefonu, stock rom 4.1.2 gayet stabil gibi geldi. O yüzden cwm- root vs yapmadım. Bu şekilde kullanıyorum. Siyah olanı cidden çok şık, bir de flip cover olunca tadından yenmedi.

Nerden ne kadara aldiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• popeyex kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyor'dan 2 jelatin+kılıf+kargo 15.99'a aldım. Gayet şık ve kaliteli duruyor. Tavsiye ederim. Kullanıcı adını buradan vermeyim reklam gibi olmasın.
  • yok ben telefonu sormuştum
  • yazılımı tekrar yükleyin pc companion'la, fabrika ayarlarına dönmek gibi.
  • popeyex kullanıcısına yanıt
    Pardon.
    Telefonu 650 Liraya aldım sahibinden.com üzerinden bularak. 1 yıl civarı garantisi var. Tüm aksesuarları vs. tam olarak aldım. Yani o fiyata Galaxy s3 almaktansa bunu alayım dedim, pişman da olmadım.
    S3 gibi oyuncak değil en azından, elde güzel bir his veriyor.
    Samsungcular kızmasın, daha önce S3 kullandığım için diyorum. Belki işlemci vs. olarak daha iyi olabilir ancak bu telefonun ekran kalitesi eldeki hissi falan çok iyi.
  • uygulamalar silinir, resimleriniz vs. siz dokunmazdığınız sürece silinmez. rehberinizi vs. yedekleyip yazılımı yeniden yükleyin bi.
  • Bahsettiğin ağırlaşmaların takılmaların sebebi yazılımsaldır. Yeni yazılım yüklediğin zaman hiçbiri kalmaz onların. Telefondan soğumana gerek yok, hemen her cihazda meydana geliyor bu durumlar.
    Şarj içinse, garantisi varsa servise vermeni öneririm. Bataryasını değiştirtmek için.

@tanertrkr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aegnorluinwe -- 29 Mayıs 2014; 20:11:47 >
  • Yetkili bayi değildir aldığın yer. Spotsa yapacak birşey yok, bi batarya alıp kendin değiştirirsin. Ama hepsinden önce yazılımını yeniden yükle şarj kullanımına o zaman bak. Ben orjinal rom'da 24-25 saati görüyorum. Parlalklık yüzde elli ve internet veya wifi sürekli açık aktif kullanıyorum.
  • Cihazın yazılımını hiç ellemedim ben. Yani orjinal rom nerede vardır bilemiyorum arkadaşlar yardımcı olacaktır kesin. Ama abartısız söylüyorum 24 saati, ekranı biraz daha kısıp interneti kapasam 2 gün götürücek.
  • kardeş .200 sürümümde bu kasıpmalar yoktu, ben de hata ettim son .196 yı yükledim yüklemez olaydım telefon kasıla kasıla herşeyi yavaş yapıyor

• zanaks kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sürümleri nereden öğreniyoruz? Şu an benim cihazda hangi sürüm kurulu bilmiyorum mesela.
  • Çok ilginç bende .196 yazıyor. Kasılma filanda yok. .200 sürümü daha mı stabil onu yüklesek?
  • .196 son sürüm zaten

• zanaks kullanıcısına yanıt
    Valla kafam karıştı, 200 mü 211 mü 196 mı son sürüm? Hangisi daha stabil? 196 kasıyo diyenler var onu anlamadım.
  • bildiğim kadarıyla son sürüm .196 ve telefonu çok kasıyor. 211 i bilmiyorum ben 200 den 196 ya geçtim bilen varsa söylesin

• Vallahi bilmiyorum ki. Bende kasılma yok bilen varsa söylesin 211 deneyelim birde.
  • Orjinal yazılımın sürümü hocam rootla falan ilgisi yok.
  • .196 ile biten sürüm son sürümmüş dün arkadaş belirtti zaten. Benim cihazımda da o yüklü. Sony update'e bağladığım zaman da güncel gösteriyor. Nasıl yüklendiği hakkında bir fikrim yok. Söyleyen olursa ben de yükleyeceğim.
  • En son sürüm 6.2.B.1.96 sürümüdür ve en stabil sürümdür. Diğer bahsettiğiniz 211 ya da 200'lü sürümlerde hatalar var. Son sürümde bunların tümü giderildi. Ama yine de bu sürümleri yüklemek isterseniz bilgisayarınıza flashtool kurarak bunları telefona yükleyebilirsiniz. İnternete "flashtool ile yazılım yükleme" yazarsanız nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Hatta benden size kıyak:

SDN Forum
    Flashtool Nedir? Nasıl Kullanılır? Flashtool ile Rom Yükleme
    http://forum.shiftdelete.net/sony/341169-flashtool-nedir-nasil-kullanilir-flashtool-ile-rom-yukleme.html

• quote:

Orijinalden alıntı: tanertrkr

quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

uygulamalar silinir, resimleriniz vs. siz dokunmazdığınız sürece silinmez. rehberinizi vs. yedekleyip yazılımı yeniden yükleyin bi.

tamam kardeşim öyle yapıcam başka bir önerisi olan var mı ?

Şu şekilde de yapabilirsin ilk önce telefonu rootlayıp google playden Titanium backuptan herşeyin yedeğini aldıktan sonra istediğin roma geçebilirsin herşey silinirse google playden titanium backup'u yükleyip geri yükleme yapabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 811812813814815
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.