Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (819. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 817818819820821
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonun bootloader kilidini açmak için gerekli kodu sony in sitesinden alamıyorum emaile gönderildi diyor fakat hiçbir şey yok ama öncesinde imei falan istemedi direk email adresi yazdım. Bilen var mı?
  • Hiç bilen ya da başka bir fikri olan yardımcı olacak kimse yok mu yahu.
  • arkadaşlar merhaba,
    bir sorum olacak daha önce karşılaşıldı mı bilmiyorum, internette arattım; bir kişide aynı sorun olmuş. bir foruma yazmış ama cevap alamamış.
    telefonda herhangi bir videoyu oynatmak istediğimde video birkaç saniye içinde durup kendini yeniden başlatıyor. biraz ilerledikten sonra aynı durum yine oluyor, bu sefer kaldığı yerden devam ediyor vs. hiçbir videoyu tam olarak izleyemiyorum. örneğin face'den bir video açsam 5 saniye izliyorum, video kapanıp yeniden açılıyor. bu sorunu yaşayan veya çözümü için önerisi olabilecek kimse var mı?
    aynı sorunu kamerayı açtığımda da yaşıyorum, kamera açıldıktan sonra ekran bir kere kapanıp açılıyor. haliyle video çekiyorsam yarıda kesiliyor o da.
    teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhAk -- 9 Ekim 2014; 1:27:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cıhazımın garantısı bıttı root lamak ıstıyorum fakat 4.1.2 ıcın root anlatımını bulamadım var mı bılen ve yardım etmek ısteyen?
  • ilker_mania kullanıcısına yanıt
    Pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi travers -- 7 Ekim 2014; 17:53:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: travers

Pm

tesekkur ederım gercekten yardımcı olmaya calısmıssınız ama ındırmede sorun yasadım vırus programım yok fakat dosyayı engelledı kullanamadım bır turlu. yandesk dısk falan var ıse oradan ıdnırebılırım aslında.
    chorme'dan indirdim. Sizde neden inmedi anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DhAk

arkadaşlar merhaba,
    bir sorum olacak daha önce karşılaşıldı mı bilmiyorum, internette arattım; bir kişide aynı sorun olmuş. bir foruma yazmış ama cevap alamamış.
    telefonda herhangi bir videoyu oynatmak istediğimde video birkaç saniye içinde durup kendini yeniden başlatıyor. biraz ilerledikten sonra aynı durum yine oluyor, bu sefer kaldığı yerden devam ediyor vs. hiçbir videoyu tam olarak izleyemiyorum. örneğin face'den bir video açsam 5 saniye izliyorum, video kapanıp yeniden açılıyor. bu sorunu yaşayan veya çözümü için önerisi olabilecek kimse var mı?
    aynı sorunu kamerayı açtığımda da yaşıyorum, kamera açıldıktan sonra ekran bir kere kapanıp açılıyor. haliyle video çekiyorsam yarıda kesiliyor o da.
    teşekkürler...

yardımcı olabilecek kimse yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhAk -- 9 Ekim 2014; 1:28:55 >

• Moto g mi xperia s mi ? Bide xperia s in sarji cok az gidiyor uzatabiliyormuyuz

• quote:

Orijinalden alıntı: XxKeQpSxX

Moto g mi xperia s mi ? Bide xperia s in sarji cok az gidiyor uzatabiliyormuyuz

Telefonu almadan şarjı az gidiyor nasıl diyebiliyorsun ben anlamadım?

• kullandım biraz
  • Sonunda Root-ROM işlerine girip
    [ROM] [4.4.4] Paranoidandroid 4.6 yı yükledim resmen telefona yeniden aşık oldum inanılmaz hızlı akıcı bir rom üstelik roma güncellemeler telefona geliyor yani telefon kendi kendini güncelleyebiliyor.
    Bide alt tuşlardan gıcık aldığım için Soft Buttons diye programı yükledim artık xperia z serilerindeki gibi alt tuşlar çok kullanışlı oldu.
    Tavsiye ederim...
  • quote:

chorme'dan indirdim. Sizde neden inmedi anlamadım.

ben sımdı ınternet explorer den ındırmeyı deneyecegım bılmıyorum vallahı zarar tespıt edıldı dedı de ben hıcbır ırus programı kullanmam kullanmıyorum da ama explorer ı deneyecegım.

Bu arada benım makıne cok ıısnmaya basladı cpu z den kontrol edıyorum ıslemcı genelde yuzde 75 ın uzerınde yuklu calısıyor. ıslemcıden zıyade telefonun kendı hafızasını olusturan ram belleklerı cok sıkıntı cıkarmaya basladı. yanı asırı yavasladı cok asırı. bır facebook acıyorum 10 sanıye suruyor kı telefona yenı global rom attım bu rom u jelly ılk cıktıgında ındırmıstım kı cıdden sorunsuz bır rom. hafıza bos rom temız program yuklu egıl ram bellekte 200 mb bos yer var ama telefon kasıyor...
    Uygulamalara girip tek tek önbellekleri temizleyin özellikle sosyal medya uygulamaları ve chorme gibi uygulamalarlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hubey

Sonunda Root-ROM işlerine girip
    [ROM] [4.4.4] Paranoidandroid 4.6 yı yükledim resmen telefona yeniden aşık oldum inanılmaz hızlı akıcı bir rom üstelik roma güncellemeler telefona geliyor yani telefon kendi kendini güncelleyebiliyor.
    Bide alt tuşlardan gıcık aldığım için Soft Buttons diye programı yükledim artık xperia z serilerindeki gibi alt tuşlar çok kullanışlı oldu.
    Tavsiye ederim...

Hocam romun linki ve talimatlarının olduğu linki atabilir misiniz. Sanırım xda.
  • hubey kullanıcısına yanıt
    kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ben moto g ile 6 saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kukumela

quote:

Tavsiye ederim...

Hocam bu romu yükledim
    XDA Developers
    [ROM] [4.4.4] Paranoidandroid 4.6
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2573345

baya uğraştırmıştı beni forumda da konu vardı
    http://forum.donanimhaber.com/m_70707573/tm.htm
    bir de ingilizceniz var xda dan destek alabilirsiniz bu romu tavsiye ederim çok güzel
    http://forum.xda-develo...howthread.php?t=2573345

http://forum.shiftdelet...m-recovery-yukleme.html

• rom'un hoşuma giden birkaç özelliğini yazayım.
    Hoover bildirimi mesela internette bi sayfadasıızve bir mesaj mail ileti geldi üstte çıkıyor ve tıklyınca bulunduğunuz sayfayı kapatmadan hüçük bir pencerede açılıyor cevap yazıp okuyabiliyorsunuz.
    Peek bildirimi telefon ekranı kapalıyken bir mesaj ileti geldiğinde elinize aldığınızda o ileti ve mesajları gösteriyor
    Bildirim ekranının sağdan aşağı çekerseni ayarlar soldan aşağı çekerseniz klasik bildirim ekranı açılıyor
    Bildirim çubuğuna ardarda iki defa tııklayınca ekranı kilitliyor.
    Ben sestuşlarıyla uyanma için de bir yama yükledim ama orjinal rom da var mı bilmiyorum
    Sadece telefonun radyosu çalışmıyor bu romda ayrıca gereksiz yazılımları kaldırdıkları için baya hızlanıyor cihaz
    ayrıca güzel bir arama ekranı rehber menüsü bulunuyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kukumela

quote:

Tavsiye ederim...

Hocam bu romu yükledimhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2573345
    baya uğraştırmıştı beni forumda da konu vardı
    http://forum.donanimhaber.com/m_70707573/tm.htm
    bir de ingilizceniz var xda dan destek alabilirsiniz bu romu tavsiye ederim çok güzel
    http://forum.xda-develo...howthread.php?t=2573345

http://forum.shiftdelet...m-recovery-yukleme.html

Hepsini deneyeceğim bu arada ben miumu rom kullanıyorum gayet başarılı ve şık teavsiye ederim. Son link açılmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuon -- 11 Ekim 2014; 20:11:50 >

• quote:

Uygulamalara girip tek tek önbellekleri temizleyin özellikle sosyal medya uygulamaları ve chorme gibi uygulamalarlı.

yok hepsını temızlemısıtm zaten en fazla facede vardı 23 mb onu da temızledım ama ıslemcı asırı ısınıyor ve yuku cok fazla gosterıyor. zaten yakın zamanda sony yetkılı servısının yaptıgı rezıllıgı buradan sızlere de gosterecegım... garantı rezıllıgını.
  • 
Sayfa: önceki 817818819820821
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.