Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (816. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 814815816817818
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelsin varya sonyi 1 sene daha kullanırım
  • O geldi denen güncelleme geçen sene bazı cihazlara gelmeyen kararlılık güncellemesi. Bit kaç problem vardı onunla ilgili. Ama dediğim gibi geçen sene yayınlandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonumu 500 e bırakıyorum almak isteyen varsa.
  • arkadaşlar memnun kaldığım telefonum dan xperia sp modeline geçiş yaptım.ilgilenen olursa
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-tertemiz-sorunsuz-tamir-gormemis-xperia-s-beyaz-172595153/detay/
  • Arkadaşlar SONY XPERİA S alıcam sadece beklentilerimi yazıyorum başka bir beklentim olmayacak ona göre sağlıklı yorum yapın lütfen..

İlk başta tasarımı ve tipi çok hoşuma gidiyor telefonun açık ve net..
    Telefonda oyun oynamıycam telefonda oyun oynayan birisi değilim
    Kameradan çok beklentim yok ama çekilen fotolarda beni gayet tatmin etti zaten çok foto çekmeyi seven biri değilim
    özellikle youtubedan hd videoları izliycem bu konuda nasıldır performans videolarda özelikle hd videolarda takılma yaşarmıyım ?
    şarj 1 gün gitsin normal kullanımda yeter artar bana
    1 GB Rami ve 1280x720p hd ekranı var ve boyut 4.3 inç telefon kasmasını istemiyorum hiç öyle ekstra uygulamalar yüklemiycem orjinal neyse o olucak

Şimdi beklentilerim bunlar almayı çok istiyorum ama sizlere sormadanda geçemedim söz sizde buyrun saygılar..
  • Bataryası zayıf bir telefon hele video izlerden sıkıntı çekersiniz. Bence Xperia sp alın derim çok daha akıcı ve güçlü bir telefon. Bir Xperia s kullanıcısı olarak tavsiyemdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: travers

Bataryası zayıf bir telefon hele video izlerden sıkıntı çekersiniz. Bence Xperia sp alın derim çok daha akıcı ve güçlü bir telefon. Bir Xperia s kullanıcısı olarak tavsiyemdir.

donanımda içerikte güçlü olabilir ama tasarımdan bana göre değil sp den pek haz etmiyorum xperia s tasarımı çok beğeniyorum o yüzden S tercihimdir yinede teşekkürler yorum için
  • Günde iki kez şarj edersin. Bende telefonu değiştirmek istemiyorum tasarımı çok hoşuma gidiyor ama yolun sonuna doğru geliyor galiba :) bulabilirsen SL al.

• quote:

Günde iki kez şarj edersin. Bende telefonu değiştirmek istemiyorum tasarımı çok hoşuma gidiyor ama yolun sonuna doğru geliyor galiba :) bulabilirsen SL al.

bakıcaz hoca bakıcaz içime kurt düştü ya çokmu şarj yiyor yahu olmadı Z alıcaz napalım tasarımı hoşuma gidiyor bir karizması var bu telin olmadı videoda izlemeyiz napalım
  • İnternet ve müzik olayları çok bende. Oyun felan hiç yok nerdeyse ona rağmen. İki buçuk sene oldu batarya ölmeye başladı. Şimdi alacağın Xperia S sıfır olsada batarya gitmiştir biraz :) Z1 Compact bak fiyatı baya düştü.

• quote:

İnternet ve müzik olayları çok bende. Oyun felan hiç yok nerdeyse ona rağmen. İki buçuk sene oldu batarya ölmeye başladı. Şimdi alacağın Xperia S sıfır olsada batarya gitmiştir biraz :) Z1 Compact bak fiyatı baya düştü.

Z1 Compact çok para ben bir tele o kadar para vermem, ihtiyaçlarım belli kaç senedir samsung galaxy s kullanıyorum Bir düşme sonucu camı felan pert oldu yoksa tel almıyacaktım, tel hastası biri değilim ama xperia s tasarımı ve bilakis Z çok hoşuma gidiyor S uıygun fiyatı ama şarj felan sıkıntı yorumlar gördükçe napçaz kararsız kalıyoz..
  • Garantili sıfır compact 1300 lere düştü. Xperia S'i kaç kere düşürdüm bi iki kere duvara vurdum bana mısın demedi. Öylede sağlam makina. İlk defa bir telefon bana bir seneden fazla dayandı 2.5 sene :)

• quote:

Garantili sıfır compact 1300 lere düştü. Xperia S'i kaç kere düşürdüm bi iki kere duvara vurdum bana mısın demedi. Öylede sağlam makina. İlk defa bir telefon bana bir seneden fazla dayandı 2.5 sene :)

Ben bir telefona 1300 tl vermem birader hangi özelliği olursa olsun benim gözümde bir tel onca para etmiyor xperia s uygun fiyata alırız o sorun değil..ama şu batarya felan muhabbeti sıkmadı canımı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 26 Temmuz 2014; 13:58:27 >
  • Aynen 2 sene oldu benimde düşmediği yer zemin kalmadı tıkır tıkır akıyor. Şarj meselesine gelince şarjı güzel gidiyor. Gidip de g2 ile şarjını karşılaştırmak olmaz. Aynı nesil bile değiller.

• Benım sarjım 1 gunu rahat çıkarıyor dıger telefonlardan cok fazla sarj tukettıgını dusunmuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmare93

Benım sarjım 1 gunu rahat çıkarıyor dıger telefonlardan cok fazla sarj tukettıgını dusunmuyorum

doğrudur hocam
  • Android 4.1.2'de bırakması büyük saçmalık oldu SONY'nin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eugnie

Android 4.1.2'de bırakması büyük saçmalık oldu SONY'nin .

Hocam sorun Sony kaynaklı değil. İşlemci üreticisi ile alakalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl bir telefon ya. 2 yıl oldu kullanıyorum, artık bunaltı geliyor. Bazen telefonda arama yapacağım, rehberi açana kadar anası ağlıyor telefonun. Bıktım artık. Eşime Nokia 1320 aldım, o nerde bu nerde. Yahu 1 GB Ram se onda da var İşlemciyse işlemcisi aynı.... Kafayı yedirtecek bana artık.

Buna bir ROM 'mu atalım ne yapalım arkadaşlar. 4.1.2 midir nedir tiksindim artık androidten.
  • kaanrevan kullanıcısına yanıt
    Ufak çaplı bir root atsan gereksiz uygulamaları kaldırsan rahatlama yaşarsın.
  • 
Sayfa: önceki 814815816817818
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.