Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (815. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 813814815816817
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkmare93

Bu arada telefonun gereksiz kullanan ram harcamalarini kapatmak istiyosaniz iki tane program onerebilirim 1. Advanced task killer bu programla telefonun belli sure araliklarla ram bosaltmasi yani gereksiz programlari otomatik kapattirabiliyosunuz. Ornek ben telefon ekrani kapatildiginda ve acildiginda hemen ram bosaltmasini sectim ekranda ne kadar bosalttiysa o kadar yaziyor zaten. 2. Greenify programi bu ise kullandiginiz programlari uykuya aliyor ve pil omrunden tasarruf etmis oluyosunuz. Ayarlari dogri yaptiginiz takdirde sizde telefonunuzu seveceksiniz arkadaslar

bu iki programın ayarlarını kısaca açıklayabilirseniz baya iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aegnorluinwe

quote:

Orijinalden alıntı: alicemoguz

@aegnorluinwe anladım şu an almayı tek düşündüğüm telefon bu.20 küsür yer kalıyorsa o çok rahat yeter bana.zaten samsunglarda da öyle 16 gb hafızaysa kalan 13 gb falan oluyor.aynen siyah rengini alacağım.zaten o kadar aşırı oyun yüklemem.benim şuan kullandığım telefon turkcell t20 içine belli bir program atıyorum.bazıları sd kart a kopyalanmıyor mesela whatsapp(çoğu telefonda hafıza kartına da kopyalanıyor).twitter dı facebook du kuramıyorum çünkü hafızası 160 mb o yüzden pek bir şey yükleyemiyorum.şuan içinde whatsapp opera ve mackolik var.telefonun romunu değiştirmeliyim aldığımda? ve son sorum en ucuz ya da en iyi nerden alayım telefonu.taksitle alacağım da.

Hafızası fazlasıyla yeter dediğim gibi.

Telefonun romunu değiştirip değiştirmemek sana kalmış. Orjinal romu ve arayüzüde gayet şık. Ama biraz kurcalamak istersen değiştirebilirsin.

2. el garantili, temiz birşey bulabilirsin Sahibinden.com'da. Sıfır almanı pek önermem, zaten bu telefon yeni bir telefon değil. 2012 sonunda çıktı diye biliyorum. O yüzden 2. el temiz birşey almak en mantıklısı.

telefonu 0 olarak almayı düşünüyorum 2.el olanlara baktım içime sinmedi.0 olsun pahalı olsun öderim.sahibinden e baktım gittigidiyor a baktım çok kullanılmış bazıları telefonu bayağı bozmuşlar.telefonun orjinal romunda aşırı kasma falan yapıyor mu?hafızası yeterliyse iyi.

• alicemoguz kullanıcısına yanıt
    O zaman sıfır al gitsin. Orjinal rom'da kasma, ısınma vs. gibi problemler yok. Sadece arayüzden falan sıkılırsan diye demiştim.

Alınabilir bir telefon, tavsiye ederim.
  • B.200 versiyonu yuklu. Root yapmama yardim edebilecek var.mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

B.200 versiyonu yuklu. Root yapmama yardim edebilecek var.mi?

Türk sitelerde yok maalesef xda dan bulup yapmıştım orayı araştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefonda hareket sensörüyle ilgili bir sorun var mesela bi yarış oyununda telefonu düz masaya koyduğumda araba düz gitmesi gerekirken sola doğru gidiyor yani kalibre edilmesi gerek sanırım buna nasıl çözüm bulabilirim?

• Telefonu %100 bıraktım 1saat sonra %94 olarak aldım

• Telefonda açık uygulama vardır veya telefon batarya ömrü azalmıştır

• Hala alınırmı. Tavsiye edermisiniz.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Alınmaz. Kaç para isteniyor telefona ?
    Xperia sp alın bizdeuygun gibi sitelerden S kullanıyorum ama sp kamera hariç her konuda çok daha üstün cihaz.

• travers Xperia sp düşündüm ama Teknosa Vatan Bimeks gibi gidip alacağım mağazalarda 1000 TL üzerinde malesef.
    teşhir cihazdir o tavsiye etmem 2. el alınması daha mantıklı bence. illa sıfır diyorsanız moto g tavsiye ederim
  • arkadaşlar merhaba, yaklaşık 8 aydır xperia s sahibiyim. telefon şu an oldukça yavaşladı. aldığım günden beri de içinde silemediğim gereksiz uygulamalar var turkcell'e ait. root atmak istiyorum. yalnız bu iş güvenli midir? kuruluş aşaması değil de sonraki aşamalar için soruyorum. çoğu bankacılık işimi de telefon üzerinden yapmaktayım, ilk sayfada anlatılan rom'u yüklersem sıkıntı olur mu?
    teşekkürler.
  • güncelleme gelmiş arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

güncelleme gelmiş arkadaşlar

harbi mi nerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

güncelleme gelmiş arkadaşlar

Sazan. Avi mı

• Valla ben yeni gördüm sanırım sonu 96 idi güncelleme kodunun
  • Güncelleme gelmedi gelmeyecek beyler sakin olun.

• 
Sayfa: önceki 813814815816817
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.